reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja już prawie wszystko kupiłam.

Mężowemu - Wii
Mamie - kuferek na biżuterię
Siostrze - zestaw do dekoracji tortów :-)
Jaśkowi- kolejkę z Ikea, i mebelki Mammut z Ikea tzn. stolik i krzesełko
Adzie siostrzenicy - kuchnie Smoby Tefal
Szwagrowi - koszulę
Jednej córce M. - express do kawy
Drugiej - jeszcze nic:sorry2: nie mamy pomysłu, a poza tym to rózgę powinna dostac:-p
Babci - dwie pary baaaaaaaaardzo grubych rajstop :-D

I jeszcze 3 chłopcom w rodzinie - takie zestawy samochodowe firmy Wader

Edee - byłam dziś znowu w H&M i babka mi powiedziała ze są marne szanse na te rękawiczki. Dałam mi numer tel. do nich i mam dzwonić się dowiadywać. Jakby co to mi odłożą

reklama
Ja już prawie wszystko kupiłam.

Edee - byłam dziś znowu w H&M i babka mi powiedziała ze są marne szanse na te rękawiczki. Dałam mi numer tel. do nich i mam dzwonić się dowiadywać. Jakby co to mi odłożą

O, kurczę :-( szkoda, a tak mi się podobały :-:)-( jak by cuś to jeszcze czekam, a nóż przyjdą :sorry2::sorry2:

No chyba, żeby inna mamuśka je upolowała u siebie to będę baaaardzo, ale to bardzo wdzięczna :tak::tak::tak::tak:

Edee ja jeszcze w poniedziałek bede w innej galeri w gdansku to tez sprawdze....

A będe znowu w trójmieście,bo mam te badania z szpitalu zakaźnym....z tym moim WZW typu B....troszkę sie boje tego wszystkiego... jakos tak negatywnie nastawiona tam pojade chyba....oby szybko i do domku....:(

Myszqo
rewelacyjne prezenciki.....Mari tez to krzesłko dostanie na świeta od dziadków...stoliczek juz ma ale ten taki zwykły kwadratowy...

Juleczko cioteczki kochana:)

Zdróweczka słoneczko, dużo uśmiechu

i zabaweczek:)

2_urodziny.gif

Mega buziaczki do Cioteczki i Mariczki:)

Juleczka dziękuje wszystkim cioteczkom za życzonka!!!!

Mamusiu dla Ciebie Kochana wszystkiego najlepszego!!!uff jeszcze zdążyłam...:-)

Za mną zabiegany dzionek, rano urodziny Juleczki w sali zabaw...popołudniu imieniny teścia...a jutro jadę do warszawy do teatru roma:tak::tak::tak:a w niedziele kolejna imprezką Juleczkowa tym razem rodzinna....;-);-);-);-)

Edee byłam dzisiaj w H&Mie u nas brak jakiegokolwiek rozmiaru i koloru...na dodatek Pani w kasie powiedziała mi ze powoli zaczynają dostawać kolekcję wiosenną:szok: więc na te rękawice nie ma szans:sorry::sorry::sorry::sorry:

Miłego weekendu

Cześć :)

Dziewczyny znalazłam coś takiego na allegro, tylko mam dylemat z tymi rozmiarami :sorry::sorry::eek:

Piszą rozmiar 104 cm to 2 lata +, a 92 cm to 18 m + :eek:

który rozmiar wg. Was powinnam wybrać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 86/92 (1363875185) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 98/104 (1363875277) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze jedno :zawstydzona/y: napiszcie mi szczerze co o nich sądzicie? fajne ? czy raczej nie ?? sorki, że Wam tak truję z tymi rękawiczkami, ale Alanek nie ma żadnych porządnych, żeby iść i np. ulepić bałwana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Edee byłam dzisiaj w H&M i nie było tych rękawiczek ... przykro mi.

A co do rozmiaru, to myślę, że 104 mogą byc mu za duże. Mati ma 74/80 rozmiar i są mu dobre.

Porobilismy dziasiaj zakupy i mamy prawie do wszystkich juz prezenty ... no i portfel dużo lżejszy :/

Do góry