reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
TYGRYSKU STO LAT I JESZCZE WIĘCEJ WZYSTKIEGO NAJ NAJ

TAK APROPO TO WITAM!!!
U NAS ŚWIETNIE SIĘ UKŁADA MAŁY JUŻ SPOKOJNY :tak: I ZACZYNA GAWOŻYĆ I UŚMIECHA SIĘ TAK SŁODKO:rofl::,JUŻ PRAWIE PO KATARKU I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI ZA TO MÓJ PIOTREK TAKI CHORY ZE MASAKRA:baffled:

MY DZIŚ JUŻ PO SPACERKU I ZDĄŻYŁAM NAWET GOŁĄBKI ZROBIĆ JAK MACIE OCHOTĘ TO ZAPRASZAM :tak::tak::tak:

hej dziewczynki

Wczoraj stal sie cud :-D Byla u nas kuzynka, ktora ma 3 synkow , najstarszy 20lat coprawda ale jednak kuzynka dziala cuda... Wsadzila Ksawerka do lozeczka i lezal w nic ponad 30 minut!! normalnie szok, wczesniej po 3 minutach juz bylo takie darcie ze trzeba bylo wyciagac:szok:

Mój mąż prosi zebyscie poklikaly na tego linka bo im wiecej osob kliknie tym bedzie mial wieksze konto na rapid share :tak: z góry dziekuje za pomoc
Darmowe Konta Premium na RapidShare.com

Dzieńdoberek,
BlackWizard twoja dzidzia taka malusia jeszcze, że pewnie nosek sobie oczyszcza, może miec jeszcze jakies pozostalości wód płodowych, frida i sól fizjologiczna powinny jej ułatwić oczyszczanko, obserwuj ją i się nie denerwuj na zapas kochana.

Też tak myślałam, ale jednak trochę się martwie. A co do tych czerwonych krostek to zastanawiam się nad skazą białkową bo od czasu porodu zjadłam też kilka jogurtów i tu chyba był mój błąd :baffled: Teraz ostro biorę się za moją dietę.

Zobaczcie jaka Julka robi się tłuściutka, zjada mi na raz 120-140 ml :eek: a ma dopiero 11 dni :sorry2: Ma apetyt kobitka :-D

Postanowiłam wyleczyć te moje cycki i cału czas odciągam... i jestem w ciężkim szoku bo ściągam w 20 min 125ml... to chyba dobrze nie?

Bardzo dobrze!!!
Agatkas stosuj metode ściągania polecaną przez położne...piersi na zmianę najpierw po 7 minut, póżniej po 5 a następnie po 3 minuty!!!!

TYGRYSKU STO LAT!!!!!!!!!!

TYGRYSKU STO LAT I JESZCZE WIĘCEJ WZYSTKIEGO NAJ NAJ

TAK APROPO TO WITAM!!!
U NAS ŚWIETNIE SIĘ UKŁADA MAŁY JUŻ SPOKOJNY :tak: I ZACZYNA GAWOŻYĆ I UŚMIECHA SIĘ TAK SŁODKO:rofl::,JUŻ PRAWIE PO KATARKU I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI ZA TO MÓJ PIOTREK TAKI CHORY ZE MASAKRA:baffled:

MY DZIŚ JUŻ PO SPACERKU I ZDĄŻYŁAM NAWET GOŁĄBKI ZROBIĆ JAK MACIE OCHOTĘ TO ZAPRASZAM :tak::tak::tak:

dziekuje wszystkim za zyczenia:tak::tak:

ale mysle ze do 100 moge spokojnie dozyc ale jak przekrocze ta magiczna cyfre moge juz byc niezbyt atrakcyjna wizualnie dla siebie i dla otoczenia:-D:-D wiec do 100 mi spokojnie wystarczy:-D:-D:-D

kochana ty juz golabki zrobilas a ja dopiero sniadanie jem:baffled::baffled:

Tygrysku,

Skoro już wywołałam t Twoich urodzinek (NK dało mi cynk) to muszę pospieszyć z prezentem, mam nadzieję, że uda mi się go wkleić i odbierzesz :-D

http://www.100lat.pl/ok/?hc=694ed859b751d2208b61d7b9d4c97315

Torcik od wszystkich mamusiek z BB

s.gif
s.gif

Justin ten tort jest odlotowy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D ok wybralam ciasto czekoladowe do tego krem czekoladowy na wierzchu polewa mlecznoczekoladowa i na to jeszcze bita smietana:-p:-p:-p:-p i oczywiscie swieczka z licza 18!!!!:-D:-D:-D:-D a hust z dieta szalejemy dzis:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry