reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
TYGRYSKU STO LAT I JESZCZE WIĘCEJ WZYSTKIEGO NAJ NAJ

TAK APROPO TO WITAM!!!
U NAS ŚWIETNIE SIĘ UKŁADA MAŁY JUŻ SPOKOJNY :tak: I ZACZYNA GAWOŻYĆ I UŚMIECHA SIĘ TAK SŁODKO:rofl::,JUŻ PRAWIE PO KATARKU I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI ZA TO MÓJ PIOTREK TAKI CHORY ZE MASAKRA:baffled:

MY DZIŚ JUŻ PO SPACERKU I ZDĄŻYŁAM NAWET GOŁĄBKI ZROBIĆ JAK MACIE OCHOTĘ TO ZAPRASZAM :tak::tak::tak:

hej dziewczynki

Wczoraj stal sie cud :-D Byla u nas kuzynka, ktora ma 3 synkow , najstarszy 20lat coprawda ale jednak kuzynka dziala cuda... Wsadzila Ksawerka do lozeczka i lezal w nic ponad 30 minut!! normalnie szok, wczesniej po 3 minutach juz bylo takie darcie ze trzeba bylo wyciagac:szok:

Mój mąż prosi zebyscie poklikaly na tego linka bo im wiecej osob kliknie tym bedzie mial wieksze konto na rapid share :tak: z góry dziekuje za pomoc
Darmowe Konta Premium na RapidShare.com

Dzieńdoberek,
BlackWizard twoja dzidzia taka malusia jeszcze, że pewnie nosek sobie oczyszcza, może miec jeszcze jakies pozostalości wód płodowych, frida i sól fizjologiczna powinny jej ułatwić oczyszczanko, obserwuj ją i się nie denerwuj na zapas kochana.

Też tak myślałam, ale jednak trochę się martwie. A co do tych czerwonych krostek to zastanawiam się nad skazą białkową bo od czasu porodu zjadłam też kilka jogurtów i tu chyba był mój błąd :baffled: Teraz ostro biorę się za moją dietę.

Zobaczcie jaka Julka robi się tłuściutka, zjada mi na raz 120-140 ml :eek: a ma dopiero 11 dni :sorry2: Ma apetyt kobitka :-D

Postanowiłam wyleczyć te moje cycki i cału czas odciągam... i jestem w ciężkim szoku bo ściągam w 20 min 125ml... to chyba dobrze nie?

Bardzo dobrze!!!
Agatkas stosuj metode ściągania polecaną przez położne...piersi na zmianę najpierw po 7 minut, póżniej po 5 a następnie po 3 minuty!!!!

TYGRYSKU STO LAT!!!!!!!!!!

TYGRYSKU STO LAT I JESZCZE WIĘCEJ WZYSTKIEGO NAJ NAJ

TAK APROPO TO WITAM!!!
U NAS ŚWIETNIE SIĘ UKŁADA MAŁY JUŻ SPOKOJNY :tak: I ZACZYNA GAWOŻYĆ I UŚMIECHA SIĘ TAK SŁODKO:rofl::,JUŻ PRAWIE PO KATARKU I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI ZA TO MÓJ PIOTREK TAKI CHORY ZE MASAKRA:baffled:

MY DZIŚ JUŻ PO SPACERKU I ZDĄŻYŁAM NAWET GOŁĄBKI ZROBIĆ JAK MACIE OCHOTĘ TO ZAPRASZAM :tak::tak::tak:

dziekuje wszystkim za zyczenia:tak::tak:

ale mysle ze do 100 moge spokojnie dozyc ale jak przekrocze ta magiczna cyfre moge juz byc niezbyt atrakcyjna wizualnie dla siebie i dla otoczenia:-D:-D wiec do 100 mi spokojnie wystarczy:-D:-D:-D

kochana ty juz golabki zrobilas a ja dopiero sniadanie jem:baffled::baffled:

Tygrysku,

Skoro już wywołałam t Twoich urodzinek (NK dało mi cynk) to muszę pospieszyć z prezentem, mam nadzieję, że uda mi się go wkleić i odbierzesz :-D

http://www.100lat.pl/ok/?hc=694ed859b751d2208b61d7b9d4c97315

Torcik od wszystkich mamusiek z BB

s.gif
s.gif

Justin ten tort jest odlotowy!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D ok wybralam ciasto czekoladowe do tego krem czekoladowy na wierzchu polewa mlecznoczekoladowa i na to jeszcze bita smietana:-p:-p:-p:-p i oczywiscie swieczka z licza 18!!!!:-D:-D:-D:-D a hust z dieta szalejemy dzis:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry