Agacia82
Mami :)
Ooooo i to jest dobre rozwiązanie ... hihiDobre pytanie?????????????????? moj stoi na dole,albo w piwnicy.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooooo i to jest dobre rozwiązanie ... hihiDobre pytanie?????????????????? moj stoi na dole,albo w piwnicy.....
oj ja mu przypomne na stare lata!!!!!!!!!Ja juz teraz mysle o kupnie jakiegos lżejszego
A Fifi pewnie w tym czasie ale ma radoche z mamy
No wszystko byłoby dobrze gdyby miał przekładana rączę.oj ja mu przypomne na stare lata!!!!!!!!!
a jak go wnosze na gore to tak troche trzesie ze przewaznie zasypia
ja jeszcze na zime chce go miec i ogolnie dobrze mi sie nim jezdzi Fifi ma sporo miejsca wiec dopiero na wiosne cosik kupimy lzejszego a i matka przez wciaganie wozka figure sobie modeluje:-):-):-):-)
u nas akurat problemu z raczka nie ma gdyz fifi lubi jezdzic przodem do kierunku jazdy i podziwiac widoki na mame patrzec nie chce ale moja kuzynka ktora ma chlopczyka niecaly miesiac mlodszego od Filipka musiala teraz kupic nowy wozek , miala jeszcze po pierwszym synku spacerowke calkiem dobra i nie chciala kupowac nowej ale niestety mlody podroznik musial mame widziec w trakcie spacerow i trzeba bylo wozek nowy zakupic a ze byl tylko takowy jeden w sklepie nie majac wplywu na kolor i firm zakupila ktory byl by miec swiety spokojNo wszystko byłoby dobrze gdyby miał przekładana rączę.
A ja mysle o kuonie lżejszego tylko na takie wyjazdy, zeby w aucie tyle miejsca nie zajmował, a cche kupic taki zeby juz mi do konca wysłuzył.
My tez mamy zamiar zmienic dopiero na wiosne jak juz bedzie cieplej,a mała i tak bedzie juz biegac.....myslałam o czyms takim.....oj ja mu przypomne na stare lata!!!!!!!!!
a jak go wnosze na gore to tak troche trzesie ze przewaznie zasypia
ja jeszcze na zime chce go miec i ogolnie dobrze mi sie nim jezdzi Fifi ma sporo miejsca wiec dopiero na wiosne cosik kupimy lzejszego a i matka przez wciaganie wozka figure sobie modeluje:-):-):-):-)
fajne te wozeczki tylko ja kurcze zastanawiam sie jak te malenkie kola sprawdza sie na naszych chodnikach:---(My tez mamy zamiar zmienic dopiero na wiosne jak juz bedzie cieplej,a mała i tak bedzie juz biegac.....myslałam o czyms takim.....
Wózek spacerowy Silver Cross Fizz 3 kolory GLS0zl (684878139) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim,ale ten mam nadizje,ze straci na cenie do wiosny
Wózek spacerowy Silver Cross Dazzle kurier 0 PLN! (682015662) - Aukcje internetowe Allegro
Nio ja tez.....ale jakos tak najbardziej mi do gustu przypadł ten wózeczek,a sie naoglądałam tyle ,ze zasnąc nie mogłam,bo kurcze co zamknęłam oczy to wózki widziałam ahhahafajne te wozeczki tylko ja kurcze zastanawiam sie jak te malenkie kola sprawdza sie na naszych chodnikach:---(
Wiesz mi sie podobaja oba,,,,z tych drugich ten pomaranczowy.....ale znowu jego cena nie bardzo hahaahKana mi się tez bardzo podobają tej firmy Silver Cross Fizz