reklama
zapominajko przeogromne gratulki!!!
Madzienka kochanie...tak bym chciała żeby Ci się udało z tym karmieniem i żeby kruszyna zassała...może spróbuj przed karmieniem podrażnić trochę sutki żeby troszkę stwardniały i żeby mała lepiej go wyczuwała jak bedzie go chwytać...i daj znać co z kapturkami.....3mam kciuki i sciskam Cie mocno!!!;-)
Madzienka kochanie...tak bym chciała żeby Ci się udało z tym karmieniem i żeby kruszyna zassała...może spróbuj przed karmieniem podrażnić trochę sutki żeby troszkę stwardniały i żeby mała lepiej go wyczuwała jak bedzie go chwytać...i daj znać co z kapturkami.....3mam kciuki i sciskam Cie mocno!!!;-)
Witam wieczorowo
GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH GRUDNIÓWECZEK
Staram się Was podczytywać ale wiecznie brak czasu, bieganina przy dzieciach no i jeszcze przygotowania do Swiąt
wybaczcie ale nie jestem w stanie wszystkim odpowiadać
Kana trzymam kciuki za szybki poród
Madzienka witaj z powrotem, współczuje problemów z karmieniem, dla mnie karmienie piersią to coś wspaniałego, radziłaś sie połoznej????
trzymam kciuki napewno wszystko sie ułozy i malutka zacznie ssać
Cyprsiowa nie ma to jak goście w nawale pracy, w okresie przedswiatecznym i na dodatek przy noworodku....współczuję
Zapominajko OGROMNE GRATULACJE!!!! dużo zdrówka dla Ciebie i Igorka
U mnie wszystko ok, malutka kochana, dużo śpi w dzień a w nocy "buszuje" więc noce mam zarwane bo chodze po pokojach, raz do malutkiej a potem do starszej córci bo sie ciągle wybudza i tylko mamusia jest wzywana bo na widok tatusia dostaje alergi i wyrzuca tatę z pokoju, jest strasznie cięzko z Natalką, jest tak zazdrosna o siostrę ze szok......
Musze zebrać siły i opisać swój poród bo mam tyły
MIŁEJ NOCKI
GRATULACJE DLA ROZPAKOWANYCH GRUDNIÓWECZEK
Staram się Was podczytywać ale wiecznie brak czasu, bieganina przy dzieciach no i jeszcze przygotowania do Swiąt
wybaczcie ale nie jestem w stanie wszystkim odpowiadać
Kana trzymam kciuki za szybki poród
Madzienka witaj z powrotem, współczuje problemów z karmieniem, dla mnie karmienie piersią to coś wspaniałego, radziłaś sie połoznej????
trzymam kciuki napewno wszystko sie ułozy i malutka zacznie ssać
Cyprsiowa nie ma to jak goście w nawale pracy, w okresie przedswiatecznym i na dodatek przy noworodku....współczuję
Zapominajko OGROMNE GRATULACJE!!!! dużo zdrówka dla Ciebie i Igorka
U mnie wszystko ok, malutka kochana, dużo śpi w dzień a w nocy "buszuje" więc noce mam zarwane bo chodze po pokojach, raz do malutkiej a potem do starszej córci bo sie ciągle wybudza i tylko mamusia jest wzywana bo na widok tatusia dostaje alergi i wyrzuca tatę z pokoju, jest strasznie cięzko z Natalką, jest tak zazdrosna o siostrę ze szok......
Musze zebrać siły i opisać swój poród bo mam tyły
MIŁEJ NOCKI
Oj dziewczyny ja moich zaległości na forum nie nadrobie w życiu... ale wszystkim gratuluje maleństw i jak tylko będe miała więcej czasu to pooglądam sobie wasze zdjęcia oraz pozostałe ważne informacje.
WSZYSTKIM ROZPAKOWANYM GRUDNIOWICZKOM GRATULUE!!!!
M
marzycielka
Gość
cześć dziewczyny!!!
Długo mnie nie było ale teraz mam już internet i moge też się pochwalić.
Urodziłam majke 6 grudnia o 3.20
mała ważyła 3180g i 56cm oraz 10/10 apg
gratuluję serdecznie!!!!
Paola jeśli mam iść na wywołanie muszę mięć skierowanie, przynajmniej tak słyszałam. Dowiem się wszystkiego po poniedziałkowej wizycie.
Ojej pierwsze słyszę, żeby trzeba mieć skierowanie-mój ginek nic o czymś takim nie wspominał-ale też się dopytam jak będę w pon.-wogóle ja to idę do niego w pon.aby mnie zbadał i określił czy wszystko w porządku z Dzidzią tak abym mogła przynajmniej Wigilię spędzić w domu bez zagrozenia
Zapominajko GRATULACJE;-)
Och Dziewczyny kompletnie jestem zdołowana-wszystkie rodzicie po koleji a u mnie nic-nawet brzuszek się nie opuścił-płakać mi się chcę-zresztą z dwie godziny temu ryczałam jak bóbr z tego wszystkiego....hehJuż normalnie nie mogę i jeszcze te święta
Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny!!!
Długo mnie nie było ale teraz mam już internet i moge też się pochwalić.
Urodziłam majke 6 grudnia o 3.20
mała ważyła 3180g i 56cm oraz 10/10 apg
Moje gratulacje!!!!!!!!!!!!
blizniaki2000
Fanka BB :)
PWA, moje gratulacje
reklama
renia200
mama Victorki :)
PWA, Kana gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!