reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

chłopaki mają jutro wolne, bo szóste klasy piszą test
Tomek tez do szkółki jutro nie idzie ale sie wybieramy na zaległe badania z nim, a po południu zebranie w szkole :baffled::baffled: na te okolicznosc Mariusz sobie nawet wział wolny dzien w pracy, wiec normalnie strach sie bać :no2:

Agaciu a jakbys zamiast czapeczki załozyła bluze z kapturkiem na głowe,
tak zeby miał jak najluźniej

No z tym domkiem to tak ze ja tez mieszkałam w domu 18 lat a potem musiałam sie przeprowadzic do 19 m garsoniery klaustrofobia niesamowita mnie wtedy dopadła, jak Tomek sie urodził i siedziałam duzo w domu to normalnie sprawdzałam co chwila czy sie drzwi np nie zacieły jakby trzeba wyjsc, i takie musli głupie co bym zrobiła jakby sie paliło a to 3 pietro było, potem sie jakos przyzwyczaiłam, a teraz juz na parterze mieszkam

reklama
ja dostałam tylko jedną z Babilonu, a poza tym dzwoniła do mnie babeczka ze świata książki czy nie przestąpię do klubu i moje dane dostała właśnie z jakiejś firmy dziecięcej od której ja dostałam paczkę w szpitalu.Dałam się namówić i zamówiła 2 książki o rozwoju dziecka a 3 gratis z bajkami.

Witam!!!
Ja też dostałam paczuszkę z pordnikiem żywienia małego dziecka słoiczkiem musem i herbatką dla dzidzi... Ale też musiałam się dłuuugo naczekać :confused2:. Trzeba było wypełnić w szpitalu ankiety jeśli wypełniałyście to już niedługo powinnyście otrzymać....
My po chrzcinach małej Było suuuper!! Robiliśmy w knajpce jedzonko wyśmienite a poza tym cała kasa się zwróciła :happy: No i jeszcze upominki....:happy:
Miłego dnia!!!

Coś tam wypełniałam... ale myślałam, że to po to, żeby dostać tą niebieską paczkę Skarb malucha z Pampersa, czy jakoś tak.

Ewelw, super że wszystko się udało :-)

hej mamcie
U nas dzisiaj śkliczne słonko i mam nadzieje ze tak zostanie.
Mała gada sobie w łóżeczku, chłopaki wysłani do sklepu po pieczywo, zaraz jemy śniadanko i spadamy do miasta.
sąsiad zza płotu ma nowego psa i w nocy myslałm ze szlag mnie trafi, bo cała noc szczekał:wściekła/y:
Ewelw, super ze chrzciny udane.
Ja wypelniałam w szpitalu 3 ankiety i dostałam 3 paczki,a le teraz żadnyc słoiczków nie dostaję.

Miłego i słonecznego dnia

reklama
Dzieńdoberek :-)
Wiosny ciąg dalszy :tak::-D:-D jupiiii :-D:-D:-D

Ja też wypełniłam w szpitalu jakieś ankiety, i od razu dali mi już 2 pudełeczka, a teraz mi do domku przysyłają to paczuszkę, to gazetkę :tak::-D

My dziś znów zaliczymy mega długi spacerek, tym razem z prababcią Alanka :tak:, tylko mamusia musi się jeszcze doprowadzić do ładu zanim wyjrzy do ludzi, a tymczasem popijam kawusię, piszę z Wami a mały szkrab bawi się na macie :-)

Do pózniej :-)

Do góry