reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie Mamusie:-)
U nas też niestety słoneczka brak, ale troszkę się przejaśnia, więc może coś się zmieni w ciągu dnia:tak:
Moje dziecko w niedzielę poszło spać o 00.30:szok: Chyba ten przesunięty czas tak rozregulował mu spanie i trochę bałam się, że teraz tak będzie cały czas. Ale wczoraj poszedł spać przed 22, o 5.30 dostał jedzonko i pospaliśmy do 8.15. Także nie jest źle:tak:

reklama
Tygrysku ale Ci zazdroszczę tego spania. U mnie niby nie jest źle, ale nie pamiętam, żeby moje dziecko kiedykolwiek spało do 9. Ile Twój Filipek przesypia godzin w ciągu doby? W dzień też tak ładnie i dużo śpi?

Pytia, nie martw się tym leżeniem Hani na brzusiu, napewno jeszcze go polubi, i jestem pewna, że to nie będzie miało wpływu na jej brak raczkowania :tak:.

A muszę Cię :angry:, byłaś wczoraj w Rossmanie i nie wstąpiłaś z Hanią do koleżanki Edyty i kolegi Hani - Alana :eek: :-D:-D

My też jeszcze czekamy z podaniem pierwszych stałych posiłków, jakoś nam nie śpieszno :-p

Miłego dnia życzę Wam Wszystkim :tak::tak:

Dzień dobry:-)

U nas dzisiaj piękna pogoda,słonko świeci,a my siedzimy w domu...Bo mnie coś wzięło:-( Cała noc strasznie się pociłam,mam katar,kaszel i boli mnie głowa:-( Muszę się wykurować żeby nie zarazić Fabianka...

A wczoraj zrobiłam małe zakupki:tak:
WYPRZEDAŻ *KOMPLET NATHALIE *S/M* WYSYŁKA GRATIS (584866074) - Aukcje internetowe Allegro
*PIĘKNY KOMPLET VANESSA *M* WYSYŁKA GRATIS* (584866359) - Aukcje internetowe Allegro

Ania zakupy piekne:tak: czyzby cos szykowało się:-D:-D:-D:-D

Zdrówka życzymy!!!!

Witam kochaniutkie
U nas śliczna pogoda, słonko świecie i chce sie żyć, przesyłam wszytskim promyczki.
Malutka zasnęła na macie, a ja porobuiła trochę zjadłam śniadanko zrobiłąm kawke i czekam aż wstanie, chyba porwę ją na spacerek, a robotka niech czeka na lepsze czasy:-D, szkoda tej pogody marnowac na sprzątanie, co mogłam to zrobiłam, a wiecej juz mi sie nie chce:zawstydzona/y:.

Anoli udanej pobytu w ojczyźnie i mam nazdieje ze znajdziesz chociaż chwilke zeby czasem zajrzeć.
Wczoraj dostałam maila od kolegi, który tez jest na Wyspach, no i nieciekawie, nie ma pracy już od grudnia i chyba bedzie musiał wracac, a tu niesttey tez nic dobrego sie nie zapowiada, szkoda mi go barzdo, bo jest naprawde spokojny i bardzo pracowity, wyjechał kilka lat temu i jakoś mu sie wiodło, niestety teraz zlikwidowali firme w której pracował i nic nie moze znaleźć.:no:

Tygrysku, ale masz fajnie z tym zoo, pozdrów swoich przyjaciół - tygryski. My ostatnio byliśmy w mini zoo w niemczech w sierpniu, trzeba chyba wyrobic Młodej paszport i wybrać sie ponownie.

Aniu, oj bedzie sie działo, uwazajcie tytlko coby fabianek za szybko siostry sie nie doczekał

Ostatnia edycja:
Tygrysku ale Ci zazdroszczę tego spania. U mnie niby nie jest źle, ale nie pamiętam, żeby moje dziecko kiedykolwiek spało do 9. Ile Twój Filipek przesypia godzin w ciągu doby? W dzień też tak ładnie i dużo śpi?

Filip jest spioszkiem ma to po mamusi:zawstydzona/y::zawstydzona/y: zasypia ok 21 i wtsaje dopiero ok 6 czy 7, ale od wczoraj wstaje o 9:zawstydzona/y::eek: a wdzien jak wstanie o 7 to juz ok 10 jest spiacy i tak sobie kimnie na jakies 1,5 godzinki , potem ma kolejna drzemke 1,5 godzinna ok 14 , i ok 18 na 30 minut tez sie musi zdrzemnac:eek:

Za 10 dni mąż wraca także trzeba się szykować:-p Siostry na razie nie będzie,bo od dzisiaj biorę pigułki:-p

Bliźniaki też miałam zostawić porządki i iść na dwór,bo jest naprawdę piękna pogoda,ale nie chce się doprawić:-( Więc skoro już siedzę w domu to posprzątam...

Witam dziewczyny

Hania zasnęła na tarasie, a ja mam chwilkę na kawcię. Zaliczyłam już dzisiaj dopołudniowe ploteczki z przyjaciółką, a popołudniu jedziemy całą rodzinką na urodziny siostrzeńca mojego męża. Jak ja lubię, jak się coś dzieje i nie muszę cały dzień w domu siedzieć!
:-):-D

Aniu - aj się będzie działo.... :-);-)Mężowy będzie miał fajną niespodziankę :tak:

reklama
Pytia dokładnie tak samo jak ja, jak nic sie niedzieje i siedze cały dzien w domu to nie mam nawet siły wstac i sobie kawy zrobic taka jestem tym dobita i zgnuśniała a jak musze pojsc, pozalatwiac, cos sie dzieje, to wtedy czuje ze zyje i wszystko mi sie chce i robie wszystko 100 razy szybciej i lepiej

Aniu no zakupki tylko pozazdroscic :rolleyes: bedzie działo, oj bedzie

Wyturlałam sie na spacerek ale głowa mnie rozbolała chyba jeszcze nie do konca to choróbsko pogoniłam:-(

Do góry