reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Też tak myślałam, ale jednak trochę się martwie. A co do tych czerwonych krostek to zastanawiam się nad skazą białkową bo od czasu porodu zjadłam też kilka jogurtów i tu chyba był mój błąd :baffled: Teraz ostro biorę się za moją dietę.

Zobaczcie jaka Julka robi się tłuściutka, zjada mi na raz 120-140 ml :eek: a ma dopiero 11 dni :sorry2: Ma apetyt kobitka :-D

no to niezly ma apetycik Julka moj maly ma 26 dni i zjada 90 martwilam sie ze za duzo mu daje ale okazalo sie ze sa jeszcze lepsze zarloczki od mojego Alusia:-D:-D
a twoja mala ma kolki????

reklama
dziewczyny mam pytanie do was czy wy mierzycie swoim maluszkom obwód główki? bo moja dziś lkonczy 2miesiące i mam obwód 38cm a przy urodzeniu miała 34cm. Jak byłam u lekarza to lakarz mówił ze na miesiac powinna rosnąc do 1,5cm. No i sama sie juz boje czy jej za szybko nie rosnie a jhak jest u was?

blizniaki ja jak wracam ze spacerku to odkrywam malego,rozpinam troche kombinezon i spi, czasem nawet z 2 godz. jeszcze.

Robię dokładnie tak samo i w tej chwili tez:-)Hania ma mame oszustke:-):-D:-)

Mój m dzis wraca strasznie sie ciesze, we dwójke jakos łatwiej. Tym bardziej ze duzo mi pomaga i w domu i przy malutkiej. Dobra przyznaje przyzwyczaiłam sie i nie wyrabiam:-p:-D

hej hej

Melduje ze u nas ok :-D, bylismy na spacerku i teraz mały spi, oczywiscie na moich kolanach :zawstydzona/y:, bo w łózeczku to sen sie od razu konczy :-(.

tygrysku sto lat !!!!!!!

dziewczyny mam pytanie do was czy wy mierzycie swoim maluszkom obwód główki? bo moja dziś lkonczy 2miesiące i mam obwód 38cm a przy urodzeniu miała 34cm. Jak byłam u lekarza to lakarz mówił ze na miesiac powinna rosnąc do 1,5cm. No i sama sie juz boje czy jej za szybko nie rosnie a jhak jest u was?

moze odpowiem na opiece, sorry ale mysle, ze to własciwe miejsce:tak:

Nie mierze i szczerze mówiąc wogóle nie zwracałam na to uwagi. Teraz spojrzałam w książeczkę i przu urodzeniu miała obwód 31 cm, a przy szczepieniu w 7 tygodniu było 37 cm, wiec coś tu nie pasuje, chyba każdy inaczej mierzy. pediatra obmacala główke podczas badania i wszystko jest ok.

reklama
A ja mam pytanie z innej beczki....

Co szykujecie dla swoich połówek na Walentynki???:szok:

Myślałam o czymś śmiesznym....liczę że mi cos podpowiecie:-D

Do góry