reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziękujemy za zyczonka

Cześć :)

Dziewczyny znalazłam coś takiego na allegro, tylko mam dylemat z tymi rozmiarami :sorry::sorry::eek:

Piszą rozmiar 104 cm to 2 lata +, a 92 cm to 18 m + :eek:

który rozmiar wg. Was powinnam wybrać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 86/92 (1363875185) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 98/104 (1363875277) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze jedno :zawstydzona/y: napiszcie mi szczerze co o nich sądzicie? fajne ? czy raczej nie ?? sorki, że Wam tak truję z tymi rękawiczkami, ale Alanek nie ma żadnych porządnych, żeby iść i np. ulepić bałwana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

Edee te rekawiczki sa z tego samego materiału co te co my mamy...ale krótsze...ja kupiłam Julci też takie rozmiar 86/92 ale wymieniłam jej na takie długie....kupuj sa naprawdę fajne....

Edee w Złotych Tarasach tez brak rękawiczek....:sorry::sorry::sorry::sorry:

Ale masz je na allegro
http://allegro.pl/show_item.php?item=1363875444

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :)

Madzienko jesteś WIELKA !!!!!!!!

Dzięki, już zamawiam :tak::tak::tak::-):-), ale nie wiem jak to zrobiłaś tzn. jak je znalazłaś, bo ja od 2 dni wpisuje rękawiczki na śnieg, i nie było ich, a jeszcze turkusowe .... bomba :*:*

Huuuraaaaaa :-p:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
To znowu ja :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D

Rękawiczki już zamówione :tak::tak:

A teraz czas na zakup sanek :-p

I mam dylemat :sorry: jakie są Waszym zdaniem lepsze ? metalowe, czy drewniane ?? i dlaczego ??, ja zastanawiam się nad metalowymi i najlepiej z pchaczem, fajnie by było gdyby jeszcze były podnóżki ale takich nie znalazłam :eek:

Dziękuję ;-);-);-);-)
p.s. tak sobie pomyślałam, że może dzięki mojej ciekawości i niewiedzy trochę się forum rozkręci :-p;-):tak::-)

Edee ja mam zwykłe drewniane z oparciem ( dla takiego malca jak mój idealne). W zeszłym roku sporo było tu propozycji. Do sanek dostałam fajny śpiworek :)

my też już mamy kupione wszystkie prezenty :)

moim rodzicom - weekend w SPA
mojej siostrze - karta upominkowa do wszystkich sklepów Divers
dziadek - perfumy i piżama
mąż - gry komputerowe i sweter
Bartek - warsztat majserkowicza i puzzle
mama męża - zestaw sztućców

Witam dziewczyny!

mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie?
Wstyd się przyznać ale codziennie tu zaglądam tylko weny do pisania brak.
U nas wszystko dobrze, córcia 6 grudnia skończyła dwa latka, nie wyrabiamy z prezentami hihi, dzień Mikołaja jest w ten sam dzień więc prezenty musiały być podwójnie i jeszcze prezent pod choinke - zbankrutuje hihi.
Wszystkim naszym kochanym dwulatkom życze 1000 latek i pięknych prezentów.
Pozdrawiam i obiecuje pisać częściej;-)

Witajcie

U nas sliczna pogoda za oknem, ale siedzimy w domu, bo Mati ma nadal katar i kaszelek.

Wiecie co czasami nie mam siły na mojego syna, teraz ma fioła na punkcie wrzucania wszystkiego do kawy, herbaty a nawet do farby.

Dzisiaj już w kawie miałam samochodzik, wczoraj pilota i pieska. Ostatnio wrzucił mojemu tacie do farby śrubokręt, a do mojej farby kredki. Do wody do mycia podłogi powrzucał wszystkie pisaki, a obróciłam się tylko na chwilkę.
I nie dają żadne groźby, tłumaczenia NIC. :no::wściekła/y:

Jasiu 100 latek !!!!

Hej dziewczynki :)
Sto latek wszystkim solenizantom :0
U nas po staremu, zima straszna, maly byl lekko chodzry ale juz jest ok, odkad kupilam nebulizator i robie mu inhalacje po 5 razy dziennie jak tylko slysze jakies wisty odpukac zawsze udaje nam sie uniknac choroby. Oskar na sankach nie lubi jezdzic :/ Co za dziwne dziecko :pP Tylko chce sam na nozkach :) Juz czuje swiateczna atmosfere i humorek lepszy :) A jak urzadzacie urodzinki dzieciom w domku czy gdzies poza? I zapraszacie rodzine czy jakies znajome dzieci ??

reklama
Do góry