reklama
Misiówka
Fanka BB :)
Agawara - ogromne gratulacje!!!! Widzę, że dbasz o statystyki, hehehe!!
anoli - a wiesz, że zaszalałam, orżnęłam kłaczory, hehehe.
Agatkas - właśnie Arlets ma rację, podobno mleko działa cuda, jeszcze na gorące piersi są okłady z liści kapusty z lodówy prosto.
Cyprysiowa - przekaż blizniakom gorące i żarliwe fluidki!!
Ola 2 in 1 - super, że już macie mieszkanko tylko dla siebie, wcale ci się nie dziwię, że latasz ze ściereczką!!
anoli - bez problemu kupisz tu Bephanten, normalnie w Bootsie, ja już zakupiłąm wielką tubę na pupcię.
villemo - ja mam zamiar jechać jak skurcze będą co 5 min i zaczną boleć konkretnie, albo jak mi wody odejdą.
Paola - tak, ale taki przepowiadający, który ćwiczy macicę.
blizniaki powodzenia:-)
Cyprysiowa długi był pierwszy spacerek?
Misiówka dlaczego tylko grzywka? Moze tez zaszalej...ja poszlam ostatnio do fryzjera i zazyczylam sobie taka fryzurke zeby sie hania nie przestraszyla jak juz wyjdzie, a na to mój kolega, ze chociaz bedzie płakac
anoli - a wiesz, że zaszalałam, orżnęłam kłaczory, hehehe.
Agatkas - właśnie Arlets ma rację, podobno mleko działa cuda, jeszcze na gorące piersi są okłady z liści kapusty z lodówy prosto.
Cyprysiowa - przekaż blizniakom gorące i żarliwe fluidki!!
Ola 2 in 1 - super, że już macie mieszkanko tylko dla siebie, wcale ci się nie dziwię, że latasz ze ściereczką!!
anoli - bez problemu kupisz tu Bephanten, normalnie w Bootsie, ja już zakupiłąm wielką tubę na pupcię.
villemo - ja mam zamiar jechać jak skurcze będą co 5 min i zaczną boleć konkretnie, albo jak mi wody odejdą.
Paola - tak, ale taki przepowiadający, który ćwiczy macicę.
no kochane ja idę spaciulkować bo mam juz dość, cerowałam, zaszywałam zrobiłam 2 prania potem powiesiłam i padam na nos...;-). Mam nadzieję, że w nocy się coś ruszy i na świecie zjawi się jakiś nowy maluszek...U mnie p-ewnie jezcze nie ale u którejś z Was...nigdy nie wiadomo
Misiówka w takim razie musisz pochwalic sie w albumiku nowa fryzura, to super ze tu kupie ta masc, bo ciagle cos mi musza przysylac i wkurza mnie to, ze nie moge poprostu wejsc do sklepu, apteki etc i kupić
Tez juz spadam spać
Dobranoc
Tez juz spadam spać
Dobranoc
Myszqa
Fanka BB :)
Mój gin powiedział, że mam jechac do szpitala
-jak skurcze będą co 10 min.
-jak mi odejdą wody
-jak zacznę krwawić
I powoli sie przygotowywać do wyjazdu do szpitala jak mały będzie mniej ruchliwy, bo to znaczy, że zbiera siły przed porodem i czeka nas wielki finał:-)
W poniedziałek będę się umawiać z położną. Bo sobie wezmę do porodu. Tylko troszkę sobie liczy - 600zł
Nawet się zaczęłam zastanawiać czy ją brać, ale mój M. powiedział że bierzemy i koniec, ze on będzie spokojniejszy.
-jak skurcze będą co 10 min.
-jak mi odejdą wody
-jak zacznę krwawić
I powoli sie przygotowywać do wyjazdu do szpitala jak mały będzie mniej ruchliwy, bo to znaczy, że zbiera siły przed porodem i czeka nas wielki finał:-)
W poniedziałek będę się umawiać z położną. Bo sobie wezmę do porodu. Tylko troszkę sobie liczy - 600zł
Nawet się zaczęłam zastanawiać czy ją brać, ale mój M. powiedział że bierzemy i koniec, ze on będzie spokojniejszy.
M
marzycielka
Gość
Marzycielko Ania miala wyjsc do domu w piatek, ale to nie bylo nic pewnego, a Agawar powinna ci flaszke stawiac jak nic. Moze mi cos wywrózysz? Twoj niowy suwaczek jest śliczny:-)
Dzięki;-)
he he czekam na flaszkę:-)
hmmm a Tobie wróżę poród na przyszły tydzień;-)
Marzycielka dokarmiam bebiko, a co do ryczenia to nawet mi nie mów. wczoraj tak ryczałam ze mnie ten mój nie mógł uspokoić, a jeszcze jak mały płacze i nie wiem czego , nie moge sobie poradzic to już w ogole jest masakra, rycze razem z nim.
Boli mnie tyłek, posladek mam cały siny.
A powiedz mi czy twój synek nie ma problemów z zaparciami przez to mleko??
Moja córcia je Nan1 i ma problemy z zapraciami i teraz zastanawiamy się na jakie mleko zmienić bo mojego jest za mało..:-)
A ten baby blues jest OKROPNY!!!!!!!!!! Ja też ryczę jak coś jest nie tak!!
Spadam zaraz spać bo dzisiaj ciężki wieczór mieliśmy i za 3h kolejne karmienie;-)
DOBRANOC:-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
dziewczyny od wczoraj mam takie strasznie czerwone dłonie z zewnątrz, trochę mnie swędzą, ale ogólnie to wygląda jakbym normalnie miała jakąś łuszczycę czy coś w tym stylu... niczym nie smarowałam, więc chyba to nie uczulenie, najgorsze mi się to robi wieczorem....aż takie plamy czerwone... nie wiecie co to może być??
M
marzycielka
Gość
Dziewczynki to dla Was stronka abyście mogły tapety ze swoimi dzieciaczkami stworzyć :-)
Ja taką śliczną już mam :-)
Bebilon Bebilon / Kreator tapet
agatkas ja stawiam na krązenie;-)
Ja taką śliczną już mam :-)
Bebilon Bebilon / Kreator tapet
agatkas ja stawiam na krązenie;-)
reklama
Agacia82
Mami :)
Agatkas niestety nie wiem co to moze byc, mi palce robiły sie takie nabrzmiałe i bardzo bolały.
Marzycielka mały nie ma zaparc po tym mleczku. A dzisiaj o dziwo jest na samym moim :-), chyba zaczeło mi wiecej pokarmu nachodzic i zrobiło sie bardziej tresciwe.
mam nadzieje ze mi szybko minie ten baby blues bo czasami niewyrabiam.
Marzycielka mały nie ma zaparc po tym mleczku. A dzisiaj o dziwo jest na samym moim :-), chyba zaczeło mi wiecej pokarmu nachodzic i zrobiło sie bardziej tresciwe.
mam nadzieje ze mi szybko minie ten baby blues bo czasami niewyrabiam.