reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
tez go golądałam i to na zywo nawet jest bardzo fajny.......i pieknie się prezentuje...jak dal Mari to tez różowo czarny.....:tak: aj to jeszcze troszku czasu mamy:)
oj do wiosny jeszcze hohoohh moze w lotka wygramy hehe to sobie jakis wypasiony kupimy:-D:-D:-D:-D:-D ale tym razem wozek kupie w sklepie nie przez internet zeby Fifi mogl wyprobowac :-D:-D:-D:-Di zaakceptowac kolor tapicerki alufelgi itp:-D:-D:-D:-D:-D

Fajny, my tez rozglądamy sie za czyms mniejszym i lzejszym na wiosne..ciekawe tylko czy jak nasze szkraby zaczna chodzic to beda chcialy byc wożone:-D:-D:-D

ano i oto jest pytanie!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Nooo tez juz się nad nim zastanawiałam, ale kurde jak juz jest jakis fajny wózek to zaraz cena nieziemska. :dry:
nio z torbami pojdziemy przez te nasze szkraby:-D:-D:-D:-D:-D:-D

oj do wiosny jeszcze hohoohh moze w lotka wygramy hehe to sobie jakis wypasiony kupimy:-D:-D:-D:-D:-D ale tym razem wozek kupie w sklepie nie przez internet zeby Fifi mogl wyprobowac :-D:-D:-D:-Di zaakceptowac kolor tapicerki alufelgi itp:-D:-D:-D:-D:-D
No a jak w końcu to on bedzie się w nim lansował:p hahaah

A my juz gotowe do wyjscia i zaczeło padac:dry::dry::dry: super

reklama
Witam!!
Kto nie jadł dziś domowego to zapraszam do mnie na botwinkę!!
Zapraszam nawet na botwinkę dla dzidzi!!
Od rańca mnie tak energia rozpierała - że obiad dla siebie i dzidzi już do 11.00 ugotowałam a no i pranko zdążyłam. A potem - MYK na miasto.:tak:
Wiem wlasnie absolutnei nie chce dawac malemu cukru, tylko ja juz wszystkiego probowalam:wody, herbatek soczkow, koncetratow dla niemowlat, wody smakowe, wsyzstkiego a on tylko pluje i chcialam dojsc przyczyny, czy nie smakuje mu picie, czy jest jakis inny powod, no i ta slodzana herbatke wypil z checia, ale wiecej mu takiej nie podaam, moze faktycznie ta gliukoe, a mozna ja tak codziennie dawac??? Czy moze lepiej wcale malego nie dopajac'?
musisz dopajać - nie słódź niczym!! Dawaj co chwila - jak ci się przypomni, to zawsze parę łyczków uskubie, a jak nie pije to trudno, ale dawaj co chwila. moja też nic nie piła i się b. martwiłam, ale dawałam co chwilkę i pije. a teraz to 1 -2 razy dziennie -podaję bo wypija całą butlę (na raz). Moja jak nie chciała pić i byłam załamana to próbowałam łyżeczką podawać
a moja właśnie pije wszystkie z bobovity, a z hippa pluje:confused::confused::confused:
A o jakie wam chodzi te herbatki ??? Te granulowane - co się rozpuszcza - czy te w butlach - tych większychtakich?

A co do łóżeczka to wiedziałam, że żadna dobra duszyczka nie pomoże. Ale jeszcze jakaś iskierka nadziei jest

Do góry