BlackWizard
Fanka BB :)
Tygrysku wszystkiego naj! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczynki
Wczoraj stal sie cudByla u nas kuzynka, ktora ma 3 synkow , najstarszy 20lat coprawda ale jednak kuzynka dziala cuda... Wsadzila Ksawerka do lozeczka i lezal w nic ponad 30 minut!! normalnie szok, wczesniej po 3 minutach juz bylo takie darcie ze trzeba bylo wyciagac
Mój mąż prosi zebyscie poklikaly na tego linka bo im wiecej osob kliknie tym bedzie mial wieksze konto na rapid sharez góry dziekuje za pomoc
Darmowe Konta Premium na RapidShare.com
Dzień dobry:-):-):-)
tygrysku, zdrówka, szczęścia, samych radosnych chwil z Fifkiem i uśmiechu na twarzy każdego dnia :-):-):-) Buziaki urodzinowe ode mnie i od Oleczka. A tak w ogóle, to musimy umówić się na jakiś spacerek w tej Łodzi :-)
Cała Mamusia...
Kliknięte :-)
A u nas wczoraj byli goście-6 dorosłych i 6 dzieciaków :-) Było bardzo fajnie, tylko po wyjściu gości mieszkanie wyglądało, jakby przeleciało jakieś tornado :-) Chipsy to znalazłam nawet w pościeli :-) Oczywiście mój Oleczek był grzeczny jak aniołek (te dzieciaki to chyba wyczuwają gości jakimś szóstym zmysłem....), tylko mu się doba troszkę poprzestawiała-wykąpaliśmy go dopiero o 22 (tak normalnie o 18) i nie chciał zasnąć aż do 1 w nocy. Teraz też słodko śpi i budzi się tylko na cycusia :-)
cała mamusia
WSZYSTKIEGO NAJ...Ano ma sie ten kolejny rok do przodu:-
-
-( ech latka leca
![]()
Bardzo dobrze!!!
Agatkas stosuj metode ściągania polecaną przez położne...piersi na zmianę najpierw po 7 minut, póżniej po 5 a następnie po 3 minuty!!!!
TYGRYSKU STO LAT!!!!!!!!!!
Czyli jak to jest Madzienka ??Najpierw z jednej piersi ściągać 7 minut, a potem z drugiej 7 min. ?? i po jakiej przerwie ściągać po 5 min. i po 3 minuty ?? i czy to może mi zwiększyć ilość pokarmu? bo martwie się, że mam mało :-(