reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam wszystkie Grugnióweczki!Ja także podczytuję was od dawna a teraz chciałabym się przyłączyć.Termin według om i usg wychodzi mi na 3.grudnia.

Ewushka niestety nie wiem jeszcze co bedzie dzidzia na ostatnim usg sie tak ułożyła że nie było widac:-( nastepne usg dopiero we wrzesniu wiec troszke poczekamy ale mój M ciagle powtarza ze bedzie chłopak :-)
Co do witaminek ja na poczatku brałam kwas foliowy i po pierwszych badaniach stwierdzili anemie wiec dostałam Sorbifer i biore do dzisiaj a z witaminek feminatal 400

zuza15 ...witam !
"wiecej nas, wiecej nas , do pieczenia chleba"... la la la :rofl2:
Jakos mi skoczno, chyba sobie wszystko uporzadkowalam w glowce , jak trzeba. To dzieki wam, dZiewczyny :-)

agawar ja właśnie wróciłam od dermatologa bo miałam dokładnie to o czym mówisz...tylko że u mnie oprócz piersi to jeszcze na brzuchu i przedramionach....Dwa dni temu poszłam z tym do przychodni a lekarz mi powiedział że on nic nie widzi i mam se sudokremem smarować:wściekła/y: i dziś już nie wytrzymałam bo myślałam że zadrapie się na śmierć i poszłam prywatnie i dostałam maść na zamówienie(jutro odbieram) i Tanno Hermal(bez recepty) to jest taki puder w płynie jak na ospę ale trochę bardziej skuteczny i uśmierza świąd.....Właściwie nie wiadomo jaka jest przyczyna a najprawdopodobniej " ciążą"...:-) tzn ponoć w ciąży takie wysypki się poprostu zdarzają

Witajcie zuza i darina!!! Ja biore cały czas kwas foliowy i feminatal no i od czasu do czasu no-spe.
Yoka mam do ciebie praśbe prześlij mi też jak to z tym imieniem zrobić.

reklama
Do góry