KANKIYA
Fanka BB :)
jestem spowrotem, mój niemąż siedzi przy kompie i zero zainteresowania moją osobą więc przyszłam do was
gratulacje dla Tomaszka za nowe umiejetności a co do dzieciaczka kolezanki mam nadzieję,że wszystko dobrze się ułoży- bidulek:-(Witamy witamy
100 lat dla dzisiejszych solenizantów!!
Tomcio umie wstawać przy wszystkim nawet przy wannie:-), siedzi ale nie siada, robi brawo *na słowa kosi kosi szuka Tosi , robi cześć *ale na słowa pa pa szuka taty i się buntuje bo najczęściej wtedy tata idzie na cały dzień do pracy, jak słyszy muzykę to kręci głową i się kiwa. Co jeszcze to nie pozwala mi odejść na więcej niż dwa metry zaciska wtedy piąchy i zięby i wydaje straśne dźwięki. Aha i daje mamci buziaczka, ale z otwartą japką.
Mamy sześć zębali na wierzchu, dwa przecięte i dwa w widocznym obrzęku i już oduczyliśmy się gryźć mamcię,
Ze smutnych rzeczy to synek mojej znajomej przekombinował z konwaliami i go musieli przepłukać , uśpić i trzymać dobę na oiom'ie miał 39.5 stopni gorączki , maluszkowi(ur.28.02.08) ciągle zdrowie szwankuje i teraz jeszcze to:-(
Pozdrowionka
super Agaciu aż Ci zazdroszczę ja to chyba już nigdy nie zostanę młodą panną:--(Przygotowania powoli idą . Suknie juz mam, K garnitur musi kupic i ja buty. Potem ciasto, owoce i napoje.
Wesele robimy w Miąskowie w restaturacji " Kasztelanka "
dzięki za pocieszenie a już myslałam,że ze mną coś nie takNic się nie martw kochana. To normalny objaw. Ja kiedy byłam z Filipkiem jak miał 3 miesiące pobierać krew to nie weszłam z nim nawet do laboratorium tylko kazałam teściowej iść, bo nie mogłam na to patrzec