tygrysek82
Fanka BB :)
NioI już dom... czytasz ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NioI już dom... czytasz ?
hhehe a ja czytam wstecz najpierw "Miłość nad....." potem "Powroty na...." a teraz " Dom nad...."
ekspres z Ciebie
ekspres z Ciebie
Ja po prostu lubię czytać od zawsze byłam otoczona książkamii chyba dosyć szybko czytamhiihi Tygrys skat ty tyle czasu bierzesz...przyznaj sie gdzie zamykasz Fifiego na cale dnie?
szkoda ze Alex mnie nie potrafi zrozumiecJa po prostu lubię czytać od zawsze byłam otoczona książkamii chyba dosyć szybko czytam
A Fifi rozumie mamy pasję i jej nie przeszkadza
No a Mati mnieszkoda ze Alex mnie nie potrafi zrozumiec
szkoda ze alex mnie nie potrafi zrozumiec:-d:-d:-d
:-d:-d:-d:-dno a mati mnie
Jeszcze nie, jutro w pracy będę szukac, muszą przycisnąc rodziców, żeby konktetnie powiedzieli w jakim obszarze szukac, bo jeszcze nie wiedzą, a wogóle to mój ojciec wymyślił że pojadą w ciemno, a ja sie cykam bo nie chciałabym żeby w aucie spaliblizniaki znalazłaś jakieś fajne miejsce na narty ? Ja nie pomogę bo nie jeżdżę na nartach i nie bardzo lubię góry
Gratulacje dla Kacperkaa no i mamy nowy zabek
Ja też dzisiaj jakaś padnieta, ale musze się pochwalić, że odwiozłam chłopaków na tańce i poleciałam do biblioteki, wypożyczyłam kilka książek, które polecałyście, oczywiscie wiekszości nie było, ale cos tam mam na początek. Tak więc pierwszy krok ku czytaniu poczyniony, zobaczymy jak będzie z wykonaniem:-)Ja tez jeszcze czytam dom... nie mam kiedy... wieczorek jak mały już spi to musze dom ogarnąć , prasowanie itd. A w południe idę kimac z małym , bo cos ostatnio jestem jakaś zmęczona, niewiadomo ile bym spała to wciąż mi się chce spać
hiihi Tygrys skat ty tyle czasu bierzesz...przyznaj sie gdzie zamykasz Fifiego na cale dnie?
Pyciołku, to Ty nie pamiętasz, ze my mamy klub wyrodnych matek. Tygrych zamyka Fifka w szafie i sobie w spokoju czytaJa po prostu lubię czytać od zawsze byłam otoczona książkamii chyba dosyć szybko czytam
Ja po prostu lubię czytać od zawsze byłam otoczona książkamii chyba dosyć szybko czytam