blizniaki2000
Fanka BB :)
I ja też z kawkąWitam się z kawką.
Ja mam choineczkę ubraną, ale prezenty jutro po wieczerzy
a z prezentami u nas identycznie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja też z kawkąWitam się z kawką.
Ja mam choineczkę ubraną, ale prezenty jutro po wieczerzy
Witam
Dokładnie, ile można robic zakupy, Agacia na bb, ewentualnie do garów, a nie po sklepach tylko latac
Dagulla, powodzenia u gina;-)
Marzycielko, miłego ubierania choinek.
A czemu prezenty dajecie sobie już dzisiaj?
ja zawsze nie mogę się doczekac, ale miłe jest te oczekiwanie na niespodziankę i prezenty rozdajemy dopiero przy wigilijnym stole, jak spróbujemy wszystkich potraw (dzieciaki zawsze maja z tym problem, wiec przymykamy na to oko;-))
A ja jeszcze w pracy, ale kończę dzis wcześniej i ruszam na kuchnię, a mąz na polowanie na choinkę
hej dziewczynkiech pogoda się popsuła i za oknem deszcz:-( zero uroku nadchodzących świat....Kokusia jak tam wyrabiasz się hihihi ja dziś ciasta mam w planach hihhi i może śledziki hihihi
ale szykuje sie do gina a tak mi sie nie chce
U mojej mamy tez prezenty wyłażą spod choinki, tyle ich jest.u nas to samo, od rana ciągle leje po śniegu nawet ślad już nie został :-(
ja byłam wczoraj wieczorem u gina i mówię mu że ostatnio przez 7 tygodni prawie cały czas krwawiłam, zrobił mi usg i okazało się że mam powiększony jajnik :--( i już się zaczynam martwić bo oczywiście naczytałam się w necie
Prezenty u nas też dostaje się dopiero po spróbowaniu wszystkich wigilijnych potraw i zawsze jest ich cała masa, u nas nie ma tak że prezenty dostają tylko dzieci, obdarowany jest każdy i to solidnie, więc przeważnie wszystko się pod choinką nie mieści
Kochana ja jestem cały czas na plusieRosołki do flaków juz są jutro tylko połączyc. SErnik się piecze. Ciasto drożdżowe rośnie. Ciasteczka upieczone. Rafaello zrobione. Murzynek na wuzetkę już jest jeszcze tylko krem. Jedna sałatka juz gotowa. Z ciast zostało mi jeszcze jabłecznik upiecU nas śledzików niestety nie robimy bo takie rybki jadamy tylko oboje z mężowym i się nie opłaca na nas dwoje więc kupujemy. I tak w tym roku mam rybę po grecku i śledzie w śmietanie.Kokusia jak tam wyrabiasz się hihihi ja dziś ciasta mam w planach hihhi i może śledziki hihihi