reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja już prawie wszystko kupiłam.

Mężowemu - Wii
Mamie - kuferek na biżuterię
Siostrze - zestaw do dekoracji tortów :-)
Jaśkowi- kolejkę z Ikea, i mebelki Mammut z Ikea tzn. stolik i krzesełko
Adzie siostrzenicy - kuchnie Smoby Tefal
Szwagrowi - koszulę
Jednej córce M. - express do kawy
Drugiej - jeszcze nic:sorry2: nie mamy pomysłu, a poza tym to rózgę powinna dostac:-p
Babci - dwie pary baaaaaaaaardzo grubych rajstop :-D

I jeszcze 3 chłopcom w rodzinie - takie zestawy samochodowe firmy Wader

Edee - byłam dziś znowu w H&M i babka mi powiedziała ze są marne szanse na te rękawiczki. Dałam mi numer tel. do nich i mam dzwonić się dowiadywać. Jakby co to mi odłożą

reklama
Ja już prawie wszystko kupiłam.

Edee - byłam dziś znowu w H&M i babka mi powiedziała ze są marne szanse na te rękawiczki. Dałam mi numer tel. do nich i mam dzwonić się dowiadywać. Jakby co to mi odłożą

O, kurczę :-( szkoda, a tak mi się podobały :-:)-( jak by cuś to jeszcze czekam, a nóż przyjdą :sorry2::sorry2:

No chyba, żeby inna mamuśka je upolowała u siebie to będę baaaardzo, ale to bardzo wdzięczna :tak::tak::tak::tak:

Edee ja jeszcze w poniedziałek bede w innej galeri w gdansku to tez sprawdze....

A będe znowu w trójmieście,bo mam te badania z szpitalu zakaźnym....z tym moim WZW typu B....troszkę sie boje tego wszystkiego... jakos tak negatywnie nastawiona tam pojade chyba....oby szybko i do domku....:(

Myszqo
rewelacyjne prezenciki.....Mari tez to krzesłko dostanie na świeta od dziadków...stoliczek juz ma ale ten taki zwykły kwadratowy...

Juleczko cioteczki kochana:)

Zdróweczka słoneczko, dużo uśmiechu

i zabaweczek:)

2_urodziny.gif

Mega buziaczki do Cioteczki i Mariczki:)

Juleczka dziękuje wszystkim cioteczkom za życzonka!!!!

Mamusiu dla Ciebie Kochana wszystkiego najlepszego!!!uff jeszcze zdążyłam...:-)

Za mną zabiegany dzionek, rano urodziny Juleczki w sali zabaw...popołudniu imieniny teścia...a jutro jadę do warszawy do teatru roma:tak::tak::tak:a w niedziele kolejna imprezką Juleczkowa tym razem rodzinna....;-);-);-);-)

Edee byłam dzisiaj w H&Mie u nas brak jakiegokolwiek rozmiaru i koloru...na dodatek Pani w kasie powiedziała mi ze powoli zaczynają dostawać kolekcję wiosenną:szok: więc na te rękawice nie ma szans:sorry::sorry::sorry::sorry:

Miłego weekendu

Cześć :)

Dziewczyny znalazłam coś takiego na allegro, tylko mam dylemat z tymi rozmiarami :sorry::sorry::eek:

Piszą rozmiar 104 cm to 2 lata +, a 92 cm to 18 m + :eek:

który rozmiar wg. Was powinnam wybrać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2::sorry2:
H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 86/92 (1363875185) - Aukcje internetowe Allegro

H&M RĘKAWICZKI ŚNIEG NIEPRZEMAKALNE 98/104 (1363875277) - Aukcje internetowe Allegro

i jeszcze jedno :zawstydzona/y: napiszcie mi szczerze co o nich sądzicie? fajne ? czy raczej nie ?? sorki, że Wam tak truję z tymi rękawiczkami, ale Alanek nie ma żadnych porządnych, żeby iść i np. ulepić bałwana :zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:

reklama
Edee byłam dzisiaj w H&M i nie było tych rękawiczek ... przykro mi.

A co do rozmiaru, to myślę, że 104 mogą byc mu za duże. Mati ma 74/80 rozmiar i są mu dobre.

Porobilismy dziasiaj zakupy i mamy prawie do wszystkich juz prezenty ... no i portfel dużo lżejszy :/

Do góry