reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie
My dzisiaj pospałysmy...Jula obudzila sie o 10.10:szok::szok::szok::szok: teraz szaleje z jezdzikiem
Nie wiem:-:)-:)-( jak na dworze, nie wiem czy wychodzic z Jula na sanki:surprised::surprised::surprised::surprised:bo przez okno jakiś wiatrzysko widać:sorry2::sorry2::sorry2:

Mam pytanie do dziewczyn mających wliczone CO w czynsz , ile placicie miesięcznie za ogrzewanie??za ile metrów?

Tygrysku
u nas CO-zaliczka za 72m2 wynosi 136,80zl

a jak nie ma okresy grzewczego to placisz mniej ???

Tego to ja już Ci nie powiem :zawstydzona/y:, bo dopiero mieszkam drugi miesiąc w tym mieszkaniu co dostałam z ZBMu, więc nie mam pojęcia jak będzie np. w lecie :-(, ale chyba będę płacić mniej, albo będą jakieś zwroty, dodam, że my nie mamy podzielników na kaloryferach, więc nie trzeba "oszczędzać" każdy grzeje ile chce i każdy płaci chyba jednakowo :sorry2::dry:

Tego to ja już Ci nie powiem :zawstydzona/y:, bo dopiero mieszkam drugi miesiąc w tym mieszkaniu co dostałam z ZBMu, więc nie mam pojęcia jak będzie np. w lecie :-(, ale chyba będę płacić mniej, albo będą jakieś zwroty, dodam, że my nie mamy podzielników na kaloryferach, więc nie trzeba "oszczędzać" każdy grzeje ile chce i każdy płaci chyba jednakowo :sorry2::dry:
A co to jest zbm...??

hmm mnie strasznie niepokoi ta niska kwota którą mam w czynszu, każdy sie dziwi że tak mało płacę za Co , więc zastanawiam się jakie mi przyjda na wiosnę dopłaty.

reklama
Do góry