reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękujemy za zyczonka

Cześć :)

Dziewczyny znalazłam coś takiego na allegro, tylko mam dylemat z tymi rozmiarami :sorry::sorry::eek:

Piszą rozmiar 104 cm to 2 lata +, a 92 cm to 18 m + :eek:

który rozmiar wg. Was powinnam wybrać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 86/92 (1363875185) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 98/104 (1363875277) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze jedno :zawstydzona/y: napiszcie mi szczerze co o nich sądzicie? fajne ? czy raczej nie ?? sorki, że Wam tak truję z tymi rękawiczkami, ale Alanek nie ma żadnych porządnych, żeby iść i np. ulepić bałwana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

Edee te rekawiczki sa z tego samego materiału co te co my mamy...ale krótsze...ja kupiłam Julci też takie rozmiar 86/92 ale wymieniłam jej na takie długie....kupuj sa naprawdę fajne....

Edee w Złotych Tarasach tez brak rękawiczek....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ale masz je na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=1363875444

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Madzienko jesteś WIELKA !!!!!!!!

Dzięki, już zamawiam :tak::tak::tak::-):-), ale nie wiem jak to zrobiłaś tzn. jak je znalazłaś, bo ja od 2 dni wpisuje rękawiczki na śnieg, i nie było ich, a jeszcze turkusowe .... bomba :*:*

Huuuraaaaaa :-p:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
To znowu ja :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Rękawiczki już zamówione :tak::tak:

A teraz czas na zakup sanek :-p

I mam dylemat :sorry: jakie są Waszym zdaniem lepsze ? metalowe, czy drewniane ?? i dlaczego ??, ja zastanawiam się nad metalowymi i najlepiej z pchaczem, fajnie by było gdyby jeszcze były podnóżki ale takich nie znalazłam :eek:

Dziękuję ;-);-);-);-)
p.s. tak sobie pomyślałam, że może dzięki mojej ciekawości i niewiedzy trochę się forum rozkręci :-p;-):tak::-)

Edee ja mam zwykłe drewniane z oparciem ( dla takiego malca jak mój idealne). W zeszłym roku sporo było tu propozycji. Do sanek dostałam fajny śpiworek :)

my też już mamy kupione wszystkie prezenty :)

moim rodzicom - weekend w SPA
mojej siostrze - karta upominkowa do wszystkich sklepów Divers
dziadek - perfumy i piżama
mąż - gry komputerowe i sweter
Bartek - warsztat majserkowicza i puzzle
mama męża - zestaw sztućców

Witam dziewczyny!

mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie?
Wstyd się przyznać ale codziennie tu zaglądam tylko weny do pisania brak.
U nas wszystko dobrze, córcia 6 grudnia skończyła dwa latka, nie wyrabiamy z prezentami hihi, dzień Mikołaja jest w ten sam dzień więc prezenty musiały być podwójnie i jeszcze prezent pod choinke - zbankrutuje hihi.
Wszystkim naszym kochanym dwulatkom życze 1000 latek i pięknych prezentów.
Pozdrawiam i obiecuje pisać częściej;-)

Witajcie

U nas sliczna pogoda za oknem, ale siedzimy w domu, bo Mati ma nadal katar i kaszelek.

Wiecie co czasami nie mam siły na mojego syna, teraz ma fioła na punkcie wrzucania wszystkiego do kawy, herbaty a nawet do farby.

Dzisiaj już w kawie miałam samochodzik, wczoraj pilota i pieska. Ostatnio wrzucił mojemu tacie do farby śrubokręt, a do mojej farby kredki. Do wody do mycia podłogi powrzucał wszystkie pisaki, a obróciłam się tylko na chwilkę.
I nie dają żadne groźby, tłumaczenia NIC. :no::wściekła/y:

Jasiu 100 latek !!!!

Hej dziewczynki :)
Sto latek wszystkim solenizantom :0
U nas po staremu, zima straszna, maly byl lekko chodzry ale juz jest ok, odkad kupilam nebulizator i robie mu inhalacje po 5 razy dziennie jak tylko slysze jakies wisty odpukac zawsze udaje nam sie uniknac choroby. Oskar na sankach nie lubi jezdzic :/ Co za dziwne dziecko :pP Tylko chce sam na nozkach :) Juz czuje swiateczna atmosfere i humorek lepszy :) A jak urzadzacie urodzinki dzieciom w domku czy gdzies poza? I zapraszacie rodzine czy jakies znajome dzieci ??

reklama
Do góry