reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mamusie - życzę Wam abyście co dzień na nowo odkrywały jak cudowne są Wasze dzieci i jak przystojni są Wasi mężowie;-) Życzę żeby od dziś już wszystko było proste. Żeby przez te święta żadna z Was ani przez chwilkę nie była samotna i smutna. Życzę samych miłych tematów przy stole i głośno śpiewanych kolęd. Życzę żeby się chciało iść na Pasterkę po takim obżarstwie. Życzę żebyście jadły wszystko czego nie wolno nam było jeść w zeszłym roku :-D
Życzę po prostu ciepła. Dziś. Jutro. Zawsze.
I miłości Wam życzę. Takiego ludzkiego kochania.

Wesołych Świąt Moje Iskierki
Karolina i Jaś

reklama
I ja się witam świątecznie :-)

Wszystkiego najlepsiejszego z okazji pierwszych urodzinek dla HANI, ALICJI i MARIANKA:-)

Kochane dzieciaczki dla Was urodzinowe buziaczki :-)

A Wam wszystkim kochane wesołych, spokojnych Świąt, dużo ciepła i miłości, dużo wzruszeń i czułości, po prostu wymarzonych Świąt-życzy Patrycja z Olusiem.

Mamuśki moje najkochańsze pod słońcem....

Chciałam Wam życzyć z okazji Świąt Bożego Narodzenia wszystkiego co najlepsze.....
wszystkiego tego na co zasługujecie,
bo jesteście wspaniałe!!!

Przede wszystkim cudownej atmosfery świątecznej,
dużo miłości i życzliwości....
radosnych chwil spędzonych w gronie najbliższych Waszemu sercu osób...

Niech ten magiczny okres będzie
czasem spełniania marzeń, nadziei...
czasem cudownego uśmiechu na twarzach...

Ogromne całuski i przytulaski
od Mariczki i Kanusi :*

noroomtopym8.jpg

Ostatnia edycja:
Kochane moje....

Chciałam tez życzyć
wczorajszym i dzisiejszym solenizantom
Hanulce kochanej,
Marysi
naszej przesłodkiej i przecudownej,
Oskarkowi
uroczemu i Wiktorkowi
wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek:*
Rośnijcie zdrowo robaczki nasze przesłodkie;*

Spóźnione,ale naprawdę szczere życzenia
od Cioteczki i Mariczki:*

Kochane między makiem a pierogami wpadam na chwilę, aby z głebi serducha życzyć i Dużym i Mniejszym;-)

Cudownych Świąt Bożego Narodzenia
Rodzinnego ciepła i wielkiej radości,
Pod żywą choinką zaś dużo prezentów,
A w Waszych pięknych duszach wiele sentymentów.
Świąt dających radość i odpoczynek,
oraz nadzieję na Nowy Rok,
żeby był jeszcze lepszy niż ten,
który właśnie mija.

BUZIAKI:-)

Z okazji świąt chciałam Wam życzyć tego by były to najpiękniejsze święta jakie dotychczas przeżyłyście.Oby były spokojne,radosne,szczęśliwe i przepełnione magią.Spędzone w rodzinnej,ciepłej atmosferze...Życzę Wam i Waszym dzieciom również bardzo dużo zdrówka.Wszystkiego najlepszego :*:*:*

Ja dopiero teraz dałam radę dopaść kompa. Śpieszę więc z życzeniami dla Was wszystkich i znikam, bo obiecałam sobie Święta bez siedzenia przy laptopie ;-)

Radosnych, pełnych ciepła i miłości Świąt Bożego Narodzenia, pokoju w sercu, nadziei na każdy nadchodzący dzień, wielu wzruszeń przy opłatku, pięknego kolędowania i odpoczynku od codziennego zabiegania.
Ściskamy Was mocno drogie cioteczki!!!

Kochane!

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły.

Dla wszystkich cioteczek i dzieciaczków z BB!

hey

I jak Kochane po Wigili???
Jakie prezenty dostałyście?? Chwalić się raz,raz:-)

My wczoraj ok północy byliśmy po 3 ucztach.
Młoda padła ale była taka grzeczna i żlicznie bawiła się z Frankiem (4 latka) i antosiem (15 m-cy) oraz Krzysiem (2 m-ce).
Jak zobaczyłam Krzyśka to prawie sie poryczałam!!! Ja tez chcę takiego!:-D:-D

Dzisiaj oli wstała o 8 więc dała mi sie wyspać problem tylko w tym , że wczoraj zaczęła mi sie migrena i trzyma do teraz:wściekła/y::wściekła/y::-(

Dobra czekam na odzew;-)

reklama
witam;-) u nas świeta takie sobie moja babcia spadla ze schodow bo byla w nowym domu mojego wujka i w nocy jak chciala isc do toalety to pomylily jej sie kierunki i swieta w szpitalu z polamanymi zebrami i rozwalona glowa uratowala ja to ze podtrzymala sie przez chwile barierka bo inaczej smierc na miejscu my az tak tego nie przezywamy bo nie widzimy jak babcia wyglada ale wujekzalamany bo babcia niechciala zbytnio do niego jechac bo ona z tych co najlepiej w domu sie czuja :-(

a Kacper juz zasuwa sam na calego no i broi:-D

Do góry