reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam mamusie
Ja dalej cierpię na brak czasu. Mam nadzieję że z tego powodu mnie nie wywalicie.
Uciekam nadrobić co naskrobałyście ostatnio bo mam zaległości z 5 dni.

reklama
Hej, my tez juz po kolejnym spacerku ale skwar niemilosierny, powoli szykujemy sie na basenik...

Kaneczko z Bobovity powiadasz z meliską...muszę ja kupić!!!my chyba piłysmy taka z Hippa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Tak dokładnie tak Madziu jest naprawde super....a małej jak smakuje pije butle za butla.....hahha kupiłam w tym duzym pojemniku i juz połowy nie ma:p hahah
hihi :-D

No a ja poszłam do księdza, ledwo doszłam w tym upale a jego nie było. Wyjechał :angry:. Będzie póxniej :angry:. Brrrrrr :angry::angry::angry:
Jejku Agacia ja się tez wybieam wybieram i dojśc nie moge....a jak juz sie zepne w sobie to też zawsze im cos wypada....:dry:

A moj przyszły-niedoszły jeszcze mężowy ma jutro urodzinki....kurcze i musimy mu z Mari cosik kupic....a tak kiepsko z kasiora,ze masakra... szkoda,ze nie wpadłam szybciej ,bo bym mu taka fajna podusie zrobiła z mamusia i Mari...albo kubeczek....a tak.....:sorry2:trza sie wybrac na polowanie.....

Tygrysku coś wspominałaś o braku obiadku, zapraszam mam zupke pomidorową i kotleciki mielone, ziemniaczki i sałatkę coleslaw:tak::tak::tak::tak:

jezu dam sie zabic za mielone!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Tygrysie Ty nasz ....ja zarcikowałam....:-:)-(

no mam nadzieje i zebby mi to bylo ostatni raz!!:-D:-D:-D:-D

a my wrocilismy ze spacerku zwiedzilismy dalsza czesc okolicy zrobilismy zakupy i kupilam schabik i odpale mojego elektriko grilla i zrobie schabik grilowany z chlebkiem:-D:-D:-D chce mi sie miecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:oo2::oo2::oo2::evil::evil::evil::evil::evil::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl::growl:

fifi mi dopiero usnal jak go wciagalam we wozku na 4 pietro wiec mam teraz ciszeeeeeeeeeeeeeeeeee:-D:-D:-D:-D

a skwar niesamowity na dworze!!!!!!! a w domku tak chlodniutko :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:-p:-p:-p

Matko świeta jak Ty dajesz rade z tym wózkiem wielkim (czyt. Atlantic) wejść na 4 pietro z dzieckiem w środku :dry:?:baffled:
hehheh Agacia lata wprawy:-D:-D:-D:-D sasiedzi tez sie na mnie patrza a ja do nich no co mam darmową silownie :-D:-D:-D a tak powaznie to wciagam go schodek po schodku i nie jest zle:tak::tak::tak::tak:byle do wiosny a potem kupuje lzejsza parasolke:-D:-D:-D

reklama
hehheh Agacia lata wprawy:-D:-D:-D:-D sasiedzi tez sie na mnie patrza a ja do nich no co mam darmową silownie :-D:-D:-D a tak powaznie to wciagam go schodek po schodku i nie jest zle:tak::tak::tak::tak:byle do wiosny a potem kupuje lzejsza parasolke:-D:-D:-D
Ja juz teraz mysle o kupnie jakiegos lżejszego :sorry2:

A Fifi pewnie w tym czasie ale ma radoche z mamy :-D:-D:-D

Do góry