reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Ja juz teraz mysle o kupnie jakiegos lżejszego :sorry2:

A Fifi pewnie w tym czasie ale ma radoche z mamy :-D:-D:-D
oj ja mu przypomne na stare lata!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D
a jak go wnosze na gore to tak troche trzesie ze przewaznie zasypia:szok::szok::-D:-D:-D:-D

ja jeszcze na zime chce go miec i ogolnie dobrze mi sie nim jezdzi Fifi ma sporo miejsca wiec dopiero na wiosne cosik kupimy lzejszego:tak::tak::tak::tak: a i matka przez wciaganie wozka figure sobie modeluje:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)

a jak go wnosze na gore to tak troche trzesie ze przewaznie zasypia:szok::szok::-D:-D:-D:-D

ja jeszcze na zime chce go miec i ogolnie dobrze mi sie nim jezdzi Fifi ma sporo miejsca wiec dopiero na wiosne cosik kupimy lzejszego:tak::tak::tak::tak: a i matka przez wciaganie wozka figure sobie modeluje:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-)
No wszystko byłoby dobrze gdyby miał przekładana rączę.
A ja mysle o kuonie lżejszego tylko na takie wyjazdy, zeby w aucie tyle miejsca nie zajmował, a cche kupic taki zeby juz mi do konca wysłuzył.

No wszystko byłoby dobrze gdyby miał przekładana rączę.
A ja mysle o kuonie lżejszego tylko na takie wyjazdy, zeby w aucie tyle miejsca nie zajmował, a cche kupic taki zeby juz mi do konca wysłuzył.
u nas akurat problemu z raczka nie ma gdyz fifi lubi jezdzic przodem do kierunku jazdy i podziwiac widoki na mame patrzec nie chce:-D:-D:-D:-D ale moja kuzynka ktora ma chlopczyka niecaly miesiac mlodszego od Filipka musiala teraz kupic nowy wozek , miala jeszcze po pierwszym synku spacerowke calkiem dobra i nie chciala kupowac nowej ale niestety mlody podroznik musial mame widziec w trakcie spacerow i trzeba bylo wozek nowy zakupic:-D:-D:-D:-D a ze byl tylko takowy jeden w sklepie nie majac wplywu na kolor i firm zakupila ktory byl by miec swiety spokoj:-D:-D:-D:-D

My tez mamy zamiar zmienic dopiero na wiosne jak juz bedzie cieplej,a mała i tak bedzie juz biegac.....myslałam o czyms takim.....
Wózek spacerowy Silver Cross Fizz 3 kolory GLS0zl (684878139) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim,ale ten mam nadizje,ze straci na cenie do wiosny :sorry2:
Wózek spacerowy Silver Cross Dazzle kurier 0 PLN! (682015662) - Aukcje internetowe Allegro

My tez mamy zamiar zmienic dopiero na wiosne jak juz bedzie cieplej,a mała i tak bedzie juz biegac.....myslałam o czyms takim.....
Wózek spacerowy Silver Cross Fizz 3 kolory GLS0zl (684878139) - Aukcje internetowe Allegro
albo takim,ale ten mam nadizje,ze straci na cenie do wiosny :sorry2:
Wózek spacerowy Silver Cross Dazzle kurier 0 PLN! (682015662) - Aukcje internetowe Allegro
fajne te wozeczki :tak::tak::tak:tylko ja kurcze zastanawiam sie jak te malenkie kola sprawdza sie na naszych chodnikach:-:)-:)-(

fajne te wozeczki :tak::tak::tak:tylko ja kurcze zastanawiam sie jak te malenkie kola sprawdza sie na naszych chodnikach:-:)-:)-(
Nio ja tez.....ale jakos tak najbardziej mi do gustu przypadł ten wózeczek,a sie naoglądałam tyle ,ze zasnąc nie mogłam,bo kurcze co zamknęłam oczy to wózki widziałam:p ahhaha:-D:sorry2:
Kana mi się tez bardzo podobają tej firmy Silver Cross Fizz:tak:
Wiesz mi sie podobaja oba,,,,z tych drugich ten pomaranczowy.....ale znowu jego cena nie bardzo:p hahaah

reklama
Do góry