reklama
pytia
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny! Widzę, że się sporo mamusiek rozpakowało, więc najpierw gratulacje:
KANA - WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE I BUZIAKI DLA CIEBIE I MARICZKI.
MAMUŚKA 2008 - GRATULUJĘ CÓRCI, DUŻA DZIEWCZYNKA Z NIEJ!
ZAPOMINAJKA - I DLA WAS OGROMNE GRATULACJE KOCHANI!
PWA - GRATULUJEMY I ŚCISKAMY MOCNO MAMUSIĘ I DZIECIĄTKO!
Ewushka - Jak dobrze, że jesteś już w domku. Teraz na pewno wszystko będzie już dobrze!!!
Witam z powrotem Madzienka! Zdróweczka dla maleńkiej!!! U nas podobnie: w dzień spanko, a w nocy "zabawiajcie mnie wszyscy";-) Masz gdzieś poradnię laktacyjną w pobliżu, bo czasem przy różnych problemach z karmieniem pomoc fachowca jest nieoceniona. Poza tym łatwiej wtedy złapać dystans. Trzymam kciuki i życzę powodzenia.
A my mieliśmy dzisiaj bardzo miły dzień. Byłam z Jasiem i Hanią na wigilijce w szkole, w której pracuję, bo zaprosili mnie uczniowie z klasy, w której miałam wychowawstwo. I było przemiło
KANA - WIELKIE, WIELKIE GRATULACJE I BUZIAKI DLA CIEBIE I MARICZKI.
MAMUŚKA 2008 - GRATULUJĘ CÓRCI, DUŻA DZIEWCZYNKA Z NIEJ!
ZAPOMINAJKA - I DLA WAS OGROMNE GRATULACJE KOCHANI!
PWA - GRATULUJEMY I ŚCISKAMY MOCNO MAMUSIĘ I DZIECIĄTKO!
Ewushka - Jak dobrze, że jesteś już w domku. Teraz na pewno wszystko będzie już dobrze!!!
Witajcie mamuski.....:-)
My w koncu w domu:-)...za nami juz pierwsza nieprzespana noc...nasz skarbek niestety myli noc z dniem i teraz śpi a w nocy szaleje..
Witam z powrotem Madzienka! Zdróweczka dla maleńkiej!!! U nas podobnie: w dzień spanko, a w nocy "zabawiajcie mnie wszyscy";-) Masz gdzieś poradnię laktacyjną w pobliżu, bo czasem przy różnych problemach z karmieniem pomoc fachowca jest nieoceniona. Poza tym łatwiej wtedy złapać dystans. Trzymam kciuki i życzę powodzenia.
A my mieliśmy dzisiaj bardzo miły dzień. Byłam z Jasiem i Hanią na wigilijce w szkole, w której pracuję, bo zaprosili mnie uczniowie z klasy, w której miałam wychowawstwo. I było przemiło
blizniaki2000
No to worek z dzieciaczkami sie rozwiązał.
KANA, gratuluję serdecznie!!!!!!!!!!!!!!
W końcu sie doczekałaś i jak wszystko dobrze pójdzie, to już na święta będziecie z Mariczką w domku.
KANA, gratuluję serdecznie!!!!!!!!!!!!!!
W końcu sie doczekałaś i jak wszystko dobrze pójdzie, to już na święta będziecie z Mariczką w domku.
Dorotka_23
SERDECZNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH NOWYCH MAMUŚ!!!!
Wreszcie coś się ruszyło!!! KAJA teraz Ty!!!
Wreszcie coś się ruszyło!!! KAJA teraz Ty!!!
KANA, PWA, ZAPOMINAJKO SERDECZNIE GRATULUJE [/SIZ
szczesciary bedziecie z dzieciaczkami przy wigilijnym stole:-)
A ja miałam dzis bardzo zajety dzien, zakupy sobie odpósciłam, bo mogłabym nie wyjsc cało z tych sklepoeych tłoków. Ubrałam więc choinke, przystroiłam domek, no i pierwsze potrawy juz gotowe. Najadłam sie przy tym jak bąk na zapas wrazie W. Postanowilismy z mezem ze uszykujemy wszystko jak co roku, a pózniej zobaczymy jak akcja sie rozegra. Nigdy mi przez mysl nie przeszlo ze swieta w tym roku beda taką niewiadomą Zazdroszcze kanie bo u niej sie wszystko wyjasnilo i pewnie w swieta juz w domku bedzie:-)
Ciesze sie bardzo bo moi rodzice załozyli internet i mozemy gadac bez ograniczen i jeszcze sie widziec. Tak za nimi tesknie bo nie widzielismy sie od czerwca:-(
Spokojnej nocki zycze:-)
A ja miałam dzis bardzo zajety dzien, zakupy sobie odpósciłam, bo mogłabym nie wyjsc cało z tych sklepoeych tłoków. Ubrałam więc choinke, przystroiłam domek, no i pierwsze potrawy juz gotowe. Najadłam sie przy tym jak bąk na zapas wrazie W. Postanowilismy z mezem ze uszykujemy wszystko jak co roku, a pózniej zobaczymy jak akcja sie rozegra. Nigdy mi przez mysl nie przeszlo ze swieta w tym roku beda taką niewiadomą Zazdroszcze kanie bo u niej sie wszystko wyjasnilo i pewnie w swieta juz w domku bedzie:-)
Ciesze sie bardzo bo moi rodzice załozyli internet i mozemy gadac bez ograniczen i jeszcze sie widziec. Tak za nimi tesknie bo nie widzielismy sie od czerwca:-(
Spokojnej nocki zycze:-)
Dorotka_23
[/SIZ
:-)
Może i szczęściary ale my na pocieszenie będziemy się mogły opychać wigilijnymi specjałami, O!!
(marne pocieszenie ale zawsze coś)
aleksandra 40
Zaciekawiona BB
Hej Dobry wieczór- ja też chciałabym się podzielić b.dobrą informacją od 10.12.08 jestem szczęśliwą mama malego Igorka. Przyszedł na śwat przez cc w 38 tyg .
Wczesniej dopadla mnie cholestaza watrobowa i tydz spedzilam w szpitalu.
Wlasnie po 8 dniach pobytu w szpitalu drugi dzien jestesmy w domu.
Pozdrawiamy wszytkie rozpakowane grudniówki jak i te które jeszcze w dwupaku czekaja na rozwiązanie
Pozdrawiamy wszytkie rozpakowane grudniówki jak i te które jeszcze w dwupaku czekaja na rozwiązanie
aleksandra 40
Zaciekawiona BB
Igorek w dniu narodzin ważył 3300 i mieżył 54 cm:-)Hej Dobry wieczór- ja też chciałabym się podzielić b.dobrą informacją od 10.12.08 jestem szczęśliwą mama malego Igorka. Przyszedł na śwat przez cc w 38 tyg .
reklama