reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

łeeeee :dry:

Mati ma takie siniaki na kolanach od tego raczkowania, że juz musze mu zakładać dresiaki .

też bym chciała aby Bianka już tak zasuwała a ona tylko do tyłu pełza:zawstydzona/y:
Hey

A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.

Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)
Marzycielko dacie radę czas szybko zleci Tobie będzie łatwiej bo masz Oli przy sobie a on będzie tęsknił za wami dwiema, no ale w końcu jest facetem -da radę, a Ty nie smuć się kochana masz jeszcze ..nas;-)
Dziewczyny powiedzcie mi czy można przesłać jakoś filmy z kompa na kompa :confused::confused::confused: np. jak ktoś ma jakiś film i ja też bym go chciała mieć, da się to jakoś zrobić :confused::confused:
Bo poluję właśnie na 4 serie skazanego :-:)-:)-( a słyszałam , że któraś z Was ją ma :tak::tak: chyba Kaja, albo Cyprysiowa ;-)
ja nie wiem, nigdy tego nie robiłam:confused:

Tygrysku to Ty masz aniołka w domu jeśli tyle jesteś w stanie z nim zrobić:tak: Chyba, że komuś go sprzedajesz w tym czasie;-) Ja to ledwo zrobię obiad, wstawię pranie i z grubsza ogarnę mieszkanie z moim małym. A może sama sobie to wmawiam, że jest taki absorbujący, a ja po prostu leniwa jestem:sorry2:
mam dokładnie to samo, obiady gotuję na dwa dni aby kolejnego dnia zająć się ogarnianiem chałupy:baffled: nie wiem co się dzieje:zawstydzona/y:

reklama
dzięki kochane za pozytywne fluidy:tak: wyniki będą po niedzieli, ale musimy jeszcze donieść mocz:-D na kolejne badanka a tak w ogóle nie zrobią nam Ob , bo za mało krewki ściągneły z paluszka :-( babka nie mogła znależć żyłki u Bianeczki i pokłuła jej rączki:-:)-( mała płakała- ja razem z nią a póżniej zrobiło mi się słabo od tego wszystkiego i pielęgniarki musiały i mną się zająć:-D:-D:-D po szklance zimnej wody szybko doszłam do siebie :tak:co ze mnie za matka:-D:-D:-D

wowww więc mój Ci on???:-D:-D:-D:-D tzn. Bianki:-p:-p:-p:-p

idę poczytać co naklikałyście babeczki moje:-D

tu o dziecko chodzi a matka trezba bylo sie zajac:szok::-D
takiej wyrodnosci i egoizmu jeszcze nie widzialam:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

a mój Alex mówi mama,tata,baba,niania,nie(to non stop:baffled:)
nie raczkuje,tylko pełza...ale to tak ze sama nie potrafie nie raz za nim nadażyć:szok:
nie wstaje jeszcze(ale sie zamierza) i sam nie siada:-(...wydaje mi sie ze to dlatego że mój dzieć uwielbia poruszać się na brzuszku...może to dlatego:-(
robi kosi-kosi,pa-pa jeszcze nie umie...ale jak slyszy muzyke to kiwa sie od lewej do prawej:baffled::confused:śmiesznie to wygląda...albo jak zaczynam mu tańczyć to on razem ze mną:szok::-D
no i mamy 7 zębów:-D
nie przeginacie z tymi zębami??:-D:-D:-D:-D
Bianka też sie kiwa w rytm muzyki- nawet jak jej spiewam "aaaa kotki dwa":baffled::-D(ponoć dziecko ćwiczy równowagę w ten sposób) też nie wstaje, nie siada:-(mówi cały dzień "baba" a "mam-mam" tylko jak płacze:-D:-D no i kosi, papa i cześć daje już dawno jak widać po waszych opisach każde prawie inaczej

nie przeginacie z tymi zębami??:-D:-D:-D:-D
Bianka też sie kiwa w rytm muzyki- nawet jak jej spiewam "aaaa kotki dwa":baffled::-D(ponoć dziecko ćwiczy równowagę w ten sposób) też nie wstaje, nie siada:-(mówi cały dzień "baba" a "mam-mam" tylko jak płacze:-D:-D no i kosi, papa i cześć daje już dawno jak widać po waszych opisach każde prawie inaczej

jeszcze z 2 miesiace i bedziemy miec całą szczekę:baffled::szok::-D
na paste do zębów i zmiane szczoteczek nie wyrobie....toż to od najmłodszych lat...:confused: miesięcy w sensie:szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry