reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie kochane. NIestety wczoraj nie starczyło mi czasu żeby coś skrobnąc więc dzisiaj
Życzę Wam wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt upływających w ciepłej rodzinnej atmosferze. No i mam nadzieję że Miki o Was nie zapomniał:-D

reklama
My wczoraj troche skromniej niż Marzycielka bo tylko dwie Wigilie zaliczyliśmy. Dziewczynki były bardzo grzeczne i zadowolone bo podostawały masę prezentów(ciekawe gdzie ja to teraz będę wszystko trzymac:eek::-D). Natalce przez cały rok będzie się baardzo szczęścic bo jako jedyna spróbowała wszystkich potraw stojących na stole i to na obu Wigiliach (a dzisiaj od rana już trzy kupy zaliczyła:-D:-D)
A dzisiaj już od 7 buszujemy i dziewczyny usilnie bałaganią:tak:.

Dagulla szybkiego powrotu do zdrowia dla babci

Dziendobry kochane !!
U mnie straszny zakret, tyle rzeczy sie dzieje, ze na nic nie mam czasu, maly zaczol chodzic, my sie wyprowadzilismy i narazie mamy straszny problem z mieszkaniem, mam nadzieje, ze w nowym roku bedzie lepiej :) Wpadlam Wam szybciutko zlozyc zyczenia i jak zdaze to wrzuce cos na :ninja2::-D A wiec

Święta szybko się zbliżają,
w święta ludzie się kochają.
Przy dzieleniu się opłatkiem,
płyną z oczu łzy ukradkiem.
Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego,
dając w policzek całusa wielkiego.
W nocy Jezus się urodzi
i serduszka nam odmłodzi.
Wesołe święta.. oby takie były
i oby wszystkie życzenia się spełniły.

09swieta.jpg

My już w domku po odwiedzinach u moich rodziców a juto mamy obiadek u dziadków:-)
Kurcze ale te Święta szybko lecą nie??:zawstydzona/y:

A tyle na nie czekałam:-(

Witam wszystkich świątecznie !!!
Tak te Święta pochłaniają czas, że nie wyrabiam i na komputer już go brakuje. Jesteśmy u rodziców, więc postaram się Was choć trochę poczytać. Wigilia to było totalne obżarstwo, które skończyło się bólem żołądka i leżeniem w łóżku, ale na szczęście przeszło. Chyba przesadziłam z grzybami, bo bardzo je lubię.
Świętujcie, zajadajcie się i cieszcie wolnym czasem spędzonym z rodziną.

Zapominajko filmik rewelacyjny, cały czas się śmiałam :-D
ciasta juz zrobione reszta juz zrobione tzn bigos juz tez mam i mama cos tam jeszcze robi

boze czy wasze dzieci to tez takie glodomorki moj caly dzien wola am wszedzie dojzy jakies jedzenie a niech ktos sprobuje mu nie dac to jest histeria dzis co chwile a to bigos a to szynka szynka :sorry: ale ja tak mam co dzien co chwile cos mieli:-D
u nas to samo, w te święta to Majka cały czas je bo co siądzie przy stole i zobaczy, że inni jedzą to woła mniam mniam i jak tu nie dać :happy:. A na codzień to muszę swoje posiłki dostosowywać do niej, żeby nie chciała jeść po dwa razy każdego dania :-D, ale waży 10 kilo więc jest ok.

Nadrobiłam :-) jeszcze raz Wesołych Świąt bo tylko dwa dni zostały.

Witam świątecznie. My wróciliśmy do domku po wizytacjach:-D.
Dagulla dobrze, że babcia się tej barierki złapała...

U nas najhojniej obdarowany był oczywiście Iggy. Dziadkowie chyba poszaleli bo zabawki mu się w pokoju nie mieszczą;-).

reklama
Do góry