reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy można przesłać jakoś filmy z kompa na kompa :confused::confused::confused: np. jak ktoś ma jakiś film i ja też bym go chciała mieć, da się to jakoś zrobić :confused::confused:
Bo poluję właśnie na 4 serie skazanego :-:)-:)-( a słyszałam , że któraś z Was ją ma :tak::tak: chyba Kaja, albo Cyprysiowa ;-)

Edytko mozesz wymieniac sie plikami za pomocą stronki Przeslij.net - free files hosting
Jedna osoba wysyla tam plik a Ty go sobie ściągasz....

Hey

A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.

Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)

Marzycielko badzcie dzielne juz niedlugo znowu bedziecie razem:tak::tak:

Dzien doberek, ja od rana na nózkach...bylam już u ginki( z Jula zostala moja mama jaka minę miala moje dziecię jak robilam jej papa:-:)-:)-()na spacerku i zakupach, teraz Julcia spi a ja nadrabiam zaleglosci

U nas dzisiaj upal wiec znowu caly dzionek na dworku spedzimy

buziaczki i milego dnia:-D:-D:-D

reklama
A nie ma polskiej wersji :zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo nie bardzo wiem co powinnam tam zrobić :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:(jak zawsze :-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:)

Edytko moze tutaj http://www.wrzuc.to/pl/

Ale najpierw musi Ci ktos wyslac na ich serwer ten film, czy co ty tam poszukujesz...poda Ci link i wtedy ty wchodzisz i sciagasz zapisuje ci sie na kompie i gotowe

tego serwisu wrzuc.to nie znam ale poczytaj moze tu jest podobnie

Do góry