reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej kobietki:)
no Mati szaleje widzę!!:)ja nie moge kubkow zostawiac z piciem w zasiegu Fifka reki gdyz dolatuje i wypija;/ herbate ok gorzej jak tam kawa!!!!

ps agaciu kiedy fotorelacja z remontu???

ja siedze w domku z Fifim i dzis roozpoczelam oficjalne przygotowania do swiąt. Ulepiłam uszka i pierozki wlozylam do zamrazalnika . teraz gotuje skladniki na kapuste z grochcem i grzybkami . a w tygodniu jedziemy po choinke!!!!

reklama
Tygrysku Ty to dzielna kobitka jesteś....ja mam takiego lenia że nawet nie chce mi się myslec o szykowaniu....

a dlaczego siedzicie w domku i jak Wasze zdróweczko???

U mnie Julci ktoś sprzedał jakiegoś wirusa na imieninach teściach i dzisiaj idziemy do lekarza;(

Czesć dziewczyny!

U nas znowu śnieg sypie. Jak tak dalej pójdzie będą białe święta.
Ja już większość prezentów zakupiłam. I są w drodze, bo ze względu na brak czasu skorzystałam z największego w Polsce sklepu :D

Siema laseczki wieczorową porą:)

My po meczacym poranku, zaśnieżonej drodze do Gdańska i korkach przed nim.... spóźniłam sie do lekarza,ale poza tym wszystko ok:)
następna wizyta 18 lutego....

JASIU KOCHANY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:*
DUŻO BUZIACZKÓW;*

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

UCIEKAMY SPAĆKU:*

STO LAT JASIU!!! SPEŁNIENIA WSZYSTKICH MARZEŃ I GÓRY PREZENTÓW
A TAKŻE SPÓŹNIONE ŻYCZENIA DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW KTÓRE ŚWIĘTOWAŁY JUŻ WCZEŚNIEJ, MOC BUZIAKÓW!!! od cioci Darii i Gabrysi

Hej kobietki!

Jakiś czas mnie nie było ale już do was powracam bo już mamy komputerek.
U nas wszystko dobrze powolutku przygotowujemy się do świąt, pierogi ulepione, zakupy w większości zrobione tylko zostało to co na świeżo trzeba kupić, okna w 3/5 umyte:-D i ogólne porządki zrobione , muszę tylko dywany wyprać.
Gabi złapała ostatnio jakiegoś wirusa jelitowego i się męczyła 5 dni ale już jest lepiej.
Widzę że większość ma już prezenciki na święta ja niestety jeszcze nie poczyniłam żadnych kroków w tym kierunku.

100 LAT DLA JASIA!!!!!:-)
Spóźnione Życzenia dla wszystkich Solenizantów:-)

Dziękuje za kondolencje złożone na moim blogu.

A my jesteśmy u moich rodziców i saneczkujemy się codziennie.
Wczoraj byłam z Oli u pediatry bo ma prawdopodobnie zapalenie cewki moczowej.
Podobno jest to częsta przypadłość dziewczynek uczących się sikać na nocnik.
Dostała maść i skierowanie na badanie moczu.
Jutro wyniki i kolejna kontrola.
Trzymajcie kciuki aby nic złego nie wyszło...

pytia i cyprysiowa co tam u was??

Marzycielko no właśnie jak?

Pytam bo Hania miała zapalenie pęcherza ale wyszło przypadkiem przy badaniu moczu:dry: Zawsze jak jestem w pl to robie jej badanie moczu raz zrobiłam kał i dwa razy hemoglobine. Chciałam byc pewna ze wszystko ok:tak:

reklama
hej kobietki:)
no Mati szaleje widzę!!:)ja nie moge kubkow zostawiac z piciem w zasiegu Fifka reki gdyz dolatuje i wypija;/ herbate ok gorzej jak tam kawa!!!!

ps agaciu kiedy fotorelacja z remontu???

ja siedze w domku z Fifim i dzis roozpoczelam oficjalne przygotowania do swiąt. Ulepiłam uszka i pierozki wlozylam do zamrazalnika . teraz gotuje skladniki na kapuste z grochcem i grzybkami . a w tygodniu jedziemy po choinke!!!!

Poproszę przepis na uszka i kapustę z grochem!!!!:)

Do góry