reklama
Agacia82
Mami :)
Marzycielka dokarmiam bebiko, a co do ryczenia to nawet mi nie mów. wczoraj tak ryczałam ze mnie ten mój nie mógł uspokoić, a jeszcze jak mały płacze i nie wiem czego , nie moge sobie poradzic to już w ogole jest masakra, rycze razem z nim.
Boli mnie tyłek, posladek mam cały siny.
Boli mnie tyłek, posladek mam cały siny.
Stosowałam alantan .......mi nie pomógł.....Mam linomag, alantan masc i ,,AA,,zel pielęgnacyjny do biustu czy cos z tych rzeczy sie nada?
Stosowałam alantan .......mi nie pomógł.....
Trzeba bedzie poprosic zeby babcia przyslala z pl bepathen:-)
renia200
mama Victorki :)
Agawar wielkie gratulki!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arlets
w oczekiwaniu na...?
wczoraj tak ryczałam ze mnie ten mój nie mógł uspokoić, a jeszcze jak mały płacze i nie wiem czego , nie moge sobie poradzic to już w ogole jest masakra, rycze razem z nim.
pomyśleć że czeka mnie to samo ło matko
ja nadal w 2-paku
mam pytanko kiedy właściwie jechać do szpitala? co ile minut powinny być skórcze?
od tygodnia odchodzi czop, cały tydzień kórcze lub większe ale bardzo nieregularne, dzisiaj od 14 ciagle mam skórcze i tez nieregularne co 30-10-20-8min
mam pytanko kiedy właściwie jechać do szpitala? co ile minut powinny być skórcze?
od tygodnia odchodzi czop, cały tydzień kórcze lub większe ale bardzo nieregularne, dzisiaj od 14 ciagle mam skórcze i tez nieregularne co 30-10-20-8min
reklama
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Agawar gratulacje!!!!
Villemo mi położna mówiła że jak bede miała skórcze trwające 30sek co 5 min nasilające się, przez conajmniej godzinę - półtorej - to wtedy mam się zbierać powoli do szpitala
Villemo mi położna mówiła że jak bede miała skórcze trwające 30sek co 5 min nasilające się, przez conajmniej godzinę - półtorej - to wtedy mam się zbierać powoli do szpitala