reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny co sądzicie o utworzeniu nowego wątku na którym mogłybyśmy coś sobie sprzedawać i kupować, ponieważ na wątku o polecanych książkach i filmach padło kilka propozycji. Co o tym sądzicie?

cześć mamuśki
długo do was niezaglądałam, melduje ze u nas wszystko ok, moja siostrzyczka urodziła 5 stycznia slicznego synka, poród niezaciekawy ale na szczęście z malutkim wszystko jest dobrze:tak:, u mnie nic sie nie zmieniła, dalej siedze z Nuśką w domku a mąż za granicą, gorąco was pozdrawiam
buziaki

chcecie zobaczyć jak chodzimy;-);-);-)
Filmy Juleczki

Super:) Ale powiem Ci że dzieci to jednak są do siebie podobne:) Jak patrzę na ruchy, miny itp..Julci to widze moją Zuzkę normalnie:)

Madzienka brawa dla Juleczki:tak:.

Kana Iggy też ponad 11 kg waży.

Moja 11,400kg!

Tak rozmawiałam, ale uparciuch nie chce sprzedać:-(.
Nie wiem po co mu ten wózek.

U mnie to samo! Ja bym sprzedała ale on nie!

Ja po prostu lubię czytać:zawstydzona/y: od zawsze byłam otoczona książkami:zawstydzona/y:i chyba dosyć szybko czytam :zawstydzona/y:

A Fifi rozumie mamy pasję i jej nie przeszkadza:-D

Ja też od zawsze 2 ksiażki w tygodniu:) Głównie niestety na kibelku:-D:-D:-D:-D i w wannie bo tylko tam mam święty spokój:-D:-D

Dziewczynki ale jaja zapomnialam ze dzis są męża imieniny!!!!!!!!!!!!!!!! ale wtopa!!!!!!!!!!!!!!

Na szczęście na śląsku obchodzi sie tylko urodziny...ale że rodzice i babcie są z Łodzi to też muszę o tych nieszczęsnych imieninach pamiętać:)

Pozazdrościć Ollcia. Może wyślę mojego to twojego na korepetycje:-D
Ja też! Ja też!

Witam mamuski

mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie?:-(
u nas wszystko dobrze, od piatku nie karmie piersia malutkiej, ale niezle to znosi, przesypia teraz cale nocki od 8 do 6:30 rano;-), mala wazy 12 kilo i juz sama od paru dni robi pierwsze kroczki:tak:.
Moja mamusia jest jeszcze znami trzy tygodnie i zaczynam sie smutkac z tego powodu, buu nie chce zeby wyjezdzala:-:)-(

sciskam Was mocno XOXO

reklama
Super:)
Ja też od zawsze 2 ksiażki w tygodniu:) Głównie niestety na kibelku:-D:-D:-D:-D i w wannie bo tylko tam mam święty spokój:-D:-D
hmm muszę wypróbować twoje patenty:-D a najgorsze jest to że ja się strasznie przywiązuję do książek i za nic w świecie nie potrafię się ich pozbyć:zawstydzona/y: nie wypożyczam też ich ani nie pożyczam od znajmych gdyż jak już skończę taka książkę to lubię do niej wrócić i po prostu chcę ją mieć u siebie na półce dlatego kupuję:zawstydzona/y:
mój mąż ma to samo więc może i z Filipka wyrośnie mały czytelnik:-D

Witam dziewczynki z rana:tak: kawka oczywiście już spijana jest:tak:
Myślę że wczorajszy wieczór mimo że nie zaplanowany to się udał;-)
Oj ta moja skleroza ...........:sorry2:

Do góry