reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
O! Hej Cyprysiowa, ja mam pytanko do Ciebie,
Już dawno miałam zapytać: jak sie Tobie sprawują te doczepione włosy, czy one się nie plączą za bardzo albo nie wypadaja przy myciu i czesaniu? Bo też myślałam o doczepieniu, ale się własnie obawiam takich problemów.. Jest ok? Zadowolona jestes? :confused:
A z innej beczki: czy to ty pisałaś o tym koledze ze Szkocji co wpadł pod autobus i leżał w ciężkim stanie? Przepraszam, ale myli mi się czasem kto co napisał, to przez tego Niemca co się Alzhaimer nazywa. :zawstydzona/y:
Jeżeli to był Twój kolega to chciałam zapytać czy jego stan się poprawił...

Włosy: Ogolnie te syntetyki bardzo sie plączą, trzeba miec czas zeby dbac o nie (czesto czesac). Teraz w przyszlym mies. planuje sobie zalozyc juz naturalne.Wypadac nie wypadaja (tzn wypadaja tak jak naturalne po jedyncze wloski) Myje je normalnie, czesze tez tylko szczotka z wlosia. Troche przeszkadzaja te tasmy w czesaniu. Mozesz wziasc bez tasmy (pojedyncze pasemka) ale na tasmie wyglada lepiej. Nie pasemkuja sie, wygladaja naturalniej) i mniej obciazaja twoje wlosy.
kolega: tak to ja pisalam.Wczoraj w nocy dolecial do niego ten jego przyjaciel z rodzicami jego. Rano pisali nam smsa, ze z Rafalem troszke lepiej,lepsze rokowania.Jest nadal w spiaczce bo cisnienie w jego czaszce raz rosnie raz maleje dlatego go nie wybudzaja...wiecej nic nie wiemy narazie...

Pozdrowienia dla kolegi-niemca :-D

Kochane,na Was jak zwykle mozna liczyc jak nie wiem co:-):-):-)Ja juz myslalam ze za malo dioptrii mam w okularach,a teraz wiem ze to sabotaz na moja osobe ze strony rodziny meza,buahhhhaahaha:-D

CYPRYSIOWA,a ja za cholerke nie moge otworzyc tej stronki
LANDRYNECZKO,alez z Ciebie kochana to artystka nie z tej ziemii...

Hej mamuśki
widzę, ze z dnia na dzień produkcja rosnie, super.

Bartek postanowił, że w ciągu dnia nie będzie leżał w łóżeczku. Toleruje tylko rączki - jak go wezmę, to od razu ma odlot, oczka zamyka i nie ma dziecka. Ale wystarczy że go odłożę to koniec spania i krzyk :dry:
Za 2 tygodnie mamy dostać ten leżaczek i już nie mogę się doczekać, bo przecież nie mogę siedzieć sobie cały dzień i tylko trzymać szanownego pana.
U nas kochana to samo i niestety leżaczek też panience nie pasuje, ale trzymam kciuki, zeby Bartusiowi sie spodobało.

Zobaczcie jaka Julka robi się tłuściutka, zjada mi na raz 120-140 ml :eek: a ma dopiero 11 dni :sorry2: Ma apetyt kobitka :-D
Malutka śliczniusia klusia

A ja z malutka już przed 11 wyruszyłam na spacer, połażiłąm 1,5 godzinki potem zaszłąm do mamy, tam załapałam się na świerzo ugotowany rosołek, pojadłam i wróciłyśmy do domku, wciągnęłam wózio do domu, wyciągnęłam z wózka i śpi dale przy otwartym oknie, chuba mysli ze jest jeszcze na spacerku:-D, mama zrobiła córcię w konia.
Ale trzeba ja chyba zaraz rozebrać, no i pewnie od razu będzie ryk.
Pytanie retoryczne: czy można dziecię trzymać cały dzień na dworze???:-D:szok::-D:szok:
Ja to walnięta jednak jestem

Madzia spi juz godzinkę, a zawsze ja rozbierałam i się budziła.
Dzisiaj płakanie sie trochę odwlecze.

Zapomniałam, ze ktoś nam tu dzisiaj świętuje

Tygrysku, wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia, pomyślności, dużo, dużo miłości

Ostatnia edycja:
Tygrysku 100lat i zdrówka :-D

darina 1.wo gule te herbatki mu nic nie pomagają 2.jest walka żeby wypił chociaz kilka łyków...od godziny 9:30 nie spał dopiero jakieś 40minut temu zasnął tak to krzyk i prężenie się..az mi szkoda go tak strasznie bo taki zmęczony był że szok :-(
no i przez to że mały tak "szaleje: to od tych kilku dni spi ciagle z nami :crazy:

reklama
No moje dwa chlopy spia smacznie a ja nie moge usnac... wiec wzielam se laptopka do lozka zrobilam herbatke z rumainku i leze sobie i czytam zaleglosci na BB... mialam was o cos zapytac ale mi wylecialo z glowy coz juz wiek nie ten skleroza rzecz ludzka:-D:-D:-D mowia ze skleroza to od duzej ilosci masla a ja maslo to 4 lata temu widzialam na oczy nie mowiac juz o sprubowaniu we wloszech tego sie nie uzywa wiec nie wiem od czego mam skleroze...
ale pierdoly wypisuje:crazy:
K.A.J.A lamo ty moja zaprosilam cie na placuszki ale ze na biegunie mieszkasz gdzie nawet ptaki nie dolatuja bo po drodze im dupska zamarzaja... to sobie mozesz tylko na fotke popatrzec... zebys wiedziala co stracilas :-D:-D:-D

Do góry