BlackWizard
Fanka BB :)
Tygrysku wszystkiego naj! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki
Wczoraj stal sie cud Byla u nas kuzynka, ktora ma 3 synkow , najstarszy 20lat coprawda ale jednak kuzynka dziala cuda... Wsadzila Ksawerka do lozeczka i lezal w nic ponad 30 minut!! normalnie szok, wczesniej po 3 minutach juz bylo takie darcie ze trzeba bylo wyciagac
Mój mąż prosi zebyscie poklikaly na tego linka bo im wiecej osob kliknie tym bedzie mial wieksze konto na rapid share z góry dziekuje za pomoc
Darmowe Konta Premium na RapidShare.com
Dzień dobry:-):-):-)
tygrysku, zdrówka, szczęścia, samych radosnych chwil z Fifkiem i uśmiechu na twarzy każdego dnia :-):-):-) Buziaki urodzinowe ode mnie i od Oleczka. A tak w ogóle, to musimy umówić się na jakiś spacerek w tej Łodzi :-)
Cała Mamusia...
Kliknięte :-)
A u nas wczoraj byli goście-6 dorosłych i 6 dzieciaków :-) Było bardzo fajnie, tylko po wyjściu gości mieszkanie wyglądało, jakby przeleciało jakieś tornado :-) Chipsy to znalazłam nawet w pościeli :-) Oczywiście mój Oleczek był grzeczny jak aniołek (te dzieciaki to chyba wyczuwają gości jakimś szóstym zmysłem....), tylko mu się doba troszkę poprzestawiała-wykąpaliśmy go dopiero o 22 (tak normalnie o 18) i nie chciał zasnąć aż do 1 w nocy. Teraz też słodko śpi i budzi się tylko na cycusia :-)
cała mamusia
WSZYSTKIEGO NAJ...Ano ma sie ten kolejny rok do przodu:---( ech latka leca
Bardzo dobrze!!!
Agatkas stosuj metode ściągania polecaną przez położne...piersi na zmianę najpierw po 7 minut, póżniej po 5 a następnie po 3 minuty!!!!
TYGRYSKU STO LAT!!!!!!!!!!
Czyli jak to jest Madzienka ??Najpierw z jednej piersi ściągać 7 minut, a potem z drugiej 7 min. ?? i po jakiej przerwie ściągać po 5 min. i po 3 minuty ?? i czy to może mi zwiększyć ilość pokarmu? bo martwie się, że mam mało :-(