reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

a ja ostatnio prawie nic nie oglądam, czasem cos tam piąte przez dziesiąte, wolę bb.
Niby z okanmi zaszalałam, ale zostało mi jeszcze 8 do umycia, na szczęśvcie 2 malutkie. Jak któraś nie ma co robić to zapraszam do pomocy:-D:-):-D.
Zachciało mi się sałatki gyros i zaraz chyba zrobię i jak tu schudnąć

reklama
Cześć dziewczyny!
U nas też leje od rana. Wyskoczyłam tylko z Hanią do Rossmanna, bo się nam już wszystko pokończyło. Kupiłam pierwsze słoiczki (jabłuszko, marchewka, soczek),ale i tak postanowiłam jeszcze dwa tygodnie się wstrzymać z ich podaniem.
A i mieliśmy też wizytę u rehabilitantki, ale o tym na opiece ;-)

a ja ostatnio prawie nic nie oglądam, czasem cos tam piąte przez dziesiąte, wolę bb.
Niby z okanmi zaszalałam, ale zostało mi jeszcze 8 do umycia, na szczęśvcie 2 malutkie. Jak któraś nie ma co robić to zapraszam do pomocy:-D:-):-D.
Zachciało mi się sałatki gyros i zaraz chyba zrobię i jak tu schudnąć
ojeju Blizniaku ty ale mi ochoty na salatke gyros narobilas :baffled::baffled::baffled: jeszcze troche posiedze w domu w taka pogode i zaczne chyba sie poszerzac :baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja z tym jedzonkiem to też tak od kiedy siedzę w domku, nawet w ciązy tyle nie jadłam i nie miałąm tylu zachcianek, bo nie miałam na to czasu pół dnia w pracy, a teraz nadrabiam:zawstydzona/y:

Pytia współczuje pogody, u nas całkiem fajnie

Wpadam sie powitac i pozegnac jutro lecimy do domku:tak:, ale bede w miare mozliwosci zagladac do was:tak:

Najleprze zyczonka dla Madzi naszej liderki w konkursie:tak::-):tak:

trzymajcie sie laseczki, buziaki:-)

Hello :rofl2:
Znów dłuzej spałysmy chyba jakis przełom jednak, po zmianie czasu nastapił, bo juz 2 dzien pobudka dopiero o 6.30 :eek:
Anoli udanego lotu :tak:

Witajcie kochane :-) u nas noce raz lepsze raz gorsze ale do przodu :-D najgorzej izie usypianie..bo zasypiam pierwsza ja z cyckiem na wierzchu :confused2: dzis noc ok,jedno karmienie o 3,później o 5,po6 a teraz dosypia..aż dziwne bo zawsze 6 a Maksio oczka jak 5zł hihi w środe kontrola bioderek,mam nadzieje że wszystko ok i na basenik znowu lecimy :-D aaa no i cóż mimo karmienia piersi..moja wolność się skończyła...ehhh stanowczo za szybko...a leci jakby chciało a nie moglo :wściekła/y:

Dzień doberek. U nas dzisiaj śliczny dzionek i od razu banan od ucha do ucha:-)
Wczoraj próbowałam nauczyc Martynę jezdzic na rowerze ale chyba nie mam zdolności pedagogicznych bo moje dziecko ni w ząb nie załapało o co chodzi z tym pedałowaniem:eek:
Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje że o siódmej to ja już śpiąca jestem:baffled:Wczoraj usnęłam na wieczorynce-wcześniej niż moje starsze dziecko:sorry:Normalnie podejrzewałabym ciążę ale teraz to raczej nie możliwe

reklama
Tygrysku dmuchnęłam troszkę słoneczka w Twoją stronę :-D

Bliźniaki zrobie zdjęcie, zrobię :tak::-D

Agacia chyba pomoglo gdyz dzisiaj przepiekne blekitne niebo, sloneczko na dworze!!! prawdziwa wiosna!!:-D:-D:-D:-D:-D

Wpadam sie powitac i pozegnac jutro lecimy do domku:tak:, ale bede w miare mozliwosci zagladac do was:tak:

Najleprze zyczonka dla Madzi naszej liderki w konkursie:tak::-):tak:

trzymajcie sie laseczki, buziaki:-)

Anali udanego lotu i wspanialych chwil spedzonych w Polandii;-);-)

Hello :rofl2:
Znów dłuzej spałysmy chyba jakis przełom jednak, po zmianie czasu nastapił, bo juz 2 dzien pobudka dopiero o 6.30 :eek:
Anoli udanego lotu :tak:

Looooo to super:tak::tak:

A ja juz na nozkach pospalam do 9 ale juz nie moglam wylezec i wstalam a moje dziecie jeszcze sobie spanka:tak:
Maz zaproponowal nam w wekend wyprawe do zoo i juz sie nie moge doczekac oczywiscie Fifi malo co pewnie zobaczy ale ja juz sie ciesze na spotkanie z tygrysami i zyrafami:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry::sorry::sorry::eek:

Do góry