reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ja ostatnio prawie nic nie oglądam, czasem cos tam piąte przez dziesiąte, wolę bb.
Niby z okanmi zaszalałam, ale zostało mi jeszcze 8 do umycia, na szczęśvcie 2 malutkie. Jak któraś nie ma co robić to zapraszam do pomocy:-D:-):-D.
Zachciało mi się sałatki gyros i zaraz chyba zrobię i jak tu schudnąć

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas też leje od rana. Wyskoczyłam tylko z Hanią do Rossmanna, bo się nam już wszystko pokończyło. Kupiłam pierwsze słoiczki (jabłuszko, marchewka, soczek),ale i tak postanowiłam jeszcze dwa tygodnie się wstrzymać z ich podaniem.
A i mieliśmy też wizytę u rehabilitantki, ale o tym na opiece ;-)

a ja ostatnio prawie nic nie oglądam, czasem cos tam piąte przez dziesiąte, wolę bb.
Niby z okanmi zaszalałam, ale zostało mi jeszcze 8 do umycia, na szczęśvcie 2 malutkie. Jak któraś nie ma co robić to zapraszam do pomocy:-D:-):-D.
Zachciało mi się sałatki gyros i zaraz chyba zrobię i jak tu schudnąć
ojeju Blizniaku ty ale mi ochoty na salatke gyros narobilas :baffled::baffled::baffled: jeszcze troche posiedze w domu w taka pogode i zaczne chyba sie poszerzac :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja z tym jedzonkiem to też tak od kiedy siedzę w domku, nawet w ciązy tyle nie jadłam i nie miałąm tylu zachcianek, bo nie miałam na to czasu pół dnia w pracy, a teraz nadrabiam:zawstydzona/y:

Pytia współczuje pogody, u nas całkiem fajnie

Wpadam sie powitac i pozegnac jutro lecimy do domku:tak:, ale bede w miare mozliwosci zagladac do was:tak:

Najleprze zyczonka dla Madzi naszej liderki w konkursie:tak::-):tak:

trzymajcie sie laseczki, buziaki:-)

Hello :rofl2:
Znów dłuzej spałysmy chyba jakis przełom jednak, po zmianie czasu nastapił, bo juz 2 dzien pobudka dopiero o 6.30 :eek:
Anoli udanego lotu :tak:

Witajcie kochane :-) u nas noce raz lepsze raz gorsze ale do przodu :-D najgorzej izie usypianie..bo zasypiam pierwsza ja z cyckiem na wierzchu :confused2: dzis noc ok,jedno karmienie o 3,później o 5,po6 a teraz dosypia..aż dziwne bo zawsze 6 a Maksio oczka jak 5zł hihi w środe kontrola bioderek,mam nadzieje że wszystko ok i na basenik znowu lecimy :-D aaa no i cóż mimo karmienia piersi..moja wolność się skończyła...ehhh stanowczo za szybko...a leci jakby chciało a nie moglo :wściekła/y:

Dzień doberek. U nas dzisiaj śliczny dzionek i od razu banan od ucha do ucha:-)
Wczoraj próbowałam nauczyc Martynę jezdzic na rowerze ale chyba nie mam zdolności pedagogicznych bo moje dziecko ni w ząb nie załapało o co chodzi z tym pedałowaniem:eek:
Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje że o siódmej to ja już śpiąca jestem:baffled:Wczoraj usnęłam na wieczorynce-wcześniej niż moje starsze dziecko:sorry:Normalnie podejrzewałabym ciążę ale teraz to raczej nie możliwe

reklama
Tygrysku dmuchnęłam troszkę słoneczka w Twoją stronę :-D

Bliźniaki zrobie zdjęcie, zrobię :tak::-D

Agacia chyba pomoglo gdyz dzisiaj przepiekne blekitne niebo, sloneczko na dworze!!! prawdziwa wiosna!!:-D:-D:-D:-D:-D

Wpadam sie powitac i pozegnac jutro lecimy do domku:tak:, ale bede w miare mozliwosci zagladac do was:tak:

Najleprze zyczonka dla Madzi naszej liderki w konkursie:tak::-):tak:

trzymajcie sie laseczki, buziaki:-)

Anali udanego lotu i wspanialych chwil spedzonych w Polandii;-);-)

Hello :rofl2:
Znów dłuzej spałysmy chyba jakis przełom jednak, po zmianie czasu nastapił, bo juz 2 dzien pobudka dopiero o 6.30 :eek:
Anoli udanego lotu :tak:

Looooo to super:tak::tak:

A ja juz na nozkach pospalam do 9 ale juz nie moglam wylezec i wstalam a moje dziecie jeszcze sobie spanka:tak:
Maz zaproponowal nam w wekend wyprawe do zoo i juz sie nie moge doczekac oczywiscie Fifi malo co pewnie zobaczy ale ja juz sie ciesze na spotkanie z tygrysami i zyrafami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::eek:

Do góry