reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hmm muszę wypróbować twoje patenty:-D a najgorsze jest to że ja się strasznie przywiązuję do książek i za nic w świecie nie potrafię się ich pozbyć:zawstydzona/y: nie wypożyczam też ich ani nie pożyczam od znajmych gdyż jak już skończę taka książkę to lubię do niej wrócić i po prostu chcę ją mieć u siebie na półce dlatego kupuję:zawstydzona/y:
mój mąż ma to samo więc może i z Filipka wyrośnie mały czytelnik:-D

Witam dziewczynki z rana:tak: kawka oczywiście już spijana jest:tak:
Myślę że wczorajszy wieczór mimo że nie zaplanowany to się udał;-)
Oj ta moja skleroza ...........:sorry2:
:-D:-D:-DTo ja mam to samo...i strasznie sie wsciekam,jak wiem,ze mi jakies brakuje,zapomne komu pozyczylam,a "ktos" nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci by ja oddac:szok::-D...
Witamy sie i my,porankowo,srodowo...:-)

reklama
witajcie
my tez juz wstałmy:tak:
od tygodnia probuje oduczyc moja córcie cycucha, wychodzi to całkiem, całkiem, tylko jeszcze raz dziennie sie dokarmiamy cycem ale wkoncu mam zamiar i ten jeden raz ograniczyc, wystarczy tego cyckowania prze ponad trzynascie miesięcy, nocki mamy coraz lepsze, wprawdzie nie przesypia jeszcze całych bo budzi sie tak gdzies okoł 3 rano ale i tak jak na moje dziecko jest super:tak:
miłego dnia

witamy środowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nocka w miare udana.Ale moje dziecko poprostu chyba boi sie spac w łóżeczku bo jak sie przebudzi to płacze usnie na raczkach i jak jest odkładany do łóżeczka to histeria:szok:a jak idzie z nami do łóżka to zasypia w momencie dotkniecia glowy do poduchy czyli automatycznie:szok::-Dwiec spi z nami:-Dbo tak spi jak zabity!!!Alex po sniadanku,my tez!chłopinka jedzie sprawy załatwiac a ja musze ogarnac ten rumor:szok::-Da jak juz wroci jade na zakupy,musze sobie gacie kupic i Alexowi paputkow poszukac;-):-)
na tvp2 beda mowic o dzieciach zaczynajacych nauke mowy z logopeda:tak:za chwilke chyba

Pyciol,powiedz mi jak Ci po tym powrocie do Pl?
Jak to wszystko ogarniasz...?Dlugo mieszkalas w Uk?
hmmmma wiec tak zaraz po powrocie przez 3 miesiace mieszkalismy u mojej mamy! a ze jestesmy nieprzyzwyczajeni do mieszkania z kims bo przeciez przez 3 lata pobytu w Irlandii mieszkalismy sami to nie było nam za dobrze!No ale remonty zajely nam tyllle czasu bo do wyremontowania bylo kompletnie wszytsko:szok:no ale jak juz jestemy na swoim to nie jest zle,jest dobrze ale wciaz jest nam tak dziwnie i ciezko nam sie wciaz przyzwyczaic.No i oczywiscie teraz msimy sie bardziej liczyc z pieniadzem:zawstydzona/y:.

hmm muszę wypróbować twoje patenty:-D a najgorsze jest to że ja się strasznie przywiązuję do książek i za nic w świecie nie potrafię się ich pozbyć:zawstydzona/y: nie wypożyczam też ich ani nie pożyczam od znajmych gdyż jak już skończę taka książkę to lubię do niej wrócić i po prostu chcę ją mieć u siebie na półce dlatego kupuję:zawstydzona/y:
mój mąż ma to samo więc może i z Filipka wyrośnie mały czytelnik:-D

Ja mam to samo..... nie sprzedaję i wściekam się jak ktoś mi ksiażek nie oddaje:wściekła/y:

Witam się i ja :blink:

Jak słyszę że Wasze dzieci tak ładnie przesypiają nocki to tak zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: kiedy ja się doczekam? :-:)-:)-:)-( czasami jestem już taka zmęczona :-:)-( u nas nadal kilkukrotne pobudki i wstawanie po 6 :baffled::baffled: chyba już nigdy nie będzie mi dane się wyspać :-(

w dodatku za pół godziny idę na wyrwanie ząbka :-:)no: nadaje się do leczenia kanałowego ale dentystka powiedziała że nie warto go leczyć, ponieważ na zdjęciu widać że pod nim czeka ósemka do wybicia która nie ma miejsca wybić się obok, więc lepiej tego wyrwać a urośnie zdrowy ząbek.

reklama
Do góry