reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej witam z kawką:)
dziekuje mamusiu:) kurcze mi moja Juka cos zółknie od dołu tzn liscie zaczynaja zolknac i coraz intensywniej ,....mysle ze to wina ziemi albo za malej doniczki i chce ja przesadzic zeby calkiem nie zmarniala...

reklama
Witajcie czwartkowo.
Martynka znowu jakieś dziadostwo złapała i od wczoraj się męczy z gorączką. Mam tylko nadzieję że to nie początki grypy bo w szkole panuje. Na razie leczymy się objawowo i chronimy Natkę żeby nie zaraziła się od siostry.

witam.
Ja juz kawke zaliczylam:-)

Kana to dobrze ze sie unormowalo z kupka:tak:

Kacper tez przychodzi do nas w nocy ale nie co noc ale dosc czesto i tez nie mam pomyslu jak to zwalczyc ,ale musze wam powiedziec ze od wczoraj zaczelam stosowac kare i juz widze malutkie postepy:tak: ale ostatnio Kacper upodobal sobie bieganie po domu nago i za nic nie chce sie ubrac albo biega w pizamce ja go ubieram w co innego a ten sie przebiera i tak wkolo albo majtki zmienia co chwile zalozy jedne chwile pochodzi i wola ze do prania zalozy drugie i to samo:-D

Dagulla oj moja też uwielbia przebieranki. Rajstopki i majciochy to zmienia kilka razy dziennie. I do tego wszystko musi zakładać siama.

zdrówka dla Martynki :tak:

no Kacper też sam sie ubiera i czasem zaluje ze tak szybko sie nauczyl:-D

Dzięki.
Oj tak ja tez nie raz żałuję że Nati się wielu rzeczy nauczyła;-):-D Chociaż czasem jest mi jej samodzielność na rękę. Teraz na przykład postanowiła się odpieluszkować:-). A z jakim przejęciem tlumaczy że idzie do łazienki zrobić sobie siku:rofl2::-D

Dzień dobry :-)

Vive ma do ciebie pytanko....jaki masz kolorek na wlosach???:) bardzo mi sie podoba:)

tygrusku, to jest z tego co pamiętam czekoladowy brąz z Palette. Tylko miałam nadzieję, ze się szybko zmyje (bo to szampon), a tu d**a. A tak chciałam trochę poeksperymentować :-)

Kana-super, że Mariczka już się nie męczy. Oby tak dalej...

Zdrówka dla wszystkich chorowitków. To przez tę pogodę do bani-mogłoby troche przymrozić, żeby pozabijało te wszystkie wirusy i bakterie :-)

Cześć

Piję kawkę ;-)

Mati ma katar, a dzisiaj mamy iść na balik i nie wiem co mam zrobić.

Super, że Mariczka już się nie męczy z kupką biedulka.

Dla Martynki zdrówka ... kurde ta pogoda nas wykączy wiecznie jakieś choroby nam zapodaje.

Normalnie tak piszecie o tych kwiatkach, że mi się tulipanów zachciało :-D

reklama
Kakosiu i Madziu dodałyscie mi wiary tym swistakiem hahhaha

dziec mi usypia wiec czas na internetowe szalenstwo hahah

wczoraj kupilam sobie takie parowce do robienia na parze i caly czas zastanawialm sie jak je zrobic tzn opcja garnek i gaza to za duzo roboty itp.... ale sobie przypomnialam ze mam sterylizator mikrofalowy po Fifim i zrobie w nim!!!!! przeciez bytelki byly sterylizowane para wodną to parowce tez sie powinny w tym zrobic prawda???? ale mam normlanie rozwiazanie hahha

Do góry