reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cześć mamy :-)

My dzisiaj pół dnia spędziliśmy na spacerku taka śliczna pogoda była.
Oli tylko w spacerówce chce jeździć i czasami musze ją na 3 poziom zapiąć aby miała pozycję półsiedzącą i widziała cały Świat.
Dzsiaj na pasach uśmiechała się do pewnego dziadziusia , który ją zaczepiał:-D

19.04 mam urodziny i z tej okazji teściowa w Sobotę zabiera mnie na zakupy i kupuje mi jakiś ładny płaszczyk:-) A ja jeszcze dokupuję spodnie, bluzeczki i jadę ufarbować włoski.

Dołączam się do mam lubiących aktywność:tak:

Buziaki :-)
my tez w spacerówce jeździmy, rewelacja:-)
Fajną masz teściowa

reklama
Hej mamuśki
U nas dzisiaj znó fajna pogoda, wiecx pewnie wiekszosc dnia spedzimy na dworku.
Wczoraj zakonczyłam mycie okien, tak sie wziełam za robote, ze zapomniałam że chłopaków na tance trzeba zawieźc, przypomnieli mi w ostatniej chwili i prawie sie spóźniliśmy:sorry:, później wrócił mąż z trasy, ale niestety dzisija o 7 rano znów pojechał:-( i wróci za tydzień:-(.
Rok temu dowiedziałąm skie ze jestem w ciąży, ach jaki to był wspaniały czas, lubie być w ciąży:tak:

Tygrysku gratuluję pierwszych pierożków, ja zawsze babcie ztrudniam, a sama robię tylko farsz;-)

Justynka, trzymam kciuki, zebys przeżyłą jakos te dni z Lenka w pracy i sie nie wykończyła.

Darina, powodzenia w poszukiwaniu mieszkania. tak to juz jest że niektórzy są niodpowiedzialni, ani za dziecko ani za swoje życie, moze brat kiedys zmądrzeje, chociaż chyba ciezko mu bedzie, skoro rodzice go wyreczają to po co sie wysilać:crazy:.

Marzycielko, ale masz fajną teściową.
ja to na swoją jestem wściekła, dzień w dzień zajmuje sie swoja drugą wnuczką, podczas gdy jej córeczka siedzi sobie przed kompem albo w oknie, nie pracuje nie ma wiecej dzieci, nawet obiadów nie gotuje bo mieszkają razem i teściowa gotuje, a nas sie nawet nie zapyta czy moze wziać Małaą na spacer zebym ja cos mogłą zrobić, tym bardziej ze widzi ze jestem ciagle sama z trójką i duzym domkiem na głowie, ale co tam jestem silna i dam sobie radę, nie potrebuję łaski:angry:

Witam slonecznie i wiosennie:tak:
Kurcze widze ze mamuski juz na spacerowki sie przezucaja:) to my chyba tez w wekend wyjedziemy swoja na miasto:-D:-D kurde teraz sobie uswiadomilam ze musze dokupic do wozka parasolke na sloneczko gdyz dziecia sloneczko razi a budka nie oslania niestety calkowicie:-( a i folie przeciwdeszczowa ech co miesiac to jakis nowy wydatek zawsze sie znajdzie:baffled::baffled:

A w tych spacerowkach przykrywacie kocykiem czy tylko wkladacie w spiworek taki specjalny od spacerowki????

Hej Kobitki u nas tez sie wreszcie pieknie zrobiło :-)
wiec zaraz po butli zmywamy sie na spacerek

Blizniaki faktycznie wszystko na twojej głowie podziwiam szczególnie, ze urwisków 2-ch ;-) ja mam jednego i czasem rece opadaja a Mariusz mimo ze w pracy to jednak na miejscu wiec czasem sie urwie odbierze z treningu czy cos w tym stylu, szkoda ze na tesciówke liczyc nie mozesz ale tak to bywa czasem, u mnie w sumie na odwrot czyli na moja rodzinke nie licze kompletnie ale jakby pomoc była bardzo potrzebna to sie tesciu zawsze oferuje, na szczescie daje rade, choc sprawiedliwie przyznac musze ze przy Tomku pomagali odbierali ze szkoły, przedszkola wiec nie nazekam tylko maluszka takiego jak Patusia to sie boja troche.:eek:
Marzycielko no a twoja tesciowa to kapitalna babka widze, pozazdroscic:-):tak:

a Ty Darinko staraj sie nie zamartwiac tym wszystkim brat sie uporac musi a dla Was najlepsze wyjscie to chyba faktycznie samodzielne mieszkanie bo swiety spokój zyskacie, wiec trzymam kciuki zebyscie znalezli cos fajnego i nie drogo :tak:

