Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrysku wszystkiego najlepszego!!!
Landryneczko placuszki wyglądają smakowicie
Landryneczko placuszki wyglądają smakowicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O! Hej Cyprysiowa, ja mam pytanko do Ciebie,
Już dawno miałam zapytać: jak sie Tobie sprawują te doczepione włosy, czy one się nie plączą za bardzo albo nie wypadaja przy myciu i czesaniu? Bo też myślałam o doczepieniu, ale się własnie obawiam takich problemów.. Jest ok? Zadowolona jestes?
A z innej beczki: czy to ty pisałaś o tym koledze ze Szkocji co wpadł pod autobus i leżał w ciężkim stanie? Przepraszam, ale myli mi się czasem kto co napisał, to przez tego Niemca co się Alzhaimer nazywa.
Jeżeli to był Twój kolega to chciałam zapytać czy jego stan się poprawił...
U nas kochana to samo i niestety leżaczek też panience nie pasuje, ale trzymam kciuki, zeby Bartusiowi sie spodobało.Bartek postanowił, że w ciągu dnia nie będzie leżał w łóżeczku. Toleruje tylko rączki - jak go wezmę, to od razu ma odlot, oczka zamyka i nie ma dziecka. Ale wystarczy że go odłożę to koniec spania i krzyk
Za 2 tygodnie mamy dostać ten leżaczek i już nie mogę się doczekać, bo przecież nie mogę siedzieć sobie cały dzień i tylko trzymać szanownego pana.
Malutka śliczniusia klusiaZobaczcie jaka Julka robi się tłuściutka, zjada mi na raz 120-140 ml a ma dopiero 11 dni Ma apetyt kobitka