reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam

Dokładnie, ile można robic zakupy, Agacia na bb, ewentualnie do garów, a nie po sklepach tylko latac:-D

Dagulla, powodzenia u gina;-)

Marzycielko, miłego ubierania choinek.
A czemu prezenty dajecie sobie już dzisiaj?
ja zawsze nie mogę się doczekac, ale miłe jest te oczekiwanie na niespodziankę i prezenty rozdajemy dopiero przy wigilijnym stole, jak spróbujemy wszystkich potraw (dzieciaki zawsze maja z tym problem, wiec przymykamy na to oko:-D;-))

A ja jeszcze w pracy, ale kończę dzis wcześniej i ruszam na kuchnię, a mąz na polowanie na choinkę

My prezenty też dostajemy i dajemy sobie na Wigilii ale w domu dajemy sobie takie od rodziców i dla rodziców bo my mamy 3 Wigilie i tam dziadkowie i ciocie Nam dają każdemu jakiś upominek.
Hmmm trudno to wytłumaczyc po prostu za dużo mamyWigilii żeby gdzies wozić prezenty i dajemy sobie sami w domu a reszta daje Nam na Wigilii.
:tak:

hej dziewczynki:tak:ech pogoda się popsuła i za oknem deszcz:-( zero uroku nadchodzących świat....Kokusia jak tam wyrabiasz się hihihi ja dziś ciasta mam w planach hihhi i może śledziki hihihi :-p:-p

u nas to samo, od rana ciągle leje :crazy: po śniegu nawet ślad już nie został :-(

ale szykuje sie do gina a tak mi sie nie chce:no:

ja byłam wczoraj wieczorem u gina i mówię mu że ostatnio przez 7 tygodni prawie cały czas krwawiłam, zrobił mi usg i okazało się że mam powiększony jajnik :-:)-( i już się zaczynam martwić bo oczywiście naczytałam się w necie :szok::no:

Prezenty u nas też dostaje się dopiero po spróbowaniu wszystkich wigilijnych potraw :tak: i zawsze jest ich cała masa, u nas nie ma tak że prezenty dostają tylko dzieci, obdarowany jest każdy i to solidnie, więc przeważnie wszystko się pod choinką nie mieści :-D:-p

Dzień dobry:-)

I ja wpadłam do Was na chwilkę.Z kawką:tak:

Chwila relaksu,bo Fabianko zasnął,a ja zaraz lecę dalej robić...Muszę zrobić farsz do krokietów,posklejać i wysmażyć i jeszcze jedna sałatkę.I sprzątania ciąg dalszy...

A na razie w ciszy piję kawusię:tak:

Niech radość i pokój Świąt Bożego Narodzenia towarzyszy wszystkim przez cały Nowy Rok. Aby był to Rok szczęśliwy w osobiste doznania, spełnił zamierzenia i dążenia zawodowe i społeczne oraz by przyniósł wiele satysfakcji z własnych dokonań. Wesołych Świąt!

Zobacz załącznik 190770

to tak na wszelki wypadek jakby jutro nie udało mi się zajrzeć ;-)

u nas to samo, od rana ciągle leje :crazy: po śniegu nawet ślad już nie został :-(

ja byłam wczoraj wieczorem u gina i mówię mu że ostatnio przez 7 tygodni prawie cały czas krwawiłam, zrobił mi usg i okazało się że mam powiększony jajnik :-:)-( i już się zaczynam martwić bo oczywiście naczytałam się w necie :szok::no:

Prezenty u nas też dostaje się dopiero po spróbowaniu wszystkich wigilijnych potraw :tak: i zawsze jest ich cała masa, u nas nie ma tak że prezenty dostają tylko dzieci, obdarowany jest każdy i to solidnie, więc przeważnie wszystko się pod choinką nie mieści :-D:-p
U mojej mamy tez prezenty wyłażą spod choinki, tyle ich jest:szok:.

U nas śnieh jeszcze leży, ale chyba lepiej żeby go nie było, bo taki brudny i chlapiący:-(
A co do wizytki u gina, to nie martw się i nie czytaj za dużo, na pewno wszystko będzie dobrze, może musisz wziac jakieś leki:sorry:

Mój mąz też właśnie produkuje naleśniki na krokiety, a ja będę szykowac farsz i zawijac, musze jeszcze dzisiaj porobic ciasta i sałatki,
pewnie jutro nie będę miała czasu, wiec dzisiaj składam Wam życzenia:

Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę Wam szczerze

Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę

Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni

Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei

By spełniło się choć jedno z Waszych marzeń

Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń!

A to Aniołek dla Was i Waszych wspaniałych rodzinek:

The Christmas Tree - animated Flash ecard by Jacquie Lawson

oj, dzięki Blizniaczku, ale wiesz jak to jest :sorry:
no ale masz rację, nie ma co się martwić na zapas. Narazie przepisał mi inne pigułki, bo powiedział że możliwe że to przez niewłaściwy poziom hormonów, mam brać teraz inne , pokazać się w trakcie drugiego opakowania i zobaczymy czy jest lepiej.

Witajcie przepraszam za moją nieobecność
Wpadłam złożyć Wam tylko życzenia świąteczne

Życzymy Wam radosnych świąt pełnych ciepła. By w chwilach refleksji choć na chwilę zatrzymać się i spostrzec to, czego nie widać w ciągłym biegu - proste radości.
Życzy Mati i Agata

reklama
Witajcie środowo:tak:
Kokusia jak tam wyrabiasz się hihihi ja dziś ciasta mam w planach hihhi i może śledziki hihihi :-p:-p
Kochana ja jestem cały czas na plusie:tak:Rosołki do flaków juz są jutro tylko połączyc. SErnik się piecze. Ciasto drożdżowe rośnie. Ciasteczka upieczone. Rafaello zrobione. Murzynek na wuzetkę już jest jeszcze tylko krem. Jedna sałatka juz gotowa. Z ciast zostało mi jeszcze jabłecznik upiec:tak:U nas śledzików niestety nie robimy bo takie rybki jadamy tylko oboje z mężowym i się nie opłaca na nas dwoje więc kupujemy. I tak w tym roku mam rybę po grecku i śledzie w śmietanie.
Zostało mi jeszcze tylko ugotowac czerwony barszczyk i kapustę z grzybami a jutro usmarzyc rybkę:tak:

Wszystkiego najlepsiejszego z okazji pierwszych urodzinek dla HANI, ALICJI i MARIANKA:-)

Do góry