reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny co sądzicie o utworzeniu nowego wątku na którym mogłybyśmy coś sobie sprzedawać i kupować, ponieważ na wątku o polecanych książkach i filmach padło kilka propozycji. Co o tym sądzicie?

cześć mamuśki
długo do was niezaglądałam, melduje ze u nas wszystko ok, moja siostrzyczka urodziła 5 stycznia slicznego synka, poród niezaciekawy ale na szczęście z malutkim wszystko jest dobrze:tak:, u mnie nic sie nie zmieniła, dalej siedze z Nuśką w domku a mąż za granicą, gorąco was pozdrawiam
buziaki

chcecie zobaczyć jak chodzimy;-);-);-)
Filmy Juleczki

Super:) Ale powiem Ci że dzieci to jednak są do siebie podobne:) Jak patrzę na ruchy, miny itp..Julci to widze moją Zuzkę normalnie:)

Madzienka brawa dla Juleczki:tak:.

Kana Iggy też ponad 11 kg waży.

Moja 11,400kg!

Tak rozmawiałam, ale uparciuch nie chce sprzedać:-(.
Nie wiem po co mu ten wózek.

U mnie to samo! Ja bym sprzedała ale on nie!

Ja po prostu lubię czytać:zawstydzona/y: od zawsze byłam otoczona książkami:zawstydzona/y:i chyba dosyć szybko czytam :zawstydzona/y:

A Fifi rozumie mamy pasję i jej nie przeszkadza:-D

Ja też od zawsze 2 ksiażki w tygodniu:) Głównie niestety na kibelku:-D:-D:-D:-D i w wannie bo tylko tam mam święty spokój:-D:-D

Dziewczynki ale jaja zapomnialam ze dzis są męża imieniny!!!!!!!!!!!!!!!! ale wtopa!!!!!!!!!!!!!!

Na szczęście na śląsku obchodzi sie tylko urodziny...ale że rodzice i babcie są z Łodzi to też muszę o tych nieszczęsnych imieninach pamiętać:)

Pozazdrościć Ollcia. Może wyślę mojego to twojego na korepetycje:-D
Ja też! Ja też!

Witam mamuski

mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?:-(
u nas wszystko dobrze, od piatku nie karmie piersia malutkiej, ale niezle to znosi, przesypia teraz cale nocki od 8 do 6:30 rano;-), mala wazy 12 kilo i juz sama od paru dni robi pierwsze kroczki:tak:.
Moja mamusia jest jeszcze znami trzy tygodnie i zaczynam sie smutkac z tego powodu, buu nie chce zeby wyjezdzala:-:)-(

sciskam Was mocno XOXO

reklama
Super:)
Ja też od zawsze 2 ksiażki w tygodniu:) Głównie niestety na kibelku:-D:-D:-D:-D i w wannie bo tylko tam mam święty spokój:-D:-D
hmm muszę wypróbować twoje patenty:-D a najgorsze jest to że ja się strasznie przywiązuję do książek i za nic w świecie nie potrafię się ich pozbyć:zawstydzona/y: nie wypożyczam też ich ani nie pożyczam od znajmych gdyż jak już skończę taka książkę to lubię do niej wrócić i po prostu chcę ją mieć u siebie na półce dlatego kupuję:zawstydzona/y:
mój mąż ma to samo więc może i z Filipka wyrośnie mały czytelnik:-D

Witam dziewczynki z rana:tak: kawka oczywiście już spijana jest:tak:
Myślę że wczorajszy wieczór mimo że nie zaplanowany to się udał;-)
Oj ta moja skleroza ...........:sorry2:

Do góry