blizniaki2000
Fanka BB :)
Życzenia Wam juz wcześniej złozyła, ale wpadłam jeszcze na chwilkę, no cóz, uzależnienie
Dziewczynki wszystkiego naj, naj, naj z okazji waszego święta
Kokusia, ale Poszykowałaś jedzonka i to z dwoma rozbójnicami, podziwiam.
Ja od 12, czyli odkąd przyszłąm z pracy też cały czas na nogach, padam już, idę sie kąpac i spać. Na jutro został mi jeszcze do zrobienia 3 bit, jedna sałatka i roladki w galarecie, reszta planu wykonana.
Mamy w końcu choinkę, a Madzia wcale sie nią nie interesuje, wrecz sie boi i omija ją szerokim łukiem
Dobrze, ze Kokusia nasz kochana pamietała o roczniaczkach w ferworze przygotowań, podpinam się.Wszystkiego najlepsiejszego z okazji pierwszych urodzinek dla HANI, ALICJI i MARIANKA:-)
Dziewczynki wszystkiego naj, naj, naj z okazji waszego święta
Za moją to ja latam i wołam am, am, bo ta paniusia wybrednaboze czy wasze dzieci to tez takie glodomorki moj caly dzien wola am wszedzie dojzy jakies jedzenie a niech ktos sprobuje mu nie dac to jest histeria dzis co chwile a to bigos a to szynka szynka ale ja tak mam co dzien co chwile cos mieli
Kokusia, ale Poszykowałaś jedzonka i to z dwoma rozbójnicami, podziwiam.
Ja od 12, czyli odkąd przyszłąm z pracy też cały czas na nogach, padam już, idę sie kąpac i spać. Na jutro został mi jeszcze do zrobienia 3 bit, jedna sałatka i roladki w galarecie, reszta planu wykonana.
Mamy w końcu choinkę, a Madzia wcale sie nią nie interesuje, wrecz sie boi i omija ją szerokim łukiem