tygrysek82
Fanka BB :)
A więc STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM..........!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Stawiam soczek a gdzie prezent???:-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A więc STO LAT, STO LAT NIECH ŻYJE, ŻYJE NAM..........!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Stawiam soczek a gdzie prezent???:-):-):-):-)
Dzieńdoberek,
BlackWizard twoja dzidzia taka malusia jeszcze, że pewnie nosek sobie oczyszcza, może miec jeszcze jakies pozostalości wód płodowych, frida i sól fizjologiczna powinny jej ułatwić oczyszczanko, obserwuj ją i się nie denerwuj na zapas kochana.
Postanowiłam wyleczyć te moje cycki i cału czas odciągam... i jestem w ciężkim szoku bo ściągam w 20 min 125ml... to chyba dobrze nie?
TYGRYSKU STO LAT I JESZCZE WIĘCEJ WZYSTKIEGO NAJ NAJ
TAK APROPO TO WITAM!!!
U NAS ŚWIETNIE SIĘ UKŁADA MAŁY JUŻ SPOKOJNY I ZACZYNA GAWOŻYĆ I UŚMIECHA SIĘ TAK SŁODKO:,JUŻ PRAWIE PO KATARKU I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE WRÓCI ZA TO MÓJ PIOTREK TAKI CHORY ZE MASAKRA
MY DZIŚ JUŻ PO SPACERKU I ZDĄŻYŁAM NAWET GOŁĄBKI ZROBIĆ JAK MACIE OCHOTĘ TO ZAPRASZAM
Tygrysku,
Skoro już wywołałam t Twoich urodzinek (NK dało mi cynk) to muszę pospieszyć z prezentem, mam nadzieję, że uda mi się go wkleić i odbierzesz
http://www.100lat.pl/ok/?hc=694ed859b751d2208b61d7b9d4c97315
Torcik od wszystkich mamusiek z BB