reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Tygrys ja gotuję wodę w garnku, na garnek stawiam sitko i na tym układam kluchy :-)

My ciągle się zmagamy z żołądkowymi problemami. Jakies wyjątkowe cholerstwo. Teraz dla odmiany zamiast wymiotów - biegunka. No masiakla normalnie.

Jasiek gdyby mógł to wogóle by nago chodził. Największy problem mamy bo nie chce chodzic w żadnych kapciach. Skarpetki i rajstopy zdejmuje. Gdybym jeszcze miała w domu dywany to specjalnie bym się nie przejmowała ale w całym domu tylko u Jaska mamy dywan, reszta to gres i panele w salonie. A ten zasuwa w zimę na bosaka :-) Miejmy nadzieje ze mu to wyjdzie na dobre :-D

Witamy laseczki....

Mariczka włąsnie kończy oglądać Smerfy, ma już totalny odjazd,wiec pewnie baja się skończy i od razu lulku....:)
A ja realks in wanna :) a potem necik:)

Dziękujemy mamuski...mam nadzieje,ze dzisiaj tez kupolek nam wyjdzie:p hahahah
jakkolwiek to brzmi:)

A z newsów to zaniosłam podanie do Szkoły Podstawowej u nas tutaj niedaleko, ponieważ dostałam cynk,ze maja utworzyć jeszcze jedna grupe 5 latków:) tak bym chciałą,zeby sie udało:) bliziutko, fajna pracka, w zawodzie, Mari miała by do przedszkola od tej szkoły 5 minutek i do tego z 10 minutek od domku:) bajka... mówią ,ze trza wierzyć to wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdróweczka dla chorowitków bidulków:)
Ja tez tesknie za wiosną......oby szybciutko do nas trafiła:)

Witam i ja;
Zdrówka życzę choruszkom.

Ten świstak wywołał u mnie malutką nadzieję... ja już do wiosny tęsknię okrutnie.

Myszqo ja mam ten sam problem. Iggy bez przerwy ściąga buty i skarpetki. Ani prośbą, ani groźbą nie przyjmuje nakazu noszenia.
A do tego babcie i ciotki nas płaskostopiem straszą i ochrzan dostaję ma każdym kroku...

Tygrys ja gotuję wodę w garnku, na garnek stawiam sitko i na tym układam kluchy :-)

My ciągle się zmagamy z żołądkowymi problemami. Jakies wyjątkowe cholerstwo. Teraz dla odmiany zamiast wymiotów - biegunka. No masiakla normalnie.

Jasiek gdyby mógł to wogóle by nago chodził. Największy problem mamy bo nie chce chodzic w żadnych kapciach. Skarpetki i rajstopy zdejmuje. Gdybym jeszcze miała w domu dywany to specjalnie bym się nie przejmowała ale w całym domu tylko u Jaska mamy dywan, reszta to gres i panele w salonie. A ten zasuwa w zimę na bosaka :-) Miejmy nadzieje ze mu to wyjdzie na dobre :-D

Myszqo Nati też nie założy żadnych kapci. Nawet pieski nosiła tylko dwie godziny a jak się nimi nacieszyła to poszły w kąt. Jeszcze niedawno rajstopy były dla nie barierą nie do przebicia ale szybko nauczyła się je ściągać i śmiga na boso. Ja też nie mam dywanów z czystego lenistwa, a podłogę podgrzewaną mamy tylko w kuchni. Reszta jest stara prosząca się o remont. Do tego mieszkam na parterze i w zimę to nawet ja kapcie noszę. A moje dzieci nie.

Witamy laseczki....

Mariczka włąsnie kończy oglądać Smerfy, ma już totalny odjazd,wiec pewnie baja się skończy i od razu lulku....:)
A ja realks in wanna :) a potem necik:)

Dziękujemy mamuski...mam nadzieje,ze dzisiaj tez kupolek nam wyjdzie:p hahahah
jakkolwiek to brzmi:)

A z newsów to zaniosłam podanie do Szkoły Podstawowej u nas tutaj niedaleko, ponieważ dostałam cynk,ze maja utworzyć jeszcze jedna grupe 5 latków:) tak bym chciałą,zeby sie udało:) bliziutko, fajna pracka, w zawodzie, Mari miała by do przedszkola od tej szkoły 5 minutek i do tego z 10 minutek od domku:) bajka... mówią ,ze trza wierzyć to wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zdróweczka dla chorowitków bidulków:)
Ja tez tesknie za wiosną......oby szybciutko do nas trafiła:)

Kana trzymam kciuki że udało Ci się z ta pracą:tak::tak:

Witam i ja;
Zdrówka życzę choruszkom.

Ten świstak wywołał u mnie malutką nadzieję... ja już do wiosny tęsknię okrutnie.

Myszqo ja mam ten sam problem. Iggy bez przerwy ściąga buty i skarpetki. Ani prośbą, ani groźbą nie przyjmuje nakazu noszenia.
A do tego babcie i ciotki nas płaskostopiem straszą i ochrzan dostaję ma każdym kroku...

Zapominajko olej ciotki. Moja Martynka też non stop na boso a płaskostopia nie ma

oj kana zeby ci się udało z tą pracą !!

tygrys ja robie tak jak myszka, do garna wode i kluchy na sito.

Mati jak na razie chodzi w bamboszkach.

dziewczyny odpalila,m moja maszynerie i robie parowce hahhaha rozmrozilam sobie truskaweczki i zmikowalam ze slodka smietanka jezu ale ma chcice na to;d:)

Fifi całe szczescie chodzi w bucikach i jak tylko nie ma bucikow to wola"na bosiaka nie wolno!! " hahahha wiec cale szczescie ten problem mi odpada .:)

Kanus trzymam mocno kcuki za prackę) oby sie udalo:)

reklama
dziewczyny ale sie usmalam!!!!!!!!. w serylizatorze wyszly twarde jak kamień!!!!!!!!!!!!! nie wiem moze za wysoka temperatura i za dlugo trzymalam???? nic nie wyrosły a sa twarde!!!!!! w samej mikrofali tak troche urosł wiec teraz nastawilam garnek z woda i sitkiem;d hahaha ale jaja!!!!!!!:)

Do góry