reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

łeeeee :dry:

Mati ma takie siniaki na kolanach od tego raczkowania, że juz musze mu zakładać dresiaki .

też bym chciała aby Bianka już tak zasuwała a ona tylko do tyłu pełza:zawstydzona/y:
Hey

A Nam dzisiaj smutno bo M. już wyjechał a jemu też jest bardzo ciężko i nawet się podłamał.
Na szczęście teść przyszedł z pomocą i pojechał z mężem do Pragi .
Tak to droga mu milej minie no i z kimś będzie mógł pogadać.
A teść posiedzi 2 dni odpocznie od pracy i wróci.

Teraz szukam mieszkania aby już za miesiąc pojechać:-)
Marzycielko dacie radę czas szybko zleci Tobie będzie łatwiej bo masz Oli przy sobie a on będzie tęsknił za wami dwiema, no ale w końcu jest facetem -da radę, a Ty nie smuć się kochana masz jeszcze ..nas;-)
Dziewczyny powiedzcie mi czy można przesłać jakoś filmy z kompa na kompa :confused::confused::confused: np. jak ktoś ma jakiś film i ja też bym go chciała mieć, da się to jakoś zrobić :confused::confused:
Bo poluję właśnie na 4 serie skazanego :-:)-:)-( a słyszałam , że któraś z Was ją ma :tak::tak: chyba Kaja, albo Cyprysiowa ;-)
ja nie wiem, nigdy tego nie robiłam:confused:

Tygrysku to Ty masz aniołka w domu jeśli tyle jesteś w stanie z nim zrobić:tak: Chyba, że komuś go sprzedajesz w tym czasie;-) Ja to ledwo zrobię obiad, wstawię pranie i z grubsza ogarnę mieszkanie z moim małym. A może sama sobie to wmawiam, że jest taki absorbujący, a ja po prostu leniwa jestem:sorry2:
mam dokładnie to samo, obiady gotuję na dwa dni aby kolejnego dnia zająć się ogarnianiem chałupy:baffled: nie wiem co się dzieje:zawstydzona/y:

reklama
dzięki kochane za pozytywne fluidy:tak: wyniki będą po niedzieli, ale musimy jeszcze donieść mocz:-D na kolejne badanka a tak w ogóle nie zrobią nam Ob , bo za mało krewki ściągneły z paluszka :-( babka nie mogła znależć żyłki u Bianeczki i pokłuła jej rączki:-:)-( mała płakała- ja razem z nią a póżniej zrobiło mi się słabo od tego wszystkiego i pielęgniarki musiały i mną się zająć:-D:-D:-D po szklance zimnej wody szybko doszłam do siebie :tak:co ze mnie za matka:-D:-D:-D

wowww więc mój Ci on???:-D:-D:-D:-D tzn. Bianki:-p:-p:-p:-p

idę poczytać co naklikałyście babeczki moje:-D

tu o dziecko chodzi a matka trezba bylo sie zajac:szok::-D
takiej wyrodnosci i egoizmu jeszcze nie widzialam:szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

a mój Alex mówi mama,tata,baba,niania,nie(to non stop:baffled:)
nie raczkuje,tylko pełza...ale to tak ze sama nie potrafie nie raz za nim nadażyć:szok:
nie wstaje jeszcze(ale sie zamierza) i sam nie siada:-(...wydaje mi sie ze to dlatego że mój dzieć uwielbia poruszać się na brzuszku...może to dlatego:-(
robi kosi-kosi,pa-pa jeszcze nie umie...ale jak slyszy muzyke to kiwa sie od lewej do prawej:baffled::confused:śmiesznie to wygląda...albo jak zaczynam mu tańczyć to on razem ze mną:szok::-D
no i mamy 7 zębów:-D
nie przeginacie z tymi zębami??:-D:-D:-D:-D
Bianka też sie kiwa w rytm muzyki- nawet jak jej spiewam "aaaa kotki dwa":baffled::-D(ponoć dziecko ćwiczy równowagę w ten sposób) też nie wstaje, nie siada:-(mówi cały dzień "baba" a "mam-mam" tylko jak płacze:-D:-D no i kosi, papa i cześć daje już dawno jak widać po waszych opisach każde prawie inaczej

nie przeginacie z tymi zębami??:-D:-D:-D:-D
Bianka też sie kiwa w rytm muzyki- nawet jak jej spiewam "aaaa kotki dwa":baffled::-D(ponoć dziecko ćwiczy równowagę w ten sposób) też nie wstaje, nie siada:-(mówi cały dzień "baba" a "mam-mam" tylko jak płacze:-D:-D no i kosi, papa i cześć daje już dawno jak widać po waszych opisach każde prawie inaczej

jeszcze z 2 miesiace i bedziemy miec całą szczekę:baffled::szok::-D
na paste do zębów i zmiane szczoteczek nie wyrobie....toż to od najmłodszych lat...:confused: miesięcy w sensie:szok::-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry