KANKIYA
Fanka BB :)
łeeeee
Mati ma takie siniaki na kolanach od tego raczkowania, że juz musze mu zakładać dresiaki .
też bym chciała aby Bianka już tak zasuwała a ona tylko do tyłu pełza
Marzycielko dacie radę czas szybko zleci Tobie będzie łatwiej bo masz Oli przy sobie a on będzie tęsknił za wami dwiema, no ale w końcu jest facetem -da radę, a Ty nie smuć się kochana masz jeszcze ..nas;-)Hey
A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.
Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)
ja nie wiem, nigdy tego nie robiłamDziewczyny powiedzcie mi czy można przesłać jakoś filmy z kompa na kompa np. jak ktoś ma jakiś film i ja też bym go chciała mieć, da się to jakoś zrobić
Bo poluję właśnie na 4 serie skazanego :---( a słyszałam , że któraś z Was ją ma chyba Kaja, albo Cyprysiowa ;-)
mam dokładnie to samo, obiady gotuję na dwa dni aby kolejnego dnia zająć się ogarnianiem chałupy nie wiem co się dziejeTygrysku to Ty masz aniołka w domu jeśli tyle jesteś w stanie z nim zrobić Chyba, że komuś go sprzedajesz w tym czasie;-) Ja to ledwo zrobię obiad, wstawię pranie i z grubsza ogarnę mieszkanie z moim małym. A może sama sobie to wmawiam, że jest taki absorbujący, a ja po prostu leniwa jestem