reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy witamy

100 lat dla dzisiejszych solenizantów!!

Tomcio umie wstawać przy wszystkim nawet przy wannie:-), siedzi ale nie siada, robi brawo *na słowa kosi kosi szuka Tosi , robi cześć *ale na słowa pa pa szuka taty i się buntuje bo najczęściej wtedy tata idzie na cały dzień do pracy:-D, jak słyszy muzykę to kręci głową i się kiwa. Co jeszcze to nie pozwala mi odejść na więcej niż dwa metry:-D zaciska wtedy piąchy i zięby i wydaje straśne dźwięki:-D:-D. Aha i daje mamci buziaczka, ale z otwartą japką:-D:-D.

Mamy sześć zębali na wierzchu, dwa przecięte i dwa w widocznym obrzęku i już oduczyliśmy się gryźć mamcię:-D:-D,

Ze smutnych rzeczy to synek mojej znajomej przekombinował z konwaliami i go musieli przepłukać , uśpić i trzymać dobę na oiom'ie :szok: miał 39.5 stopni gorączki:szok: , maluszkowi(ur.28.02.08) ciągle zdrowie szwankuje i teraz jeszcze to:-(

Pozdrowionka

Witamy witamy

Tomcio umie wstawać przy wszystkim nawet przy wannie:-), siedzi ale nie siada, robi brawo *na słowa kosi kosi szuka Tosi , robi cześć *ale na słowa pa pa szuka taty i się buntuje bo najczęściej wtedy tata idzie na cały dzień do pracy:-D, jak słyszy muzykę to kręci głową i się kiwa. Co jeszcze to nie pozwala mi odejść na więcej niż dwa metry:-D zaciska wtedy piąchy i zięby i wydaje straśne dźwięki:-D:-D. Aha i daje mamci buziaczka, ale z otwartą japką:-D:-D.

Mamy sześć zębali na wierzchu, dwa przecięte i dwa w widocznym obrzęku i już oduczyliśmy się gryźć mamcię:-D:-D,

Ze smutnych rzeczy to synek mojej znajomej przekombinował z konwaliami i go musieli przepłukać , uśpić i trzymać dobę na oiom'ie :szok: miał 39.5 stopni gorączki:szok: , maluszkowi(ur.28.02.08) ciągle zdrowie szwankuje i teraz jeszcze to:-(

Pozdrowionka

Oby malutki znajomej szybciutko wrócił do zdrowia
A ząbków to my bardzo zazdrościmy:zawstydzona/y:

dzięki kochane za pozytywne fluidy:tak: wyniki będą po niedzieli, ale musimy jeszcze donieść mocz:-D na kolejne badanka a tak w ogóle nie zrobią nam Ob , bo za mało krewki ściągneły z paluszka :-( babka nie mogła znależć żyłki u Bianeczki i pokłuła jej rączki:-:)-( mała płakała- ja razem z nią a póżniej zrobiło mi się słabo od tego wszystkiego i pielęgniarki musiały i mną się zająć:-D:-D:-D po szklance zimnej wody szybko doszłam do siebie :tak:co ze mnie za matka:-D:-D:-D
Nic się nie martw kochana. To normalny objaw. Ja kiedy byłam z Filipkiem jak miał 3 miesiące pobierać krew to nie weszłam z nim nawet do laboratorium tylko kazałam teściowej iść, bo nie mogłam na to patrzeć:tak:

Czy jest może jeszcze jakiś wolny kawaler bo my nie mamy nadal narzeczonego:zawstydzona/y:
A chyba mój Filip nie ma jeszcze narzeczonej;-) I darinko bardzo proszę, żebyś przypomniała mi imię swojej księżniczki, bo fajnie byłoby znać imię przyszłej synowej. Jeśli oczywiście Filip jest w jej typie:-D

czy jest jeszcze dziec ktory nie potrafi sam siadac?:zawstydzona/y:
My niestety nie siadamy jeszcze sami:-(

Witamy witamy

Pozdrowionka
Gratulujemy zdolnemu Tomciowi:tak:
A z synkiem koleżanki to strasznie przykre. Takie maleńki dzieciaczek, a tak się musi męczyć:-( Mam nadzieję, że będzie tylko lepiej:tak:

reklama
Do góry