reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy można przesłać jakoś filmy z kompa na kompa :confused::confused::confused: np. jak ktoś ma jakiś film i ja też bym go chciała mieć, da się to jakoś zrobić :confused::confused:
Bo poluję właśnie na 4 serie skazanego :-:)-:)-( a słyszałam , że któraś z Was ją ma :tak::tak: chyba Kaja, albo Cyprysiowa ;-)

Edytko mozesz wymieniac sie plikami za pomocą stronki Przeslij.net - free files hosting
Jedna osoba wysyla tam plik a Ty go sobie ściągasz....

Hey

A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.

Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)

Marzycielko badzcie dzielne juz niedlugo znowu bedziecie razem:tak::tak:

Dzien doberek, ja od rana na nózkach...bylam już u ginki( z Jula zostala moja mama jaka minę miala moje dziecię jak robilam jej papa:-:)-:)-()na spacerku i zakupach, teraz Julcia spi a ja nadrabiam zaleglosci

U nas dzisiaj upal wiec znowu caly dzionek na dworku spedzimy

buziaczki i milego dnia:-D:-D:-D

reklama
A nie ma polskiej wersji :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo nie bardzo wiem co powinnam tam zrobić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:(jak zawsze :-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Edytko moze tutaj http://www.wrzuc.to/pl/

Ale najpierw musi Ci ktos wyslac na ich serwer ten film, czy co ty tam poszukujesz...poda Ci link i wtedy ty wchodzisz i sciagasz zapisuje ci sie na kompie i gotowe

tego serwisu wrzuc.to nie znam ale poczytaj moze tu jest podobnie

Do góry