reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem i ja;-):tak:
Dzień dobry :-)

Tygrysku, ja tu była dziś już ok. 7.40, ale pomyślałam, że dam szansę komuś innemu, żeby powiedział PIERWSZA !!!:-p:-D:-D no i widziałam, że Marzycielka wygrała ;-):tak::tak:
Przecież nie mogę tak dzień w dzień wygrywać :-p:-D:-D:-D:-D (żart), ale tak serio to zawsze już przed 8 jestem na bb :-D:-D, tylko czasem tak cichaczem :zawstydzona/y::tak:

Ja dziś na 13 mam kolejną kontrole u okulisty, mam nadzieję, że już wszystko będzie oki z tymi moimi patrzałkami ...

reklama
Witajcie środowo:tak:

Kochana ja jestem cały czas na plusie:tak:Rosołki do flaków juz są jutro tylko połączyc. SErnik się piecze. Ciasto drożdżowe rośnie. Ciasteczka upieczone. Rafaello zrobione. Murzynek na wuzetkę już jest jeszcze tylko krem. Jedna sałatka juz gotowa. Z ciast zostało mi jeszcze jabłecznik upiec:tak:U nas śledzików niestety nie robimy bo takie rybki jadamy tylko oboje z mężowym i się nie opłaca na nas dwoje więc kupujemy. I tak w tym roku mam rybę po grecku i śledzie w śmietanie.
Zostało mi jeszcze tylko ugotowac czerwony barszczyk i kapustę z grzybami a jutro usmarzyc rybkę:tak:

Wszystkiego najlepsiejszego z okazji pierwszych urodzinek dla HANI, ALICJI i MARIANKA:-)
podpinamy sie:zawstydzona/y::tak:

ede powodzenia u okulisty bedzie dobrze:tak:

olcia nie zamartwiaj sie wszystko bedzie dobrze ja wlascieiw wszystkiego nie zalatwilam dostalam tylkonowe tabletki za pare miesiecy mam przyjsc zrobic cytologie bo powiedzial ze musimy troche odczekac po karmieniutylko zmarzlam bo awsze jak z maly musialam isc to tak goraco w tej przychodni to sie ubralam ciennko a tam u gina akurat chlodno:-D nic lece robic sernik i jablecznik:tak:

Ja już prawie skończyłam. Wczoraj popiekłam ciasteczka a dziś jeszcze tylko sałatka do zrobienia mi została.
Męzowy wczoraj kupił choineczkę - taką malutką żeby Jaś zbój nie mógł nic ściągnąć. Ubraliśmy ją i jest piękniście. Jutro jedziemy do mojej mamci na Wigilię.
Muszę jeszcze wszystkie prezenty popakować :-)

ciasta juz zrobione reszta juz zrobione tzn bigos juz tez mam i mama cos tam jeszcze robi

boze czy wasze dzieci to tez takie glodomorki moj caly dzien wola am wszedzie dojzy jakies jedzenie a niech ktos sprobuje mu nie dac to jest histeria dzis co chwile a to bigos a to szynka szynka :sorry: ale ja tak mam co dzien co chwile cos mieli:-D

widze ze przygotowania do świat pelna para;-)

nie wiem czy jutro znajde czas a wiec

W noc wigilijną, w blasku świec
melodia kolęd płynie w mrok.
Niech Wam przyniesie radości moc
i wiele szczęścia w Nowy Rok życzą Dagmara, Piotr i Kacper

W te święta magiczne, życzenia ślę liczne.
Pachnących jodełek z ogromem światełek.
Pod obrusem sianka, a za oknem bałwanka.
Prezentów pod choinką od Mikołaja z wesołą minką
Ciepła rodzinnego w Dzień Narodzenia Pańskiego.
Dużo jedzenia na stole,
NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ WESOŁE!!! życzy Wam edee z Alankiem ;-):tak::tak::-)

reklama
Zdrowych, spokojnych, przepełnionych domowym ciepłem i miłością świąt, bogatego Gwiazdora i wiele radości.
Wszystkiego najlepszego baby:-D;-).

Do góry