reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Życzenia Wam juz wcześniej złozyła, ale wpadłam jeszcze na chwilkę, no cóz, uzależnienie:zawstydzona/y:
Wszystkiego najlepsiejszego z okazji pierwszych urodzinek dla HANI, ALICJI i MARIANKA:-)
Dobrze, ze Kokusia nasz kochana pamietała o roczniaczkach w ferworze przygotowań, podpinam się.
Dziewczynki wszystkiego naj, naj, naj z okazji waszego święta

boze czy wasze dzieci to tez takie glodomorki moj caly dzien wola am wszedzie dojzy jakies jedzenie a niech ktos sprobuje mu nie dac to jest histeria dzis co chwile a to bigos a to szynka szynka :sorry: ale ja tak mam co dzien co chwile cos mieli:-D
Za moją to ja latam i wołam am, am, bo ta paniusia wybredna:eek:

Kokusia, ale Poszykowałaś jedzonka i to z dwoma rozbójnicami, podziwiam.
Ja od 12, czyli odkąd przyszłąm z pracy też cały czas na nogach, padam już, idę sie kąpac i spać. Na jutro został mi jeszcze do zrobienia 3 bit, jedna sałatka i roladki w galarecie, reszta planu wykonana.

Mamy w końcu choinkę, a Madzia wcale sie nią nie interesuje, wrecz sie boi i omija ją szerokim łukiem:-D:szok::-D

reklama
Witam wszystkich
Serdecznie dziękujemy wszystkim za życzenia urodzinowe,
My również z Gabrysią życzymy wszystkim solenizantom tym zaległym i obecnym dużo szczęścia , pomyślności, uśmiech na twarzy i w sercach miłości. Ogromniaste buziaki od cioci Darii i Gabi.

Ja mam już wszystko gotowe na święta tatuś właśnie rybki smaży do zalewy octowej, więc zostało nam tylko to co na świeżo musi być zrobione jutro.

W ogóle się dzisiaj zmartwiłam bo mój tata potrącił dzisiaj sarnę a jechał nie swoim samochodem bo jego się zepsuł kilka dni temu i pożyczył od męża swojej siostry. Oczywiście twierdzą że nic się nie stało bo auto i tak było na sprzedaż no ale musi je teraz jak najszybciej naprawić.

Ło matko !!!!!!!! o 11!!!!!!:szok::szok::szok: ja juz dawno jedna pieczeń upiekłam i zrobiłam nadzienie do pierożków i uszek:szok::szok:

ważne że ktoś się wreszcie poznał:tak:

Dzielna kuchareczka....

A ja dzisiaj od rana cała w skowronkach bo wkońcu nasz telewizor sie popsuł:tak::tak::tak:i na święta będę miała juz nowy telewizorek:tak::tak::-):-):-D

:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Szalona święta przed nią a ona cieszy się z wydatków:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Do jakiego spa??? Bo jestem nie w temacie!

Bylismy tutaj Hotel Król Kazimierz

Wszystkiego najlepsiejszego z okazji pierwszych urodzinek dla HANI, ALICJI i MARIANKA:-)

I my tez podpinamy się pod życzonka!!!!

A w ogole to witajcie o 23.45:-D:-D:-Dtroszkę Was nadrobilam....:surprised::surprised::surprised:my popoludniu wrocilismy ze spa...Jual spisala sie na medal...wczoraj nie spała cały dzień i urzedowała w hotelu do 23.15:szok::szok::szok::szok:wszyscy bylismy w szoku skąd ona ma tyle siły:-D:-D:-D

Ubraliśmy dzisiaj choineczkę i powoli szykujemy sie spac...

I jeszcze gdybym jutro nie dała rady zajrzeć

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Was
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
życzy Magda, Paweł i Julcia

KOKUSIA, MAMUSIA,OLLCIA,BLIZNIAKI, MADZIENKA

SERDECZNE PODZIEKOWANIA ZA ZYCZENIA:-):-):-)

Przepraszam ze ostatnio was zaniedbalam, ale mysle ze kiedys sie z tego wytlumacze i jak przyjdzie czas wroce i mnie przyjmiecie:zawstydzona/y:....a tymczasem zycze Wam i Waszym Rodzinom...

ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIAT BOZEGO NARODZENIA ORAZ SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2010:-)

witam:tak: wpadłam tylko sie przywitac jeszcze raz życzyc Wesołych i spokojnych świąt;-) i pochwalic Kacperka bo juz sam biega po pokoju:tak:
miłego siedzenia w kuchni dla siebie tez bo juz tam uciekam:tak:

By świąteczna aura jak najdłużej trwała,
by ryba po grecku wszystkim smakowała,
a wieczorem pod choinkę
niechaj gwiazdka zrzuci skrzynkę
pełną wszelkich pyszności,
szczęścia, zdrowia i miłości!

reklama
Do góry