reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
blizniaki znalazłaś jakieś fajne miejsce na narty ? Ja nie pomogę bo nie jeżdżę na nartach i nie bardzo lubię góry :zawstydzona/y:
Jeszcze nie, jutro w pracy będę szukac, muszą przycisnąc rodziców, żeby konktetnie powiedzieli w jakim obszarze szukac, bo jeszcze nie wiedzą, a wogóle to mój ojciec wymyślił że pojadą w ciemno:szok:, a ja sie cykam bo nie chciałabym żeby w aucie spali

a no i mamy nowy zabek:tak::tak:
Gratulacje dla Kacperka

Ja tez jeszcze czytam dom... nie mam kiedy... wieczorek jak mały już spi to musze dom ogarnąć , prasowanie itd. A w południe idę kimac z małym , bo cos ostatnio jestem jakaś zmęczona, niewiadomo ile bym spała to wciąż mi się chce spać :zawstydzona/y:
Ja też dzisiaj jakaś padnieta, ale musze się pochwalić, że odwiozłam chłopaków na tańce i poleciałam do biblioteki, wypożyczyłam kilka książek, które polecałyście, oczywiscie wiekszości nie było, ale cos tam mam na początek. Tak więc pierwszy krok ku czytaniu poczyniony, zobaczymy jak będzie z wykonaniem:-)

hiihi Tygrys skat ty tyle czasu bierzesz...przyznaj sie gdzie zamykasz Fifiego na cale dnie?:szok::-D

Ja po prostu lubię czytać:zawstydzona/y: od zawsze byłam otoczona książkami:zawstydzona/y:i chyba dosyć szybko czytam :zawstydzona/y:

A Fifi rozumie mamy pasję i jej nie przeszkadza:-D
Pyciołku, to Ty nie pamiętasz, ze my mamy klub wyrodnych matek. Tygrych zamyka Fifka w szafie:-D:szok::-D i sobie w spokoju czyta

reklama
Do góry