Stram sie nie narzekać, choc czasem tak mnie to wkurza ze muszę sie wyżalić. Jak ma taka chęć to niech im pomaga, tylko to juz nie ejst pomoc a wrecz wyreczanie we wszystkim i czasem jak ja spotkam na spacerze bo mieszka dwie ulice dalej, to próbuje jej powiedzieć że musze na zakupy czy cos innego załatwic, to ona udaje głupka i tylko przytakuje, śmiać sie chce,a le to śmiech przez łzy.
Ponarzekałam sobie i już mi lepiej, wiec trzeba spadac na jakies śniadanko póki młoda zasnęła.
jakos dziwnie sie u nas zrobiło, jeszcze pół godziny temu było śliczne słonko, a teraz taka mgła naszła i chmury:crazy:,

Witam slonecznie i wiosennie:tak:
Kurcze widze ze mamuski juz na spacerowki sie przezucaja:) to my chyba tez w wekend wyjedziemy swoja na miasto:-D:-D kurde teraz sobie uswiadomilam ze musze dokupic do wozka parasolke na sloneczko gdyz dziecia sloneczko razi a budka nie oslania niestety calkowicie:-( a i folie przeciwdeszczowa ech co miesiac to jakis nowy wydatek zawsze sie znajdzie:baffled::baffled:

A w tych spacerowkach przykrywacie kocykiem czy tylko wkladacie w spiworek taki specjalny od spacerowki????
ja wkładam tylko w śpiworek

Witajcie w ten pięknym, słoneczny dzień:tak: Normalnie aż żyć się chce:-)

darina
nie przejmuje sie bratem, bo szkoda Twoich nerwow. Wiem, że jest to strasznie wkurzające, tym bardziej że rodzice pewnie nie zdają sobie sprawy jaką wyrządzają krzywdę własnemu dziecku. Ty masz swoje życie, swoje malenstwo i nie ma jak to byc na swoim, wiec zycze Ci powodzenia w szukaniu mieszkania:tak:

Blizniaki nie zazdroszcze Ci tesciowej:no: Ale jestes bardzo zaradna dziewczyna i tak narpawde co nas nie zabije to nas wzmocni:tak:

Kurcze od jakiegos tygodnia wypadaja mi wlosy. Strasznie. Normalnie garsciami. Zaczynam sie martwic, bo jak tak dalej bedzie to niedlugo wylysieje. Na szczescie mam ich bardzo duzo, wiec moze to troche potrwa. Nigdy az tak wlosy mi nie wypadaly:-(

Witajcie w ten pięknym, słoneczny dzień:tak: Normalnie aż żyć się chce:-)

darina
nie przejmuje sie bratem, bo szkoda Twoich nerwow. Wiem, że jest to strasznie wkurzające, tym bardziej że rodzice pewnie nie zdają sobie sprawy jaką wyrządzają krzywdę własnemu dziecku. Ty masz swoje życie, swoje malenstwo i nie ma jak to byc na swoim, wiec zycze Ci powodzenia w szukaniu mieszkania:tak:

Blizniaki nie zazdroszcze Ci tesciowej:no: Ale jestes bardzo zaradna dziewczyna i tak narpawde co nas nie zabije to nas wzmocni:tak:

Kurcze od jakiegos tygodnia wypadaja mi wlosy. Strasznie. Normalnie garsciami. Zaczynam sie martwic, bo jak tak dalej bedzie to niedlugo wylysieje. Na szczescie mam ich bardzo duzo, wiec moze to troche potrwa. Nigdy az tak wlosy mi nie wypadaly:-(
niestety po ciąży tak jest ze wypadają włosy:-(

reklama
Do góry