reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

A moj jak nie pil, tak nie pije, raz jedyny wypil herbatke, ale dosypalam mu troszke cuckru, zeby zobaczyc i o to mu chodzilo, tylko kurcze nie chce codziennie dawac mu slodzonej:confused:

Natalka cukru unikaj lepiej dodac troszeczke glukozy....

Nasza pediatra jakos przeciwna jest tym wszystkim herbatkom i mowila zeby podac soczki...a nasza Julcia bardzo lubi herbatki ostatnio na topie jest pomarańczowa z Hippa:tak::tak::tak:

reklama

Nasza pediatra jakos przeciwna jest tym wszystkim herbatkom i mowila zeby podac soczki...a nasza Julcia bardzo lubi herbatki ostatnio na topie jest pomarańczowa z Hippa:tak::tak::tak:
Wiem wlasnie absolutnei nie chce dawac malemu cukru, tylko ja juz wszystkiego probowalam:wody, herbatek soczkow, koncetratow dla niemowlat, wody smakowe, wsyzstkiego a on tylko pluje i chcialam dojsc przyczyny, czy nie smakuje mu picie, czy jest jakis inny powod, no i ta slodzana herbatke wypil z checia, ale wiecej mu takiej nie podaam, moze faktycznie ta gliukoe, a mozna ja tak codziennie dawac??? Czy moze lepiej wcale malego nie dopajac'?

Cyprysiowa - dobrze, że się zjawiłaś! Czekamy w takim razie na wyniki razem z tobą i trzymamy kciuki.

Witam was laski!!
mam pytanko nieziemskie :-)
Czy jest któraś z was z centrum PL i pożyczyłaby mi łóżeczko turystyczne na cztery dni?? Jedziemy z mężykiem do iławy 24-28 lipca. Jadąc bym pożyczyła a wracając bym oddała. Pewnie nie ma takiej osoby, ale tak pytam - może jednak znalazłby się ktoś jak by Bóg dopomógł;-)

buziaczki i sto lat dla karolinki!!!
Ewelew bardzo chętnie bym pomogła,ale raz ,ze jeszcze sama sie nie dorobiłam,a dwa ze mieszkamy na pomorzu wiec jakos nie po drodze :sorry2::sorry2::sorry2:
hello Gwiazdeczki
U nas nocka w miarę, dzisiaj idziemy do ortopedy mam nadzieję na same dobre wieści, póżniej zdam Wam relację:tak:

Kanusia a nie przewialo Cię przypadkiem??
Mariczka sama śpi w pokoiku??? Super, ja bym nie mogła mojej zostawić, bo za często wstaję do niej i nie wyrobiłabym z bieganiem do drugiego pokoju:tak:
Kankiya ja juz kiedys pisałam mamusiom,ze nie spimy juz razem z Mari i wyszło nam to bna ogormny pozytyw.....wczesniej co sie zwierciła to juz obok niej,a teraz ja ksie cichutko przebudzi to ja nawrt nie śłysze i nauczyła sie sama uspokoajac i zasypiac...wiec w nocy wstaje tylko na picku i rano na butle....bo wtedy to juz daje mamie znac piskiem,ze cosik nie gra.....na poczatku było mi strasznie dziwnie, do tera mam ,ze czasem wstaje w nocy i lukam czy wszystko oki....:-D:-p
Podpinam się bo takich pięknych życzonek nie można pominąc:tak:
:tak:
Ahc dziekujmey i prosze bardzo:tak::tak::tak::tak:
hej

Przywolala mnie wyslannik Agacia :-D

Jesli chodzi o Cypriana hematologa to nic sie nie dowiedzialam praktycznie. Musze powtorzyc badania u nich w laboratorium. Tam robia bardzo dokladne badania bo nie robi ich komputer tylko pani z mikroskopem;-)Na badania 10 dni musimy czekac bo bral ten antybiotyk na gronkowca. Wiec robimy za tydzien.
Reszta :elvis:
No nareszcie,bo nam tu niezłego stracha narobiłas :dry::dry::dry:

U nas tez wszelakie herbatki z Hippa na ogromne TAK :tak::tak::tak: teraz mamy z Bobovity z jabłka i melisy i tez jestsuper orzeżwiajaca....:-)

My juz po krótkim spacerku i zakupkach.....upał jak nic....ale dla mnie SUPER;)

Hej, my tez juz po kolejnym spacerku ale skwar niemilosierny, powoli szykujemy sie na basenik...

Kaneczko z Bobovity powiadasz z meliską...muszę ja kupić!!!my chyba piłysmy taka z Hippa:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Tygrysku coś wspominałaś o braku obiadku, zapraszam mam zupke pomidorową i kotleciki mielone, ziemniaczki i sałatkę coleslaw:tak::tak::tak::tak:

nawet owocowych z Hippa nie chce pić? przecież one są słodziutkie
Zadnych:no::no::no: Wyprobowalam chyba wszystkie dostepne do 6tego miesiaca, a sa jakies powyzej 6tego, ktore Bartuss szcegolnie chetnie pije??
Ewelew bardzo chętnie bym pomogła,ale raz ,ze jeszcze sama sie nie dorobiłam,a dwa ze mieszkamy na pomorzu wiec jakos nie po drodze :sorry2::sorry2::sorry2:

Kankiya ja juz kiedys pisałam mamusiom,ze nie spimy juz razem z Mari i wyszło nam to bna ogormny pozytyw.....wczesniej co sie zwierciła to juz obok niej,a teraz ja ksie cichutko przebudzi to ja nawrt nie śłysze i nauczyła sie sama uspokoajac i zasypiac...wiec w nocy wstaje tylko na picku i rano na butle....bo wtedy to juz daje mamie znac piskiem,ze cosik nie gra.....na poczatku było mi strasznie dziwnie, do tera mam ,ze czasem wstaje w nocy i lukam czy wszystko oki....:-D:-p

Ahc dziekujmey i prosze bardzo:tak::tak::tak::tak:

No nareszcie,bo nam tu niezłego stracha narobiłas :dry::dry::dry:

U nas tez wszelakie herbatki z Hippa na ogromne TAK :tak::tak::tak: teraz mamy z Bobovity z jabłka i melisy i tez jestsuper orzeżwiajaca....:-)

My juz po krótkim spacerku i zakupkach.....upał jak nic....ale dla mnie SUPER;)
Zazddroscimy upalow:-p U nas deszcze i wiatry:baffled::baffled:

reklama
Do góry