reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć dziewczyny! Widzę, że się sporo mamusiek rozpakowało, więc najpierw gratulacje:

KANA - WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE I BUZIAKI DLA CIEBIE I MARICZKI.

MAMUŚKA 2008 - GRATULUJĘ CÓRCI, DUŻA DZIEWCZYNKA Z NIEJ!

ZAPOMINAJKA - I DLA WAS OGROMNE GRATULACJE KOCHANI!

PWA - GRATULUJEMY I ŚCISKAMY MOCNO MAMUSIĘ I DZIECIĄTKO!

Ewushka - Jak dobrze, że jesteś już w domku. Teraz na pewno wszystko będzie już dobrze!!!

Witajcie mamuski.....:-)

My w koncu w domu:-)...za nami juz pierwsza nieprzespana noc...nasz skarbek niestety myli noc z dniem i teraz śpi a w nocy szaleje..

Witam z powrotem Madzienka! Zdróweczka dla maleńkiej!!! U nas podobnie: w dzień spanko, a w nocy "zabawiajcie mnie wszyscy";-) Masz gdzieś poradnię laktacyjną w pobliżu, bo czasem przy różnych problemach z karmieniem pomoc fachowca jest nieoceniona. Poza tym łatwiej wtedy złapać dystans. Trzymam kciuki i życzę powodzenia.

A my mieliśmy dzisiaj bardzo miły dzień. Byłam z Jasiem i Hanią na wigilijce w szkole, w której pracuję, bo zaprosili mnie uczniowie z klasy, w której miałam wychowawstwo. I było przemiło :)

KANA, PWA, ZAPOMINAJKO SERDECZNIE GRATULUJE [/SIZ

szczesciary bedziecie z dzieciaczkami przy wigilijnym stole:-)

A ja miałam dzis bardzo zajety dzien, zakupy sobie odpósciłam, bo mogłabym nie wyjsc cało z tych sklepoeych tłoków. Ubrałam więc choinke, przystroiłam domek, no i pierwsze potrawy juz gotowe. Najadłam sie przy tym jak bąk na zapas wrazie W. Postanowilismy z mezem ze uszykujemy wszystko jak co roku, a pózniej zobaczymy jak akcja sie rozegra. Nigdy mi przez mysl nie przeszlo ze swieta w tym roku beda taką niewiadomą:confused: Zazdroszcze kanie bo u niej sie wszystko wyjasnilo i pewnie w swieta juz w domku bedzie:-)
Ciesze sie bardzo bo moi rodzice załozyli internet i mozemy gadac bez ograniczen i jeszcze sie widziec. Tak za nimi tesknie bo nie widzielismy sie od czerwca:-(

Spokojnej nocki zycze:-)

Hej Dobry wieczór- ja też chciałabym się podzielić b.dobrą informacją od 10.12.08 jestem szczęśliwą mama malego Igorka. Przyszedł na śwat przez cc w 38 tyg .
Wczesniej dopadla mnie cholestaza watrobowa i tydz spedzilam w szpitalu.
Wlasnie po 8 dniach pobytu w szpitalu drugi dzien jestesmy w domu.
Pozdrawiamy wszytkie rozpakowane grudniówki jak i te które jeszcze w dwupaku czekaja na rozwiązanie

Hej Dobry wieczór- ja też chciałabym się podzielić b.dobrą informacją od 10.12.08 jestem szczęśliwą mama malego Igorka. Przyszedł na śwat przez cc w 38 tyg .
Wczesniej dopadla mnie cholestaza watrobowa i tydz spedzilam w szpitalu.
Wlasnie po 8 dniach pobytu w szpitalu drugi dzien jestesmy w domu.
Pozdrawiamy wszytkie rozpakowane grudniówki jak i te które jeszcze w dwupaku czekaja na rozwiązanie
Igorek w dniu narodzin ważył 3300 i mieżył 54 cm:-)

reklama
Do góry