reklama
Agacia82
Mami :)
hihihej
Przywolala mnie wyslannik Agacia
No a ja poszłam do księdza, ledwo doszłam w tym upale a jego nie było. Wyjechał . Będzie póxniej . Brrrrrr
kana161
Mama "terrorystek" :P
Tak dokładnie tak Madziu jest naprawde super....a małej jak smakuje pije butle za butla.....hahha kupiłam w tym duzym pojemniku i juz połowy nie ma hahahHej, my tez juz po kolejnym spacerku ale skwar niemilosierny, powoli szykujemy sie na basenik...
Kaneczko z Bobovity powiadasz z meliską...muszę ja kupić!!!my chyba piłysmy taka z Hippa
Jejku Agacia ja się tez wybieam wybieram i dojśc nie moge....a jak juz sie zepne w sobie to też zawsze im cos wypada....hihi
No a ja poszłam do księdza, ledwo doszłam w tym upale a jego nie było. Wyjechał . Będzie póxniej . Brrrrrr
A moj przyszły-niedoszły jeszcze mężowy ma jutro urodzinki....kurcze i musimy mu z Mari cosik kupic....a tak kiepsko z kasiora,ze masakra... szkoda,ze nie wpadłam szybciej ,bo bym mu taka fajna podusie zrobiła z mamusia i Mari...albo kubeczek....a tak.....trza sie wybrac na polowanie.....
tygrysek82
Fanka BB :)
Tygrysku coś wspominałaś o braku obiadku, zapraszam mam zupke pomidorową i kotleciki mielone, ziemniaczki i sałatkę coleslaw
jezu dam sie zabic za mielone!!!!!!!!!!!!!!
Tygrysie Ty nasz ....ja zarcikowałam....:--(
no mam nadzieje i zebby mi to bylo ostatni raz!!
a my wrocilismy ze spacerku zwiedzilismy dalsza czesc okolicy zrobilismy zakupy i kupilam schabik i odpale mojego elektriko grilla i zrobie schabik grilowany z chlebkiem chce mi sie miecha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
fifi mi dopiero usnal jak go wciagalam we wozku na 4 pietro wiec mam teraz ciszeeeeeeeeeeeeeeeeee
a skwar niesamowity na dworze!!!!!!! a w domku tak chlodniutko
tygrysek82
nio ja dzis zawitalam do biedronki a tam nie ma hippa i kupilam ta bobovity jablko z meliska i bede probowalaTak dokładnie tak Madziu jest naprawde super....a małej jak smakuje pije butle za butla.....hahha kupiłam w tym duzym pojemniku i juz połowy nie ma hahah
...
Agacia82
Matko świeta jak Ty dajesz rade z tym wózkiem wielkim (czyt. Atlantic) wejść na 4 pietro z dzieckiem w środku ?fifi mi dopiero usnal jak go wciagalam we wozku na 4 pietro wiec mam teraz ciszeeeeeeeeeeeeeeeeee
a skwar niesamowity na dworze!!!!!!! a w domku tak chlodniutko
tygrysek82
hehheh Agacia lata wprawy sasiedzi tez sie na mnie patrza a ja do nich no co mam darmową silownie a tak powaznie to wciagam go schodek po schodku i nie jest zlebyle do wiosny a potem kupuje lzejsza parasolkeMatko świeta jak Ty dajesz rade z tym wózkiem wielkim (czyt. Atlantic) wejść na 4 pietro z dzieckiem w środku ?
kana161
Mama "terrorystek" :P
Dobre pytanie?????????????????? moj stoi na dole,albo w piwnicy.....Matko świeta jak Ty dajesz rade z tym wózkiem wielkim (czyt. Atlantic) wejść na 4 pietro z dzieckiem w środku ?
reklama
Agacia82
Ja juz teraz mysle o kupnie jakiegos lżejszegohehheh Agacia lata wprawy sasiedzi tez sie na mnie patrza a ja do nich no co mam darmową silownie a tak powaznie to wciagam go schodek po schodku i nie jest zlebyle do wiosny a potem kupuje lzejsza parasolke
A Fifi pewnie w tym czasie ale ma radoche z mamy