reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja też jeszcze poczekam ze spacerówką. Bartek w gondoli nie narzeka jak narazie :tak: A w spacerówce spędzimy jeszcze sporo czasu :happy:

A jak czytam o tym ile okien do mycia mają co niektóre z Was, zaczynam widzieć plusy posiadania 2-pokojowego mieszkanka z trzema oknami :-D

reklama
Ja też jeszcze poczekam ze spacerówką. Bartek w gondoli nie narzeka jak narazie :tak: A w spacerówce spędzimy jeszcze sporo czasu :happy:

A jak czytam o tym ile okien do mycia mają co niektóre z Was, zaczynam widzieć plusy posiadania 2-pokojowego mieszkanka z trzema oknami :-D

Ja też czekam ze spacerówką i też dostrzegłam zalety dwupokojowego mieszkania:)hahahah:)

U nas piękne słońce! Czekam aż mała zje i idę na dłuuuuugi spacer:) Teraz ją męczę na macie żeby potem spała:) Gada do żyrafy i papugi coraz to nowszymi wiązankami:)

Dzień dobry kobietki
Ja dzisiaj dosłownie padam, prawie cała noc nie przespana bo mała nie chciała spać i siedziałam z nią na bb do 2 w nocy później szczeliła sobie drzemkę od 4 do 5,30 a później od 10,30 do 11,30 a tak cały czas jest chętna do zabawy :baffled::baffled::baffled:, dziwnie tak że ona nie śpi bo zawsze przesypiała całą nockę z przerwą o 2 na jedzonko
Uciekam ogarnąć chatkę no i muszę dzisiaj się zająć moim bratankiem terrorystą:-D:-D:-D
buziaki

Witajcie
Sliczna pogoda az zyc sie chce.

My juz na spacerku bylismy, mały mi po godzince sie obudził i taki koncert urządził, ze szkoda gadac :no:

WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-)
I to mi wystarczy dzisiaj do szczęścia ;-)

:-D:-D:-DMI DOKŁADNIE TYLE SAMO TRZEBA :tak::-):-D, już zaliczyliśmy prawie 3 godzinny spacerek, ale mój maluszek nadal śpi w wózku przy otwartym oknie :tak:, więc lecę brać się za obiadek :-)

Milutkiego dnia mamuśki

A dostałam już kolejną paczkę (darmową) tym razem z hippa, z herbatką, plastikową łyżeczką, obiadkiem, kremikiem i ulotkami + gazeta "Twój maluszek":tak::tak:, ale ktoś mnie rozpieszcza :tak::-D:-D:-D:-D

Hej;
normalnie wierzyć mi się nie chce, że już tak ciepło i przyjemnie. Nie wyobrażam sobie cały dzień w pracy siedzieć;-).
My po spacerku, ale chyba po południu jeszcze jeden zaliczymy, bo żal w domu siedzieć.
My na spacerki w chuście wychodzimy, bo moje dziecię od samego początku w gondoli koncerty urządzało, a w chuście jest ok. Czasem żałuję, że wydałam kasę na wózek;-).

U nas niesttey pogoda sie zepsuła, słońce zaszło i zrobił się zimno, chyba przez tą mgłę, wprawdzie juz opadła ale zimno zostało:-(.
Darina, współczuję nocki, ja wprawdzie wstała tylko o raz 3 (Mała przesypia generalnie całe noce, ale wieczorem karmił tatuś i nie chciała od niego jeść) i jestem śpiąca. Powodzenia w walce z terrorystą:-D
Asiulka, mi też włosy wyłażą garściami, wiem że to przejdzie, ale wkurza mnie to bo wszędzie sie walają, no i Mała ciągle ma na ubranku albo w rączkach.
Edee, fajnie masz z tymi prezencikami, ja dostałam kilka dni temu przesyłkę z hippa, ale była tam tylka malutka próbka herbatki jablkowej:crazy:.
A wracając do mieszkań, to są plusy i minusy, jak chłopcy byli mali to mieliśmy zaadaptowane poddasze, były tam tylko 2 pokoiki, no i tylko 4 okna, w tym 3 dachowe, mało mycia i sprzątania, ale ciągle wydawało mi sie że bałagan, bo wszędzie sie walały zabawki,teraz bajzel jest u chlopaków, ale zamykam drzwi i staram sie nie widzieć. I powiem szczerze, że już nigdy nie chciałąbym wracać do tej naszej kliteczki, bo tu mam ciszę (mieszkamy na uboczu, blisko pola), ptaszki śpiewają, żabki kumkają i chce tu zostać do końca życia;-)

Mi Jasiek znowu koncert urządził :confused2:

Wróciłam do domu uśpiłam go i hyc na balkon do wózka. Aż szkoda, żeby nie skorzystac z takiej pogody. Trudno - muszę syna oszukiwać. :-D

W sobotę jedziemy po spacerówkę :-)

reklama
Blizniaki ja ci strasznie domku zazdroszczę. Mam nadzieję, że kiedyś uda się i z mężowym sobie wybudujemy. Chociaż mnie może nie metraż denerwuje, co brak ogródka;-)

Do góry