reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Filip jest spioszkiem ma to po mamusi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zasypia ok 21 i wtsaje dopiero ok 6 czy 7, ale od wczoraj wstaje o 9:zawstydzona/y::eek: a wdzien jak wstanie o 7 to juz ok 10 jest spiacy i tak sobie kimnie na jakies 1,5 godzinki , potem ma kolejna drzemke 1,5 godzinna ok 14 , i ok 18 na 30 minut tez sie musi zdrzemnac:eek:

moj od kilku dni ma tak samo :szok::szok::szok: a dzis to spal do 11.30

reklama
ech kocham wiosne:-D:-D
Bylismy na spacerku jest takkkkkkkkkkk pieknieeeeeeeeeee i jakos tak mnie dzisiaj ta pogoda ozywila ze ulepilam sama od podstaw pierwszy raz ruskie pierogi:-p:-pjestem taka dumna z siebie:-D jak zaczelam lepic to nalepilam tyle ze bedziemy to przez dwa dni chyba jesc:szok::szok: Filipek mi dzielnie pomagala lezac w lezaczku ale w polowie lepienia tak go to zmeczylo ze usnal:-D:-D:-D:-D

Aniu bardzo apetyczne te kompleciki:tak: Pewnie będzie się działo jak mąż przyjedzie:-D

I ja dołączam się do tych, którzy lubią jak coś się dzieje. Jakoś wtedy czuję, że żyję i mam na wszystko ochotę. A zbyt długie bezczynne siedzenie w domu powoduje, że nic mi się nie chce i łapię doła:-(

Tygrysku gratuluję udanych pierogów:tak: Ja jeszcze jakoś nigdy nie próbowałam sama ich zrobić, ale może kiedyś się skuszę;-)

ulepilam sama od podstaw pierwszy raz ruskie pierogi:-p:-pjestem taka dumna z siebie:-D jak zaczelam lepic to nalepilam tyle ze bedziemy to przez dwa dni chyba jesc
Tygrysku no szacuneczek ci sie nalezy:tak: ja sie pare razy w zyciu porwalam na lepienie w domu, ale co z tego jak nic nie wyszło ciasto sie zrobiło przezroczyste wszystko sie rozpadło podczas gotowania :crazy: A ja z tych co pierogi i uszka kochaja najbardziej na swiecie moja Babcia takie cudowne uszka na Wigilie robiła ze zjadałam uszka z barszczem a nie barszczz uszkami a wczesniej ile wykradłam !:zawstydzona/y::-p:rofl2:

Czesc dziewczyny

Piękna pogoda u nas i juz podobna coraz piękniejsza będzie :happy:.

Mały dzisiaj na spacerku dwie godziny był i cały czas spał, w domu nie chciał się obudzić , ale głód zwyciężył. :-p

Okna dzisiaj pomyłam, na jutro mi zostały jeszcze trzy.

A w sobote jedziemy na roczek, już się nie mogę doczekać. Wreszcie doprowadze się do porządku i wyjdę do ludzi :baffled:.

Tygrysku - chylę czoła, pierogi to dla mnie misterna tajemnica :-D

Czuję, że jutro będzie piękna pogoda. :-)

hej dziewczyny !!!!

nic nie wiem co u Was ! nie mam czasu na nic ! cały czas dzieci- kuchnia- dzieci- spacer- dom i tak w kółko ! a od jutra mój mężowy jedzie na targi i ja musze w pracy walczyć z Lenką ! dobrze chociaż że Liwia jutro do przedszkola po przerwie w końcu bo w ogóle sobie nie wyobrażam !!!

całuje Was mocno !!!!

Witam mamuśki!!!
U mnie ostatnio jakaś masakra nie radzę sobie z niczym, nie wyrabiam się ze sprzątaniem itd,itp.:no:
Psychicznie wysiadam jak już kiedyś pisałam mój brat rozstał się ze swoją dziewczyną i zabrał jej dziecko no i teraz mały jest u moich rodziców bo mój modry brat nie ma pracy ani mieszkania, mój ojciec załatwił mu pokój u ciotki ale mój brat nic sobie z tego nie robi że mieszka u kogoś i nie ma pracy bo przecież ma rodziców którzy pomogą biednemu synusiowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem tak wku....
No więc jestem teraz na etapie poszukiwania mieszkania bo już normalnie nie mogę wyrobić w tym domu wariatów (czytaj mieszkam z rodzicami). A i dodam że mój bratanek jest wychowany jak najbardziej rozpuszczony i rozmemłany jedynak i nie chcę tu obrazić żadnego jedynaka ale mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi, niektórzy ludzie uważają że jak moją jedno dziecko to mu wszystko wolno i wychowują małego terrorystę.
Kurczaki troszeczkę mi ulżyło jak się wygadałam:-)

Cześć mamy :-)

My dzisiaj pół dnia spędziliśmy na spacerku taka śliczna pogoda była.
Oli tylko w spacerówce chce jeździć i czasami musze ją na 3 poziom zapiąć aby miała pozycję półsiedzącą i widziała cały Świat.
Dzsiaj na pasach uśmiechała się do pewnego dziadziusia , który ją zaczepiał:-D

19.04 mam urodziny i z tej okazji teściowa w Sobotę zabiera mnie na zakupy i kupuje mi jakiś ładny płaszczyk:-) A ja jeszcze dokupuję spodnie, bluzeczki i jadę ufarbować włoski.

Dołączam się do mam lubiących aktywność:tak:

Buziaki :-)

reklama
witam:-D mamuśki:-D słonecznie:-D
PRIMA APRILIS:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: DZIEWCZYNY:-D
pogoda super, aż żyć się chce, wczoraj nie było czasu na BB:sorry:, bo cały dzień spacerowałyśmy, dziś kontynuujemy:rofl2::rofl2::rofl2:.
Trzeba okna umyć, ale nie chce mi się :no::no::no:
Dołączam się do mamusiek, które lubią życie aktywne, bo tylko wtedy czuje się dobrze i czuje ze żyje:tak::tak::tak:
MILEGO SLONECZNEGO DZIONKA

Do góry