reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja też jeszcze poczekam ze spacerówką. Bartek w gondoli nie narzeka jak narazie :tak: A w spacerówce spędzimy jeszcze sporo czasu :happy:

A jak czytam o tym ile okien do mycia mają co niektóre z Was, zaczynam widzieć plusy posiadania 2-pokojowego mieszkanka z trzema oknami :-D

reklama
Ja też jeszcze poczekam ze spacerówką. Bartek w gondoli nie narzeka jak narazie :tak: A w spacerówce spędzimy jeszcze sporo czasu :happy:

A jak czytam o tym ile okien do mycia mają co niektóre z Was, zaczynam widzieć plusy posiadania 2-pokojowego mieszkanka z trzema oknami :-D

Ja też czekam ze spacerówką i też dostrzegłam zalety dwupokojowego mieszkania:)hahahah:)

U nas piękne słońce! Czekam aż mała zje i idę na dłuuuuugi spacer:) Teraz ją męczę na macie żeby potem spała:) Gada do żyrafy i papugi coraz to nowszymi wiązankami:)

Dzień dobry kobietki
Ja dzisiaj dosłownie padam, prawie cała noc nie przespana bo mała nie chciała spać i siedziałam z nią na bb do 2 w nocy później szczeliła sobie drzemkę od 4 do 5,30 a później od 10,30 do 11,30 a tak cały czas jest chętna do zabawy :baffled::baffled::baffled:, dziwnie tak że ona nie śpi bo zawsze przesypiała całą nockę z przerwą o 2 na jedzonko
Uciekam ogarnąć chatkę no i muszę dzisiaj się zająć moim bratankiem terrorystą:-D:-D:-D
buziaki

Witajcie
Sliczna pogoda az zyc sie chce.

My juz na spacerku bylismy, mały mi po godzince sie obudził i taki koncert urządził, ze szkoda gadac :no:

WIOSNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-)
I to mi wystarczy dzisiaj do szczęścia ;-)

:-D:-D:-DMI DOKŁADNIE TYLE SAMO TRZEBA :tak::-):-D, już zaliczyliśmy prawie 3 godzinny spacerek, ale mój maluszek nadal śpi w wózku przy otwartym oknie :tak:, więc lecę brać się za obiadek :-)

Milutkiego dnia mamuśki

A dostałam już kolejną paczkę (darmową) tym razem z hippa, z herbatką, plastikową łyżeczką, obiadkiem, kremikiem i ulotkami + gazeta "Twój maluszek":tak::tak:, ale ktoś mnie rozpieszcza :tak::-D:-D:-D:-D

Hej;
normalnie wierzyć mi się nie chce, że już tak ciepło i przyjemnie. Nie wyobrażam sobie cały dzień w pracy siedzieć;-).
My po spacerku, ale chyba po południu jeszcze jeden zaliczymy, bo żal w domu siedzieć.
My na spacerki w chuście wychodzimy, bo moje dziecię od samego początku w gondoli koncerty urządzało, a w chuście jest ok. Czasem żałuję, że wydałam kasę na wózek;-).

U nas niesttey pogoda sie zepsuła, słońce zaszło i zrobił się zimno, chyba przez tą mgłę, wprawdzie juz opadła ale zimno zostało:-(.
Darina, współczuję nocki, ja wprawdzie wstała tylko o raz 3 (Mała przesypia generalnie całe noce, ale wieczorem karmił tatuś i nie chciała od niego jeść) i jestem śpiąca. Powodzenia w walce z terrorystą:-D
Asiulka, mi też włosy wyłażą garściami, wiem że to przejdzie, ale wkurza mnie to bo wszędzie sie walają, no i Mała ciągle ma na ubranku albo w rączkach.
Edee, fajnie masz z tymi prezencikami, ja dostałam kilka dni temu przesyłkę z hippa, ale była tam tylka malutka próbka herbatki jablkowej:crazy:.
A wracając do mieszkań, to są plusy i minusy, jak chłopcy byli mali to mieliśmy zaadaptowane poddasze, były tam tylko 2 pokoiki, no i tylko 4 okna, w tym 3 dachowe, mało mycia i sprzątania, ale ciągle wydawało mi sie że bałagan, bo wszędzie sie walały zabawki,teraz bajzel jest u chlopaków, ale zamykam drzwi i staram sie nie widzieć. I powiem szczerze, że już nigdy nie chciałąbym wracać do tej naszej kliteczki, bo tu mam ciszę (mieszkamy na uboczu, blisko pola), ptaszki śpiewają, żabki kumkają i chce tu zostać do końca życia;-)

Mi Jasiek znowu koncert urządził :confused2:

Wróciłam do domu uśpiłam go i hyc na balkon do wózka. Aż szkoda, żeby nie skorzystac z takiej pogody. Trudno - muszę syna oszukiwać. :-D

W sobotę jedziemy po spacerówkę :-)

reklama
Blizniaki ja ci strasznie domku zazdroszczę. Mam nadzieję, że kiedyś uda się i z mężowym sobie wybudujemy. Chociaż mnie może nie metraż denerwuje, co brak ogródka;-)

Do góry