Brawo,brawo,jaki dobry mezusoj, Tygrysku, Tygrysku ale dziewczyny dobrze Ci poradziły ten teges i mężusiowi będzie jak w niebie
a wiecie co, mnie mój mężuś dzisiaj zaskoczył dostałam od niego w prezencie bon do salonu kosmetycznego na 2 -godzinne zabiegi algami
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Pozazdrościć Ollcia. Może wyślę mojego to twojego na korepetycje
mia_
Fanka BB :)
cześć mamuśki
długo do was niezaglądałam, melduje ze u nas wszystko ok, moja siostrzyczka urodziła 5 stycznia slicznego synka, poród niezaciekawy ale na szczęście z malutkim wszystko jest dobrze, u mnie nic sie nie zmieniła, dalej siedze z Nuśką w domku a mąż za granicą, gorąco was pozdrawiam
buziaki
długo do was niezaglądałam, melduje ze u nas wszystko ok, moja siostrzyczka urodziła 5 stycznia slicznego synka, poród niezaciekawy ale na szczęście z malutkim wszystko jest dobrze, u mnie nic sie nie zmieniła, dalej siedze z Nuśką w domku a mąż za granicą, gorąco was pozdrawiam
buziaki
Agatkas
Mamusia Zuzolka
chcecie zobaczyć jak chodzimy;-);-);-)
Filmy Juleczki
Super Ale powiem Ci że dzieci to jednak są do siebie podobne Jak patrzę na ruchy, miny itp..Julci to widze moją Zuzkę normalnie
Madzienka brawa dla Juleczki.
Kana Iggy też ponad 11 kg waży.
Moja 11,400kg!
Tak rozmawiałam, ale uparciuch nie chce sprzedać:-(.
Nie wiem po co mu ten wózek.
U mnie to samo! Ja bym sprzedała ale on nie!
Ja po prostu lubię czytać od zawsze byłam otoczona książkamii chyba dosyć szybko czytam
A Fifi rozumie mamy pasję i jej nie przeszkadza
Ja też od zawsze 2 ksiażki w tygodniu Głównie niestety na kibelku i w wannie bo tylko tam mam święty spokój
Dziewczynki ale jaja zapomnialam ze dzis są męża imieniny!!!!!!!!!!!!!!!! ale wtopa!!!!!!!!!!!!!!
Na szczęście na śląsku obchodzi sie tylko urodziny...ale że rodzice i babcie są z Łodzi to też muszę o tych nieszczęsnych imieninach pamiętać
Ja też! Ja też!Pozazdrościć Ollcia. Może wyślę mojego to twojego na korepetycje
renia200
mama Victorki :)
Witam mamuski
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?:-(
u nas wszystko dobrze, od piatku nie karmie piersia malutkiej, ale niezle to znosi, przesypia teraz cale nocki od 8 do 6:30 rano;-), mala wazy 12 kilo i juz sama od paru dni robi pierwsze kroczki.
Moja mamusia jest jeszcze znami trzy tygodnie i zaczynam sie smutkac z tego powodu, buu nie chce zeby wyjezdzala:--(
sciskam Was mocno XOXO
mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?:-(
u nas wszystko dobrze, od piatku nie karmie piersia malutkiej, ale niezle to znosi, przesypia teraz cale nocki od 8 do 6:30 rano;-), mala wazy 12 kilo i juz sama od paru dni robi pierwsze kroczki.
Moja mamusia jest jeszcze znami trzy tygodnie i zaczynam sie smutkac z tego powodu, buu nie chce zeby wyjezdzala:--(
sciskam Was mocno XOXO
reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
hmm muszę wypróbować twoje patenty a najgorsze jest to że ja się strasznie przywiązuję do książek i za nic w świecie nie potrafię się ich pozbyć nie wypożyczam też ich ani nie pożyczam od znajmych gdyż jak już skończę taka książkę to lubię do niej wrócić i po prostu chcę ją mieć u siebie na półce dlatego kupujęSuper
Ja też od zawsze 2 ksiażki w tygodniu Głównie niestety na kibelku i w wannie bo tylko tam mam święty spokój
mój mąż ma to samo więc może i z Filipka wyrośnie mały czytelnik
Witam dziewczynki z rana kawka oczywiście już spijana jest
Myślę że wczorajszy wieczór mimo że nie zaplanowany to się udał;-)
Oj ta moja skleroza ...........