reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Filip jest spioszkiem ma to po mamusi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zasypia ok 21 i wtsaje dopiero ok 6 czy 7, ale od wczoraj wstaje o 9:zawstydzona/y::eek: a wdzien jak wstanie o 7 to juz ok 10 jest spiacy i tak sobie kimnie na jakies 1,5 godzinki , potem ma kolejna drzemke 1,5 godzinna ok 14 , i ok 18 na 30 minut tez sie musi zdrzemnac:eek:

moj od kilku dni ma tak samo :szok::szok::szok: a dzis to spal do 11.30

reklama
ech kocham wiosne:-D:-D
Bylismy na spacerku jest takkkkkkkkkkk pieknieeeeeeeeeee i jakos tak mnie dzisiaj ta pogoda ozywila ze ulepilam sama od podstaw pierwszy raz ruskie pierogi:-p:-pjestem taka dumna z siebie:-D jak zaczelam lepic to nalepilam tyle ze bedziemy to przez dwa dni chyba jesc:szok::szok: Filipek mi dzielnie pomagala lezac w lezaczku ale w polowie lepienia tak go to zmeczylo ze usnal:-D:-D:-D:-D

Aniu bardzo apetyczne te kompleciki:tak: Pewnie będzie się działo jak mąż przyjedzie:-D

I ja dołączam się do tych, którzy lubią jak coś się dzieje. Jakoś wtedy czuję, że żyję i mam na wszystko ochotę. A zbyt długie bezczynne siedzenie w domu powoduje, że nic mi się nie chce i łapię doła:-(

Tygrysku gratuluję udanych pierogów:tak: Ja jeszcze jakoś nigdy nie próbowałam sama ich zrobić, ale może kiedyś się skuszę;-)

ulepilam sama od podstaw pierwszy raz ruskie pierogi:-p:-pjestem taka dumna z siebie:-D jak zaczelam lepic to nalepilam tyle ze bedziemy to przez dwa dni chyba jesc
Tygrysku no szacuneczek ci sie nalezy:tak: ja sie pare razy w zyciu porwalam na lepienie w domu, ale co z tego jak nic nie wyszło ciasto sie zrobiło przezroczyste wszystko sie rozpadło podczas gotowania :crazy: A ja z tych co pierogi i uszka kochaja najbardziej na swiecie moja Babcia takie cudowne uszka na Wigilie robiła ze zjadałam uszka z barszczem a nie barszczz uszkami a wczesniej ile wykradłam !:zawstydzona/y::-p:rofl2:

Czesc dziewczyny

Piękna pogoda u nas i juz podobna coraz piękniejsza będzie :happy:.

Mały dzisiaj na spacerku dwie godziny był i cały czas spał, w domu nie chciał się obudzić , ale głód zwyciężył. :-p

Okna dzisiaj pomyłam, na jutro mi zostały jeszcze trzy.

A w sobote jedziemy na roczek, już się nie mogę doczekać. Wreszcie doprowadze się do porządku i wyjdę do ludzi :baffled:.

Tygrysku - chylę czoła, pierogi to dla mnie misterna tajemnica :-D

Czuję, że jutro będzie piękna pogoda. :-)

hej dziewczyny !!!!

nic nie wiem co u Was ! nie mam czasu na nic ! cały czas dzieci- kuchnia- dzieci- spacer- dom i tak w kółko ! a od jutra mój mężowy jedzie na targi i ja musze w pracy walczyć z Lenką ! dobrze chociaż że Liwia jutro do przedszkola po przerwie w końcu bo w ogóle sobie nie wyobrażam !!!

całuje Was mocno !!!!

Witam mamuśki!!!
U mnie ostatnio jakaś masakra nie radzę sobie z niczym, nie wyrabiam się ze sprzątaniem itd,itp.:no:
Psychicznie wysiadam jak już kiedyś pisałam mój brat rozstał się ze swoją dziewczyną i zabrał jej dziecko no i teraz mały jest u moich rodziców bo mój modry brat nie ma pracy ani mieszkania, mój ojciec załatwił mu pokój u ciotki ale mój brat nic sobie z tego nie robi że mieszka u kogoś i nie ma pracy bo przecież ma rodziców którzy pomogą biednemu synusiowi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem tak wku....
No więc jestem teraz na etapie poszukiwania mieszkania bo już normalnie nie mogę wyrobić w tym domu wariatów (czytaj mieszkam z rodzicami). A i dodam że mój bratanek jest wychowany jak najbardziej rozpuszczony i rozmemłany jedynak i nie chcę tu obrazić żadnego jedynaka ale mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi, niektórzy ludzie uważają że jak moją jedno dziecko to mu wszystko wolno i wychowują małego terrorystę.
Kurczaki troszeczkę mi ulżyło jak się wygadałam:-)

Cześć mamy :-)

My dzisiaj pół dnia spędziliśmy na spacerku taka śliczna pogoda była.
Oli tylko w spacerówce chce jeździć i czasami musze ją na 3 poziom zapiąć aby miała pozycję półsiedzącą i widziała cały Świat.
Dzsiaj na pasach uśmiechała się do pewnego dziadziusia , który ją zaczepiał:-D

19.04 mam urodziny i z tej okazji teściowa w Sobotę zabiera mnie na zakupy i kupuje mi jakiś ładny płaszczyk:-) A ja jeszcze dokupuję spodnie, bluzeczki i jadę ufarbować włoski.

Dołączam się do mam lubiących aktywność:tak:

Buziaki :-)

reklama
witam:-D mamuśki:-D słonecznie:-D
PRIMA APRILIS:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: DZIEWCZYNY:-D
pogoda super, aż żyć się chce, wczoraj nie było czasu na BB:sorry:, bo cały dzień spacerowałyśmy, dziś kontynuujemy:rofl2::rofl2::rofl2:.
Trzeba okna umyć, ale nie chce mi się :no::no::no:
Dołączam się do mamusiek, które lubią życie aktywne, bo tylko wtedy czuje się dobrze i czuje ze żyje:tak::tak::tak:
MILEGO SLONECZNEGO DZIONKA

Do góry