reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej kobietki:)
no Mati szaleje widzę!!:)ja nie moge kubkow zostawiac z piciem w zasiegu Fifka reki gdyz dolatuje i wypija;/ herbate ok gorzej jak tam kawa!!!!

ps agaciu kiedy fotorelacja z remontu???

ja siedze w domku z Fifim i dzis roozpoczelam oficjalne przygotowania do swiąt. Ulepiłam uszka i pierozki wlozylam do zamrazalnika . teraz gotuje skladniki na kapuste z grochcem i grzybkami . a w tygodniu jedziemy po choinke!!!!

reklama
Tygrysku Ty to dzielna kobitka jesteś....ja mam takiego lenia że nawet nie chce mi się myslec o szykowaniu....

a dlaczego siedzicie w domku i jak Wasze zdróweczko???

U mnie Julci ktoś sprzedał jakiegoś wirusa na imieninach teściach i dzisiaj idziemy do lekarza;(

Czesć dziewczyny!

U nas znowu śnieg sypie. Jak tak dalej pójdzie będą białe święta.
Ja już większość prezentów zakupiłam. I są w drodze, bo ze względu na brak czasu skorzystałam z największego w Polsce sklepu :D

Siema laseczki wieczorową porą:)

My po meczacym poranku, zaśnieżonej drodze do Gdańska i korkach przed nim.... spóźniłam sie do lekarza,ale poza tym wszystko ok:)
następna wizyta 18 lutego....

JASIU KOCHANY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:*
DUŻO BUZIACZKÓW;*

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

UCIEKAMY SPAĆKU:*

STO LAT JASIU!!! SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I GÓRY PREZENTÓW
A TAKŻE SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW KTÓRE ŚWIĘTOWAŁY JUŻ WCZEŚNIEJ, MOC BUZIAKÓW!!! od cioci Darii i Gabrysi

Hej kobietki!

Jakiś czas mnie nie było ale już do was powracam bo już mamy komputerek.
U nas wszystko dobrze powolutku przygotowujemy się do świąt, pierogi ulepione, zakupy w większości zrobione tylko zostało to co na świeżo trzeba kupić, okna w 3/5 umyte:-D i ogólne porządki zrobione , muszę tylko dywany wyprać.
Gabi złapała ostatnio jakiegoś wirusa jelitowego i się męczyła 5 dni ale już jest lepiej.
Widzę że większość ma już prezenciki na święta ja niestety jeszcze nie poczyniłam żadnych kroków w tym kierunku.

100 LAT DLA JASIA!!!!!:-)
Spóźnione Życzenia dla wszystkich Solenizantów:-)

Dziękuje za kondolencje złożone na moim blogu.

A my jesteśmy u moich rodziców i saneczkujemy się codziennie.
Wczoraj byłam z Oli u pediatry bo ma prawdopodobnie zapalenie cewki moczowej.
Podobno jest to częsta przypadłość dziewczynek uczących się sikać na nocnik.
Dostała maść i skierowanie na badanie moczu.
Jutro wyniki i kolejna kontrola.
Trzymajcie kciuki aby nic złego nie wyszło...

pytia i cyprysiowa co tam u was??

Marzycielko no właśnie jak?

Pytam bo Hania miała zapalenie pęcherza ale wyszło przypadkiem przy badaniu moczu:dry: Zawsze jak jestem w pl to robie jej badanie moczu raz zrobiłam kał i dwa razy hemoglobine. Chciałam byc pewna ze wszystko ok:tak:

reklama
hej kobietki:)
no Mati szaleje widzę!!:)ja nie moge kubkow zostawiac z piciem w zasiegu Fifka reki gdyz dolatuje i wypija;/ herbate ok gorzej jak tam kawa!!!!

ps agaciu kiedy fotorelacja z remontu???

ja siedze w domku z Fifim i dzis roozpoczelam oficjalne przygotowania do swiąt. Ulepiłam uszka i pierozki wlozylam do zamrazalnika . teraz gotuje skladniki na kapuste z grochcem i grzybkami . a w tygodniu jedziemy po choinke!!!!

Poproszę przepis na uszka i kapustę z grochem!!!!:)

Do góry