reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Nasza Julcia spi juz ponad 3 miesiace sama w swoim pokoiku, na poczatku wstawalam zobaczyc czy wszystko ok, ale teraz spie sobie smacznie:-D:-D:-D:-D

ja miałabym noc z głowy, Bartek co prawda na jedzenie wstaje raz, ale chyba z 800 razy tak lekko przebudza żeby załyczyć herbatki i dalej śpi.
a tak na poważnie to przebudza się 5-6 razy żeby się napić, ale dam mu tej herbatki i dalej śpi.

reklama
witam sie i ja...
nocka-tragedia....spałam tylko 1.5 h....bo zanim zasnelam ( a ciezko z tym ) byla 1.00 (co nie znaczy ze Mały wczsniej sie nie budził) potem juz o 2.30 mleko....a potem wstawansko co 10-20 min:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:jak to sie nie zmieni to przysiegam w kaftanie mnie wywioza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Leckam Was nadrobic...buziaczki:*
Wszystkiego najcałuśniejszego i najdziecinniejszego dla naszej kruszynki przepięknej, kochaniutkiej i słodziutkiej Karolinki :*:*:*:* buziaczków tysiące;*

i my sie podczepiamy....:tak::tak: 100 lat:tak::tak:

Dobra lece do księdza :zawstydzona/y:, denerwuje się i chce mieć to z głowy.

Ale u nas upał. Jak wróce to nadmucham małemu basenik :-D

My po spacerku i juz obiadek dla tatusia naszykowalam....co by nie bylo....tylko ciiiiii bo TYGRYS wszytsko słyszy i zas bedzie żulić:-D:-D:-D
ja biedna bez domowego obiadu od nie wiem kiedy a ta mi tak tutaj mowi:-:)-:)-:)-(
wogule wkurzylam sie na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaplacilismy za zamontowanie kuchni 130 zl dzis przyjechal facet obejrzal rury i mowi ze tutaj to jeszcze trzeba bedzie przecinac i skracac rury i montowac inaczej zawor!!!!!!!!!!!!!!!! czyli dochodzi dodatkowe 100 zl za przeciecie rury i jej skrocenie!!!!!!!! i ok 100zl za wezyk doprowadzajacy do kuchni!!!!!!!!!!! poje..........lo go chyba!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:razem 330zl!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Biorę komputer :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D:-D

Naprawde??dziękujemy:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-):-):-):-)

ooooo to nici z odwyku:-D:-D:-D

Zapomniałam napisac, ze wkurzałam się dzisiaj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dostałam rachunek za prad za 2 miechy - 520 zł, zawsze dużo płacimny ale teraz to juz chyba przesada

oj bidulko:-:)-:)-(

Karolinko sto latek od ciotuni i Filipka!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:

i moja ostatnio pije dużo w nocy, może przez te upaly:confused::confused::confused:

też tak myślę, bo ja sama budzę się żeby się napić

a poza tym mamy problem z dziennym zasypianiem, Bartek ładnie mi zasypiał sam w łóżeczku, a od jakiegoś czasu jak widzę że robi się śpiący i chcę go położyć w łóżeczku jest wielki prostest, muszę go położyć na łóżku, sama kładę się koło niego i tak zasypia, jak widzę że odlatuje to wtedy kładę go do łóżeczka, przebudza się wtedy ale już nie protestuje tylko ładnie śpi :confused:

Dobra lece do księdza :zawstydzona/y:, denerwuje się i chce mieć to z głowy.

Ale u nas upał. Jak wróce to nadmucham małemu basenik :-D
powodzenia u księdza
Karolinko sto latek od ciotuni i Filipka!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak:
dziękujemy:tak::tak::tak:

a poza tym mamy problem z dziennym zasypianiem, Bartek ładnie mi zasypiał sam w łóżeczku, a od jakiegoś czasu jak widzę że robi się śpiący i chcę go położyć w łóżeczku jest wielki prostest, muszę go położyć na łóżku, sama kładę się koło niego i tak zasypia, jak widzę że odlatuje to wtedy kładę go do łóżeczka, przebudza się wtedy ale już nie protestuje tylko ładnie śpi :confused:
może chce się poprzytulać:tak::tak::tak:

hej

Przywolala mnie wyslannik Agacia :-D

Jesli chodzi o Cypriana hematologa to nic sie nie dowiedzialam praktycznie. Musze powtorzyc badania u nich w laboratorium. Tam robia bardzo dokladne badania bo nie robi ich komputer tylko pani z mikroskopem;-)Na badania 10 dni musimy czekac bo bral ten antybiotyk na gronkowca. Wiec robimy za tydzien.
Reszta :elvis:

i moja ostatnio pije dużo w nocy, może przez te upaly:confused::confused::confused:
A moj jak nie pil, tak nie pije, raz jedyny wypil herbatke, ale dosypalam mu troszke cuckru, zeby zobaczyc i o to mu chodzilo, tylko kurcze nie chce codziennie dawac mu slodzonej:confused:
ja biedna bez domowego obiadu od nie wiem kiedy a ta mi tak tutaj mowi:-:)-:)-:)-(
wogule wkurzylam sie na maksa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zaplacilismy za zamontowanie kuchni 130 zl dzis przyjechal facet obejrzal rury i mowi ze tutaj to jeszcze trzeba bedzie przecinac i skracac rury i montowac inaczej zawor!!!!!!!!!!!!!!!! czyli dochodzi dodatkowe 100 zl za przeciecie rury i jej skrocenie!!!!!!!! i ok 100zl za wezyk doprowadzajacy do kuchni!!!!!!!!!!! poje..........lo go chyba!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:razem 330zl!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Tak jest z tymi fachowcami:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A na konie pewnie i tak jesczze cos doliczy:baffled::baffled:

Mojemu tez sie wlasnie poprzestawialo, taka bylam dumna, ze mam tak ladnei spiace dzieciatka, niedosc, ze sam zasypial, to jeszcze spal cala noc, a teraz budzi sie kolo 3 i tak dlugo placze, az dostanie flache, nie wiem czy on naprawde jest glodny czy to sciema:confused::confused::confused:

hej

Przywolala mnie wyslannik Agacia :-D

Jesli chodzi o Cypriana hematologa to nic sie nie dowiedzialam praktycznie. Musze powtorzyc badania u nich w laboratorium. Tam robia bardzo dokladne badania bo nie robi ich komputer tylko pani z mikroskopem;-)Na badania 10 dni musimy czekac bo bral ten antybiotyk na gronkowca. Wiec robimy za tydzien.
Reszta :elvis:
Nooo nareszczie, juz sie wszystkie martwilysmy co tam u Was, to lipton z tym hematologiem, ale za tydzien juz napewno wszystko bedziesz wiedziec :tak::tak:

reklama
Do góry