tygrysek82
Fanka BB :)
Dziewczynki ale jaja zapomnialam ze dzis są męża imieniny!!!!!!!!!!!!!!!! ale wtopa!!!!!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no tak tygrys nie dość , że wyrodna matka to żeszcze niedobra zonaDziewczynki ale jaja zapomnialam ze dzis są męża imieniny!!!!!!!!!!!!!!!! ale wtopa!!!!!!!!!!!!!!
:----(no tak tygrys nie dość , że wyrodna matka to żeszcze niedobra zona
tygrysią tko na pewno cos wymyślisz cały wieczór i całą noc przed wami:----(
dobrze ze mam butelke winka :--( i chipsytygrysią tko na pewno cos wymyślisz cały wieczór i całą noc przed wami
Jeszcze nie, jutro w pracy będę szukac, muszą przycisnąc rodziców, żeby konktetnie powiedzieli w jakim obszarze szukac, bo jeszcze nie wiedzą, a wogóle to mój ojciec wymyślił że pojadą w ciemno, a ja sie cykam bo nie chciałabym żeby w aucie spali
Gratulacje dla Kacperka
Ja też dzisiaj jakaś padnieta, ale musze się pochwalić, że odwiozłam chłopaków na tańce i poleciałam do biblioteki, wypożyczyłam kilka książek, które polecałyście, oczywiscie wiekszości nie było, ale cos tam mam na początek. Tak więc pierwszy krok ku czytaniu poczyniony, zobaczymy jak będzie z wykonaniem:-)
Pyciołku, to Ty nie pamiętasz, ze my mamy klub wyrodnych matek. Tygrych zamyka Fifka w szafie i sobie w spokoju czyta
Dziewczynki ale jaja zapomnialam ze dzis są męża imieniny!!!!!!!!!!!!!!!! ale wtopa!!!!!!!!!!!!!!
dobrze ze mam butelke winka :--( i chipsy
zaraz sie poprawi, jakaś kolacyjka i deserek i mąż będzie happyno tak tygrys nie dość , że wyrodna matka to żeszcze niedobra zona
Albo i taka opcja bez kolacyjki, tylko od razu deserTygrys nie pekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lec pod prysznic tego tamtego jakas bielizna i imieniny jak z bajki
Tygrys nie pekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lec pod prysznic tego tamtego jakas bielizna i imieniny jak z bajki
zaraz sie poprawi, jakaś kolacyjka i deserek i mąż będzie happy
Albo i taka opcja bez kolacyjki, tylko od razu deser