reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
witajcie mamuśki :tak:
Poza tymi miłymi chwilami, są też mniej miłe, mój rozwydrzeniec, jak nie ejst na rękach to wyje, ja już nie wyrabiam i juz sie boje co bedzie jak chłopcy wrócą, przecież nie mogę cały dzień siedziec i trzymac ja na rekch, a jej pasuje tylko spacerek, jazda samochodem, no i rączki.
moja królewna ostatnio też ciągle na rączkach, a jak ja kładę do w płacz... zastanawiam się nad kupnem chusty do noszenia tylko nie wiem czy nie jest juz za późno...

Mam pytanie do mam po cesarce. Nie wiem jak to wyglada w polsce bo mialam cesarke tutaj, ale mam jedno pytanie. Czy wy tez macie nieczula skore koło blizny???? Moja blizna zagoila sie super od poczatku nie bylo problemow. Jest bardzo cieka, jakby ktos dlugopisem mi zrobil kreske, ale w jednym miejscu nad blizna mam martwą skore jakby ciagle znieczuloną. Myslicie z eto normalne czy cos spieprzyli? W sumie to w niczym mi nie przeszkadza tylko takie dziwne uczucie a wlasciwie jego brak:sorry2:
też tak mam, i to normalne :tak:

no i koniec pisania, królewna ma nerwa
miłego dnia:-)

A w ogóle to dzień dobry :-)

Bartek postanowił, że w ciągu dnia nie będzie leżał w łóżeczku. Toleruje tylko rączki - jak go wezmę, to od razu ma odlot, oczka zamyka i nie ma dziecka. Ale wystarczy że go odłożę to koniec spania i krzyk :dry:
Za 2 tygodnie mamy dostać ten leżaczek i już nie mogę się doczekać, bo przecież nie mogę siedzieć sobie cały dzień i tylko trzymać szanownego pana.

Dziewczyny sorry ze nie mam czasu popisac ale z czytaniem staram sie byc na bierzaco. Jak wroci maz obiecuje poprawe:tak:

Mam pytanie do mam po cesarce. Nie wiem jak to wyglada w polsce bo mialam cesarke tutaj, ale mam jedno pytanie. Czy wy tez macie nieczula skore koło blizny???? Moja blizna zagoila sie super od poczatku nie bylo problemow. Jest bardzo cieka, jakby ktos dlugopisem mi zrobil kreske, ale w jednym miejscu nad blizna mam martwą skore jakby ciagle znieczuloną. Myslicie z eto normalne czy cos spieprzyli? W sumie to w niczym mi nie przeszkadza tylko takie dziwne uczucie a wlasciwie jego brak:sorry2:

To normalne i niestety takie znieczulenie moze sie utrzymywac kilka lat:-:)-( polozna ktora miala cesarke wieki temu mowila ze ona do tej pory ma taki znieczulony punkt obok ciecia:-:)-(

witajcie mamusie..ja jak zwykle znowu daleko z tyłu..od jakiś 4-5dni mały strasznie spina sie na kupke..dziś w nocy co mu zaglądałam w pieluche to czysta :-(a on tak strasznie sie spina...poza tym od 2 dni mega kolka..wczoraj młody aż zajechał suszarke-bo tylko to mu pomaga...
pozdrawiam was ciepltuko :-D

oj u nas tez wczoraj suszarka poszla w ruch:-D maluszek meczyl sie z dwie godzinki prezyl byla taki siacy a nie mogl biedaczek usnac:-( a jak tylko zadzialalam z suszarka usnal raz dwa i spal z 6godzin;-) maz sie smieje ze przez ta suszarke to zbankrutujemmy placac rchunki za prad:-D:-D:-D

Dzieńdoberek,

Tygrysku czy ty nie masz przypadkiem dzisiaj urodzinek? Przyznaj się :-D

Agatkas współczucia z powodu choróbska, mój mąż tez powalony grypą a ja się trzęsę, że dzieci następne w kolejce.
BlackWizard twoja dzidzia taka malusia jeszcze, że pewnie nosek sobie oczyszcza, może miec jeszcze jakies pozostalości wód płodowych, frida i sól fizjologiczna powinny jej ułatwić oczyszczanko, obserwuj ją i się nie denerwuj na zapas kochana.

Kajka lecę na tę stronkę podejrzeć;-) podobieństwo

Ano ma sie ten kolejny rok do przodu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-:)-( ech latka leca :-D:-D

reklama
Do góry