reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas cudne.....ty kiedyś pokazywałaś nam jakieś swoje fotki tulipanów dobrze pamiętam....
Ja też lubie tulipany:tak::tak:

Tygrysku nie pozostaje mi nic innego jak przeglądać stronkę ikei i wzdychać co ja bym sobie kupiła jakbym miała Ikeę w Lublinie:-D:-D

reklama
:) niedlugo wiosnma wiec Tulipankow bedzie pod dostatkiem:) chociaz juz chyba sa w sklepach ciete ale drogie narazie...
tak sobie myslalm czy mozna posadzic cebulki tlipanow w donicy w mieszkaniu?? wyrosną????

a co do ikea to Madziu ale jaka masz frajde jak juz z wytesknieniem zawitasz do sklepiku :) hahah gorzej chyba ma portfel :)

:) niedlugo wiosnma wiec Tulipankow bedzie pod dostatkiem:) chociaz juz chyba sa w sklepach ciete ale drogie narazie...
tak sobie myslalm czy mozna posadzic cebulki tlipanow w donicy w mieszkaniu?? wyrosną????

a co do ikea to Madziu ale jaka masz frajde jak juz z wytesknieniem zawitasz do sklepiku :) hahah gorzej chyba ma portfel :)
wyrosna, bo czesto kiedys sadzalam

Hej

Co do tego bicia ... to moja siostra zwraca uwagę małej, że nie wolno tak, ale niestety zaczęła na to reagować za późno i teraz nic nie daje !!!

Agatkas narożnik śliczny i masz chyba takie same kolory ścian.

Jutro idziemy na balik !!!!!

dziekuje mamusiu:) w takim razie sobie zasadze:) a kiedy sie sadzi takie sadzonki?? tak samo jak na dworze??tzn na wiosne czy mozna wczesniej???

Agaciu udanej zabawy:)

a i jeszcze jedno pytanie kwiatowe czy kwiaty w donice przesadza sie o jakis konkretnych porach roku czy mozna to zrobic tez zimą???

Kurde mały mi co noc przychodzi do łózka ... jak mam go tego odzwyczaić ?

Tygrys kiedy planujesz nastepne dzieciątko ?
?

Aaaaaa i mam jeszcze jedno pytanie .... może orientujecie się, gdzie są jakies hurtownie odzieżowe, gdzie się sklepy zaopatrują?

ojej Agaciu a dlaczego mnie o to pytasz???:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2::-D

co do przychodzenia Mateuszka do was nie wiem moj jeszcze spi w zamknietym lozeczku wiec nie mam takiego poblemu....:baffled:

a hurtownie wiesz pod lodzia jest słynny już Tuszyn taki targ ogromniasty z ciuchami ....tam ludzie kupuja do malych sklepow czy na ryneczki ubrania i sprzedawają

widze Vive:) witaj::-) jak ty sie czujesz kochana i na kiedy masz termin???

Hej :-) Tak szybko uciekłam, ze nie zauważyłam posta :zawstydzona/y: Termin mam na 15-18 luty, ale już 10-go idę do lekarza na tzw. "odklejenie bieguna dolnego pęcherza płodowego" i mam nadzieję, że coś się zacznie dziać. A czuję się raz lepiej a raz gorzej. Mały ma już tak mało miejsca, że bardzo boli to jego "wiercenie się". Ale jak pomyślę, ze to już końcówka i że raczej to moje ostatnie dziecko, to staram się cieszyć każdym dniem ;-)

Aaaaaa i mam jeszcze jedno pytanie .... może orientujecie się, gdzie są jakies hurtownie odzieżowe, gdzie się sklepy zaopatrują?

Pod Łodzią jest "Ptak" a pod Warszawą "Maksimus" :-)

reklama
Tygrysku oj no tak tylko sie pytam ... niedenerwuj się :tak:

Vive to juz całkiem niedługo ...

Dzieki za odp. w sparwie hurtowni.

Do góry